Ben şuan kullanıyorum ama pişman oldum gibi Bi arkadaş yazmıştı tüyleri tütsülüyo diye gerçektende tütsülüyo ve bacaklarında yanma oldu kutunun içinden kullanma kılavuzu da çıkmadı Philipse Yakışmadı acaba her seferinde traş mı edeceğiz fikri olan varmı!!!!!
merhaba bende bu ürünü almak istiyorum ama yanma ve tütsüleme kelimesini duyuncada korktum.yanma derken yanık mı?yoksa bacakta yanma hissi mi ? oluyor acaba kullandıkça yorumlarını yazarsan da sevinirim bizde bilgilenmiş oluruz en azından..Peki yüzümüzde ne yapacağız ben medimarkta bu ürünü satan Bi bayana sordum yüzünüzü traş etmenize hiç gerek yok dedi dün akşam makinayı yüzüme de kullandım Bi şey olmadı yani Kıllar olduğu gibi duruyor!!!!!bi de ben bikini Bölgesi'ne ağda yapıyorum şimdi jilet sürersem nasıl olacak fikri olan varmı????
Teşekkür ederim takip etmeye çalışacağım deneyimlerini..ben ürünü ayın 13 de kullandım bacaklarımı daha önce epilasyonla aldığım için Bi anda traş etmek istemedim bi kısmını traşladım traşladığım yerde hafif yanma hissi oldu ve diğer Kıllar tütsülendi sonra bütün bacağımı traşladım öyle denedim sadece hafif yanma hissi oluyor oda 1 -2saat içinde geçti. Ve bu arada lumea yı kullanmadan önce Epilasyon veya ağda yapa bilirmişiz internetten kullanma Kılavuzu'na baktım Kıllar uzamaya başlayınca makinayı kullanabilirmişiz
öncelikle ben azaltıyor demek istedim fakat tamamen kıllar yok olmuyor çünkü daha öncede yaptırdım ama benim için azalması ve elimin altında böyle bir makine olması iyi olur diye araştırıyorum eğer tamamen biter düşüncesi ile aldıysanız maalesef bitmiyor cilt konusunda haklısınız ama yüzünüz için hiç tavsiye etmem benim gerçekten çoğalma oldu şimdi iğneli ile uğraşıyorumMerhaba ben bu ürünü yeni aldım Ürünün başlığı değişmiyormuş derken nedemek istedin acaba bildiğim kadarıyla 2003 lumea da aynı özellikte Bi de kılları yok etmiyorsa o kadar parayı neden vermeyi Göze alıyorsun bende bu ürünü çok araştırdım bu konuyu buraya açan arkadaşın yazdığına göre kıllarda gözle görülür Bi azalma olmuş ona güvenerek aldım tabi herkesin cildi bünyesi farklı kullanıp görücem
4-5 sene kullanım iyi bence ama tabi bende bölge çokSadece azalması benim için yeterli Philips lumea 2006 -2003 modellerde ampul Değişimi yok okuduğum kadarıyla 4-5sene (kullanıma bağlı olarak tabi) Kullanım Ömrü varmış .2006 ve 2003 Arasında sadece 400 Atış farkı var diğer bütün Özellikleri aynı benim aldığım yerde ikisinin Arasında 90 tl fark vardı!!!!!
ben aslında kendi yerinden alacaktım orda 1500 lira fakat daha uygun bulursam netten de alabilirim bende son çıkanı almayı düşünüyorum eşim de araştırıyor valla ben çok yaptırdım ılp o yüzden yazdım sadece azaltıyor diye ama çok azaltırsa süpper olur yoksa para çöpe gidecek yalnız şöyle bir şey var gerçekten geç çıkıyor kıllar ve çıktıkça elinin altında makine olması süper ve acı yok ben aslında tam alexdraya başlayacaktım ama bu makineyi duydum bakalım kullandıkça sende yazarsınBenim aldığım model Philips lumea 2006 ampul Değişimi yok kullan at kısacası inşallah işe yarar çünkü daha önce hiç böyle Şeyler denemedim yani ıpl- lazer bakalım bekleyip göreceğiz bi de haberin olsun bu ürün şarjlı ve içinden Türkçe kullanma kılavuzu çıkmıyor...sen nerden almayı düşünüyorsun ve fiyatı ne kadar acaba!!!!!!!