- 9 Kasım 2014
- 29
- 1
- 38
evet ordan aldımgüle güle kullan gitti gidiyordan mı aldın
tesekkurler 2006 modelini aldimgüle güle kullan hangi modeli aldın acaba!!!!
ben gece sipariş verdim o nedenle bugün gelecek :)kullanır kullanmaz yorumlarımı paylaşacağım :)Birgün sonra eline ulaşması gerekiyordu ben İzmir çeşmede olmama rağmen 1gün sonra geldi hatta çok şaşırdım
evet öyle maalesef ama 140 bin atışta bayağa sene giderYa kizlar kafam karisti,gorumcem dediki 140 bin atisli o makina 140 bin atistan sonra kullanilmiyor dedi,oylemi gercekten ,uydurmusmu
bende akşam kullanacağım ilk kez inşallah, ama anlamadığım bişey var, tüyleri jiletle aldık, kullandık, iki hfta sonra yine yapacağız ya, bu süre zarfında uzayıp dökülmesini bekleyecekmişiz, yani o iki haftada tüylü mü gezeceğiz, bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim...
bende bu gün aldım n11 .com dan 1030 tl ye aldım. cihazı şarza taktım. hemen kullanmayı düşünüyorum.deneyimlerimi paylaşırım. Daha önce deneyimlerini okuduğum wolfrong ve diğerlerinin yorumları cihazı almamda etkili oldu. Onlara teşekkürler .Umarım olumlu sonuçlar alırım :)
N11 güvenli bir platformdur, yaşanan olası sorunlarda satıcılar iadeyi kolaylıkla kabul ediyor ve geri ödemeyi hızlı biçimde yapıyorlar.N11de hangi magazadan aldiniz, bu tarz sitelere guvenemiyorum