Sadece azalması benim için yeterli Philips lumea 2006 -2003 modellerde ampul Değişimi yok okuduğum kadarıyla 4-5sene (kullanıma bağlı olarak tabi) Kullanım Ömrü varmış .2006 ve 2003 Arasında sadece 400 Atış farkı var diğer bütün Özellikleri aynı benim aldığım yerde ikisinin Arasında 90 tl fark vardı!!!!!
şimdi bende hepsiburadadan baktım bütün yorumlar olumlu zaten almaya karar verdik ücreti sitesinde pahalı dediğin gibi bende netten alırım bu arada benim bildiğim kadarı ile epilasyonda hiç ağda cımbız kullanılmaması gerekiyor ama yazıyor demişsin ben gittiğimde epilasyona kesinlikle ağda yok demişlerdi tabi bu makineyi bilmiyorum zaten ağda yapmam artık bu makineyi aldıktan sonra işime gelir bilgiler için teşekkürrler alınca yazarım :)Tabi kullandıkça bende memnunluğumu veya şikayetimi yazarım aslında ilk aldığımda kullandım bacaklarımda normalde Epilasyon yapıyordum makina için traş Yaptım ayın 13ünde denedim normalde yani traştan hemen ertesi gün çıkardı kıllar şimdi yavaş sanki ya bana öyle geldi!!!!ama çok aşırı Bi büyüme olmadı özel bölgede ise ağda yapacağım çıkmaya yakın makinayla müdehale edeceğim netten kullanma Kılavuzu'na baktım yani şuan Türkçe olan 2003 modelin dediğim gibi ikiside hemen hemen aynı Epilasyon ağda yapıp kıllar görünmeye yakın makinayı kullanıyorsun !!!bu arada ben nettten aldım fiyatı da. 1.089 tl Sıfır orjinal kutusuyla bilgin olsun. bu makinayı dediğim gibi çok araştırdım zaten fazla Bi yorumda yok !!!bu konuyu açan arkadaşa teşekkürler eğer onun yorumlarını okumasaydım almazdım eşiminde tereddütleri vardı inşallah pişman olmam Bi işe yaraaarrr!!!!!
bende bu gün aldım n11 .com dan 1030 tl ye aldım. cihazı şarza taktım. hemen kullanmayı düşünüyorum.deneyimlerimi paylaşırım. Daha önce deneyimlerini okuduğum wolfrong ve diğerlerinin yorumları cihazı almamda etkili oldu. Onlara teşekkürler .Umarım olumlu sonuçlar alırım :)