Philips Lumea’yı bikini(genital) bölgede kullananlar bakın!

Ben de sanmıyorum hepsi aynı makine aynı ışın. Saçma saçma şeyler. Hem sen kılavuzda yaz kullanabilirsin şurda Burda her yerde diye hem sonradan olmaz de. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Philips müşteri hizmetlerini arayıp sordum. Şaka gibi(!) bana genitalde kullanılmaması gerektiğini söylediler. Sadece üst kısımda kullanılması gerekiyor dediler.
Zaten kullanım kılavuzunda yazıyor ama satan kişiler genitalde kullanabileceğimizi söylediler hep. Gerçekten saçma yani

Ben de sanmıyorum hepsi aynı makine aynı ışın. Saçma saçma şeyler. Hem sen kılavuzda yaz kullanabilirsin şurda Burda her yerde diye hem sonradan olmaz de. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Allah aşkına genitalde kullanamayacaksak niye aldık bu makinaları? Asıl amacım ordaki tüyün bitmesi zaten. En büyük dert orası

Yazılanları okuyorum tam karar verdim derken tersi bişey çıkıyor
Valla kardeşim ben böyle bi sıkıntı yaşadım yani bilmiyorum. Senin de derdin orasıysa 2 kere düşün derim. Ama diğer yerlerde çok iyi bak o yüzden geri iade etmedim zaten. Gerçi ben diğer kısımlara lazere gidip kökten bitirmeyi bununla da genitali halletmeyi düşünmüştüm ama geçti benden artık

Şuan pandemi dönemi dışarda başlamak istemiyorum belli olmaz yarım kalmasın diye. Ürün de ucuz değil sonuçta. Sadece özel bölge için değil ama onu yapamıyorsa da bir anlamı yok. Kullanan arkadaşların gelişmelerini takip edeceğim. Sıkıntı yaşayan olmaz inşallah.

Yok,ucuz değil tabi hatta diğer yöntemden daha pahalıya geliyor ama mahremiyet için değer mi bence değer. Bu arada bu sorunu bi ben yaşamışım sanki genellikle herkes yapabiliyor. Sen şunu göz önünde bulundur genital bölgende benim gibi çok koyu renkli kısımlar varsa oraya atış yapamayabilirsin. Bir de aldıktan sonra 60 gün içinde iade edebilme hakkın bulunuyor ya o çok güzel. Al bi bak hani atış yapabiliyorsun heryere sorun yok er ya da geç bitirir. Yapamıyorsan iade edersin

Anladım canım.. Alıp deneyeceğim heralde başka yolu yok. Bir yerime zarar gelmesin diye çekiniyorum. Yoksa iade etmek kolay.
Yok bi zarar geleceğini düşünmüyorum. Bu makineler dışardaki lazerlerden daha hafifi zaten o yüzden sorun olmaz inşallah egzama yara ben ve sivilceli bölgeye atış yapmayacaksın ama kurallar yazıyor kitapçığında

Arkadaşlar sizlere bir MÜJDEYLE döndüm yani benim için böyle en azından :))
Bugün ilk kez eldivenle(ağda yapamıyorum) genital bölgeyi tamamen alıp lumeayı o şekilde denedim bir de ne göreyim : beyaz ışık!
Aklıma gelen doğruymuş demek. Jiletle aldığımla o dudak kısmı benim normalden daha koyu görünüyordu tüy kökleri alınmadığı için tabi yoğunluktan. Eldivenle temizleyince üst kısım nasılsa orası da renk olarak öyle oldu ve sorunsuz şekilde cihaz gördü, çok sevinçliyim vallaha ne yalan söyleyim üzülmüştüm olmayınca orası için almıştım çünkü. Benim gibi sorun yaşayan varsa bu şekilde denesin işe yarıyor

Sevindim gerçekten gözünüz aydın Eldivenle çok acıdı mı

Sevindim gerçekten gözünüz aydın Eldivenle çok acıdı mı
Ben hep eldivenle alırdım acısına dayanabiliyorum ağda gibi olmuyor bence hepsini birden çekmeyince lazere başlayınca amaannn dedim ne uğraşacam nasılsa bitecek canım yanmasın boşa! 3 aydır falan jiletleyince baya köklenmişlerdi acıdı biraz o yüzden ama ten rengim açıldı resmen iyi ki yaptım

Bende uyuşturucu krem aldım da ağda mı yapsam epilatörle mi alsam eldivenle mi alsam diye düşünüyorum

Eskiden kullanıyordum bitecek gibi değildi, en sonunda sattım. 15 seanstan fazla yaptım, tüyler geç geliyordu, devamlı pürüzsüz değildim. Philips Limes İPL cihazıdır, dolayısıyla lazer gibi sonuçlar vermez. Fakat lazer epilasyonu yapamayanlar için güzel bir alternatif

Pürüzsüzlüğünüz ne kadar sürüyordu? Lazer gibi olmadığını biliyoruz zaten amaç bitirmek değil uzun süre pürüzsüz gezebilmek epilasyon süresini uzatmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…