Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Phılıps lumea tecrübelerim
- Konu Sahibi WOLFROG
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kullanıcı yorumları philips lumea
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Kasım 2014
- 52
- 12
- 18
- 35
Nerden aldiniz acabaBen de dün aldım 2006 modelini 1099 liraya. gelir gelmez başlıcam :))
Ben bugun aldım evkur dan 1100 tl en yeni modelini 140000 atisli yalnız içinden türkçe kullanma klavuzu çıkmadı bende nette araştırdım bilen arkadaslara soruyorum 4 nm en son ayarmi beyaz tenliyim ve tüyler çok koyu değil. Birde 2 sene lazer gittim epey bir para döktüm bakalım lumea nasıl yorumları ara ara yazarim
Arkadaşlar lütfen kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Kafama takılan çok şey var lütfen bana yardımcı olun? 1. Bu aleti 2 ay 3 ay kullandıktan sonra kıllar tekrar nasıl çıkıyor? 2. Diyelim ki 1 ay hala kıllar çıkmadı yine de uygulama yapılıyor mu? 3. pürüzsüzlükten bahsediyorsunuz ne kadar sürede pürüzsüzlüğü sağlıyor? 4. Batıkları önler demişler peki hemen ilk almada bunun etkisini görüyor muyuz? 5.Kullandıktan sonra güneş ışığına maruz kalmayın deniliyor. Peki yazın bu sorunu nasıl çözdünüz. Çünkü özellikle yazın en çok ihtiyaç duyulan dönem. Arkadaşlar çok soru sordum ama inanın az para olmayınca insan tereddüt ediyor. Çünkü benim sorunum hemen çıkmasın ve cildim pürüzsüz olsun.
- 9 Kasım 2014
- 29
- 1
- 3
- 39
Merhabalar arkadaşlar ben bu konu için yeni üye oldum:bende 3 marka arasında kararsız kaldım rowenta ,philips ve bide Remington sizce hangisi daha iyi sonuç veriyor birde ben ağda yapıyorum bu cihaza başlamadan önce traş etmem mi gerekiyor bilgi verirseniz çok memnun olurum !!!!cihazı almadım tavsiyelerinize göre tercih yapacağım!!! kıllar kısamı uzun mu olacak
- 9 Kasım 2014
- 29
- 1
- 3
- 39
- 9 Kasım 2014
- 29
- 1
- 3
- 39
Merhabalar arkadaşlar ben bu konu için yeni üye oldum:bende 3 marka arasında kararsız kaldım rowenta ,philips ve bide Remington sizce hangisi daha iyi sonuç veriyor birde ben ağda yapıyorum bu cihaza başlamadan önce traş etmem gerekiyor bilgi verirseniz çok memnun olurum cihazı almadım tavsiyelerine göre tercih yapacağım bi de kıllar kısamı uzun mu olacak
- 9 Kasım 2014
- 29
- 1
- 3
- 39
Merhabalar arkadaşlar ben bu konu için yeni üye oldum:bende 3 marka arasında kararsız kaldım rowenta ,philips ve bide Remington sizce hangisi daha iyi sonuç veriyor birde ben ağda yapıyorum bu cihaza başlamadan önce traş etmem gerekiyor bilgi verirseniz çok memnun olurum cihazı almadım tavsiyelerine göre tercih yapacağım bi de kıllar kısamı uzun mu olacak
- 9 Kasım 2014
- 29
- 1
- 3
- 39
selamlar,
wolfrog benim merak ettigim bir kac sey var,normalde jilet ince tuyleride sertlestirip daha guclendirmiyor mu sen jileti yuzunde kullandin mi veya kollarinda ? ayrica jiletle aldigimda 2 gun sonra tuyler cikiyo e bu durumda dokulme olmadigi icin ilk uygulamalarda 2 hafta bekleyip mi yeniden jiletle aliyosun yoksa 2 hafta dolana kadar aralarda atis yapmadan jiletle tuyleri aliyo musun?
wolfrog benim merak ettigim bir kac sey var,normalde jilet ince tuyleride sertlestirip daha guclendirmiyor mu sen jileti yuzunde kullandin mi veya kollarinda ? ayrica jiletle aldigimda 2 gun sonra tuyler cikiyo e bu durumda dokulme olmadigi icin ilk uygulamalarda 2 hafta bekleyip mi yeniden jiletle aliyosun yoksa 2 hafta dolana kadar aralarda atis yapmadan jiletle tuyleri aliyo musun?
Ben aleti alalı daha 2 ay oldu
Merhaba canım,
konuyu baştan sona kadar okudum. Çok faydalı ve detaylı bilgiler vermişsin, teşekkür ederim.
Merak ettiğim tek bir konu kaldı, o da bu aletin 100.000 atışlık olduğu yazıyor. Bu 100.000 atış bittikten sonra ne oluyor? Yedek parça mı alınıyor, tekrar kartuş/ampul mu almamız gerekiyor?
Kendi sitesinde çünkü yedek parça almamıza gerek olmadığı yazıyor.. kafam karıştı :/
- 9 Kasım 2014
- 29
- 1
- 3
- 39
- 9 Kasım 2014
- 29
- 1
- 3
- 39
uygulama yaptiginiz bolgede kist benzeri bisi ya da et beni yoksa cekinmenize gerek yokArkadaşlar eşim korkuyor kanser falan yapar mı acaba!!!!
- 9 Kasım 2014
- 29
- 1
- 3
- 39
okuduklarima gore ve arastirdigima gore ve tbiki philipsi arayarak Turkiyede yanliz 2006 ve 2003 modelleri varmis 2008 modeli turkiyede yokmus ve gelmeyecekmis. 2006 140 000 isik atarken 2003 100 000 atiyor alacaksaniz 2006 daha iyidir ama butun sayfalari okumama ragmen halaaa kesin karar veremedim, yardiiiiiimmmmmm :)
- 12 Kasım 2014
- 57
- 11
- 8
- 36
kızlar benim de sizlere bir sorum olacak. ben de kalıcı çözüm istyorum sizler gibi ancak şuan hamileyim. İnternetten araştırdım ilk üç ay geçtikten sonra lazerde bir sıkıntı olmayacağı yazıyor. Sizce ne yapmalıyım ve aranızda hamile olup kullanan ya da doktoruna bu konuyu danışan var mı?