Phılıps lumea tecrübelerim

Ben yenı aldım canım. Benımkı en son cıkan modeli. Sc2007/00 bu modelde 250 bın atıs var. Hepsiburadadan 999 a almıstım. 60 tl de bonus kazandık. 5 taksit. Belki hala aynı fıyattır
Ben de bunu aldım bugün 250.000 atış kaç sene gider ?

Merhaba kızlar bende fakir'in aynı ıpl cihazını aldım daha ilk seansı uyguladım ama tüylerde dökülme falan olmadı philips ile aynı özellik dedi ürünü tanıtan bayan ama tedirgin oldum burda aynı ürünü kullanan var mı acaba?
İki haftada anca dökülüyor o da tamamen değil. Sabır isteyen bi iş

WOLFROG WOLFROG Aldıııık:21:
Tamda medıamarkette ındırım varmış bide 5 yıl garantı yaptırdı eşim :KK48:

Merhaba kızlar bende bir türlü almaya cesaret edemeyenlerdenim :KK43: Philips ile fakir arasında kaldım Bi de aklım lazere gidiyo ne yapsam bilemedim lazerden acısı için korkuyorum Bi akıl fıkır verin lütfen

Hayırlı olsun ne kadara aldınız acaba ?
1099 tl + 160 tl ye 5 yıl garantı yaptırdık :))
Bence gerek yoktu ama eşim işte sakar oldugumu bılıyor o yuzden yaptırdı ek garantıyıı ..
Teşekkür ederim bu aradaa

iyi günler diliyorum herkese :) lumeayı 1 seneden fazla kullananların yorumlarına ihtiyacım var? Nasıl memnun musunuz tavsiye eder misiniz?

Selam..uzun zaman oldu yazamadim 7 seansi gecti ve hala 2 haftada 1 uyguluyorum. Bence kil yapisi ve uygulama şekline gore kullanim degisiklik gosterir. Koltukalti, bikini bolgesi btti, bacaklar hala duruyo, kollar da bitti gbi duruyo ciikanlarda gec veya ince cikiyo kokleri gorunuyo ama uzunca killar yok son haliyle bakarsak. Ben yuzume ve alnima jiletsiz makinesiz uyguladim cimbiz veya iple aldigim uzaynca kökü gorunen yuz cevresi bolgesine uygulamistm ve artik gelmiyor çene ve yanaklardada gelmiyor ama neredeyse killari almadan kullaniyorum hani yaktigi içinmi eski koyu gorunum gitti kisa surelimi uzun surelimi anlayacagm ama alin bolgesi dedgim gibi purussuz. Genital bolgede ise yeni yeni etki ediyor ben umutluyum. Duzenli kullanmak cok onemli sadece uygulayablrsek..buarada kablolu olanin farki sanirim kablolu olmasi ve atımı yani omru. Etki nktasinda farkli oldgunu sanmiyorum. Kablosuz karli ama kabloluda rahat şarj derdi yok ancak herzamanmi yapiliyo şarja takili kals. in belli zamanlarda takib edilsin uygulansin diyede dusunulebilir.tercih meselesi...
iyi günler diliyorum? Lumeayı kullanmaya devam ediyor musunuz? Ben de haftaya alacağım büyük ihtimalle. Tavsiye eder misiniz?

iyi günler diliyorum? Lumeayı kullanmaya devam ediyor musunuz? Ben de haftaya alacağım büyük ihtimalle. Tavsiye eder misiniz?
Sizede iyi günler. Uzun vadede kökten gitmiyceğini bilip de soruyorsanız; önce haftalık sonra 3hafta veya aylık düzenli kullanım için kesinlikle memnunum. Mesela 1 ay veya 1,5 ay yapılmasın çıkmaya başlıyor sil baştan yapıyorsunZ farkı kıl kökü daha inceden kalına çıkıyor zamanla. Ve düzenli kullanımda batıkları bile yok ediyor kıl kökleri de kökten yokmuş gibi oldğndan ten parlıyor. Ama cidden sabır işi. Ve özellikle tavsiyem koltukaltı, bikini, genital, üst bacak diZüstü bölgesinde kullanılması en çok buralarda etkili ve mahremiyet açısından kullananlar için daha uzun gitmesi için sadece bu saydım bölgeler için kullanılması yeterli. Diğer bölgelerdede etkili ancak kol alt bacak bıyık vs ağda yada kalıcı lazerle halledileblr. Tüm vucut isteyen tüm de kullanabilr. Ağdadan bu cihaza geçerken şükredenler bu cihaz düzenli kullanılnca tembelleşeblirler. Düzenli kullanım verim için önemli.

Merhaba arkadslr memnun kaldinz mi cihazdan.almayi dusunyrm ama goruldgu uzere ucuz bi cihaz degl bari parasina degsin.ise yariyor mu ve etkisi nedir acaba yok mu ediyo yoks tuy cikma zmanini mi uzatyo.ben agda yapyrm ve batiklr ve baznde kuck kil donmelri olusyo deri altindan kil cikiyo sikmk falan gerekiyo dert yani.benm icn kurtulus olur mu bu cihaz yardmci olursaniz sevnrm smdidn tesskkurler

WOLFROG WOLFROG mutlaka yazmışsınızdır, sayfaları biraz okudum ama çok sayfa olduğu için bitiremedim. Şu anki durumunuzu yazar mısınız? Tüyler tamamen bitti mi? Kaç seans uygulama yaptınız?

X