- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
-
- Konu Sahibi Optimussprime
Evet tabiki dıştan bahsediyorum tüylü kısımdan içte zaten tüy yok ki. Siz yapınca bana söyler misiniz ya sorun sende diyebilirsiniz çekinmedenSiz dış dudaktan bahsediyorsunuz o halde o zaman o renk ile alakalıdır dediğiniz gibi..Çünkü orayla ilgili bir kısıtlama yok..
Ben alta da atış yapabiliyorum makina görüyor da acısından çok detaylı yapamıyorum. 3-4 ayar da bana fazla geliyo genitalde. 4le başlıyorum 1de bitiriyorum artık. Benimkinde iki başlık var vücut ve yüz. Vücut başlığını kullanıyorum.Yukarıda da dediğim gibi diğer yerlerde hiç sorunum yok koltuk altımda falan 5-6 tüy kaldı 4. Seanstan sonra çok memnunum. Ama genitalde çok kötü. Alta zaten atış yapamıyorum üstte de şuana kadar 25 kuruş büyüklüğünde bir yer açıldı o kadar.
Sizin dudak kısmınızı görüyor mu peki? Dereceyi düşürün benim hiç acımıyor 3-4 ayarda. Ama özel başlık var filtreli onun da etkisi var sanırım acıda
Demek sizde oluyor buna hem sevindim hem üzüldümBen alta da atış yapabiliyorum makina görüyor da acısından çok detaylı yapamıyorum. 3-4 ayar da bana fazla geliyo genitalde. 4le başlıyorum 1de bitiriyorum artık. Benimkinde iki başlık var vücut ve yüz. Vücut başlığını kullanıyorum.
Merhaba,Ay lütfen çok memnun olurum valla ya
Her yere kaydırdım gezdirdim ama yok bende olmuyor da olmuyorMerhaba,
Ben bugün genital çalıştım.4 .ayarda çalıştım.Tüylerin yoğun ve sert olduğu yerlerde biraz acı duydum ama genel olarak rahattı. Yaşadığınız sorun ile alakalı olarak evet alt bölgede sık sık kırmızı ışık yandı lakin 1 cm sağa yada sola kaydırdığım yanda beyaza döndü. Yani cihazı bu şekilde oynatarak bütün bölgeyi eksiksiz tamamladım. Önce kırmızı yanan ışık aynı bölgeye tekrar geldiğinde beyaza döndü. Evet çok az uğraştırıyor ama bölgeyi bitirtiyor.
Hiç ona dikkat etmedim sanki nem yok gibiydi ama bir dahakine ona da bakayım inşallah ondandır..Eger atis yapacaginiz bolge nemliyse atis yapmiyor. Bende de philips bri950 var ben genitale yapiyorum. Ic kisimlara kadar. Tamamen kurutup yapıyorum. Ilk bas hafif nemli gibi diye kirmizi ışık yanmisti sonraki yapislarimda hic olmadi.
Siz yüz aparatını kullandığınız için mi görmüyo acaba? Çünkü bi kere yüzümde denedim yüz aparatını bi türlü tam olmadı görmedi atış yapmadı çoğu yere.Demek sizde oluyor buna hem sevindim hem üzüldüm
Bende de 2 başlık var. Vücut değil de yüz olanı kullanın hiç acımayacak. Özel filtresi var
Yok ondan değil aparatı değiştirdim yine sonuç değişmedi. Bugün müşteri hizmetlerine söyledim arayıp geri dönüş bekliyorumSiz yüz aparatını kullandığınız için mi görmüyo acaba? Çünkü bi kere yüzümde denedim yüz aparatını bi türlü tam olmadı görmedi atış yapmadı çoğu yere.
Markası ne ?Benimkinin modeli farklı galiba şu an hatırlamıyorum. Bir buçuk aydır kullanıyorum diğer bölgelerde baya baya azaldı hatta koltuk altı bitti bile. Genital de azaldı benim. Üst kısımlarda bariz azalma var. Aşağılara çok yapamıyorum acısına dayanamıyorum.
Lumea BRI950Markası ne ?
Philips müşteri hizmetlerini arayıp sordum. Şaka gibi(!) bana genitalde kullanılmaması gerektiğini söylediler. Sadece üst kısımda kullanılması gerekiyor dediler.Benimki de bri921 modeli. Koyu renk algıladığında kırmızı ışık yanıyor. Yani oraya yapamazsınız.
Sebebi neymiş peki onu söylediler mi? Lazere giden yaptırıyo genitale. Ipl daha mı güçlü yani lazerden. Hiç birşey anlamadım.Philips müşteri hizmetlerini arayıp sordum. Şaka gibi(!) bana genitalde kullanılmaması gerektiğini söylediler. Sadece üst kısımda kullanılması gerekiyor dediler.
Demediler ben de çok şaşıdım itiraz ettim olur mu hiç öyle şey kılavuzda bile yazıyor dedim. Ben bu şekilde bilgi aldım sizin modelinizde böyle dedi. Belki prestij modelinde öyle değildir ama benimkinde de aynı ibareler var genitalde kullanıldığı yönünde. Anlamadım hiç bişeySebebi neymiş peki onu söylediler mi? Lazere giden yaptırıyo genitale. Ipl daha mı güçlü yani lazerden. Hiç birşey anlamadım.
Yani model model değişiyo muymuş ışının niteliği? Hiç sanmıyorum hepsinde aynı ışın var. Model farkı başlığı değişmesi, şarjını fazla gitmesi vb. Benimkinin klavuzunda bikini çizgisi diye geçiyo ama özellikle genital bölgede kullanmayın yazmıyodu hatırladığım kadarıyla.Demediler ben de çok şaşıdım itiraz ettim olur mu hiç öyle şey kılavuzda bile yazıyor dedim. Ben bu şekilde bilgi aldım sizin modelinizde böyle dedi. Belki prestij modelinde öyle değildir ama benimkinde de aynı ibareler var genitalde kullanıldığı yönünde. Anlamadım hiç bişey
Bi üst modelde farklı mı bu durum orda genitalde kullanılıyor mu dedim onu bilmiyorum ben sizinkini araştırdım isterseniz onu da öğreneyim dedi. Bırak kalsın dedimYani model model değişiyo muymuş ışının niteliği? Hiç sanmıyorum hepsinde aynı ışın var. Model farkı başlığı değişmesi, şarjını fazla gitmesi vb. Benimkinin klavuzunda bikini çizgisi diye geçiyo ama özellikle genital bölgede kullanmayın yazmıyodu hatırladığım kadarıyla.