Selam..uzun zaman oldu yazamadim 7 seansi gecti ve hala 2 haftada 1 uyguluyorum. Bence kil yapisi ve uygulama şekline gore kullanim degisiklik gosterir. Koltukalti, bikini bolgesi btti, bacaklar hala duruyo, kollar da bitti gbi duruyo ciikanlarda gec veya ince cikiyo kokleri gorunuyo ama uzunca killar yok son haliyle bakarsak. Ben yuzume ve alnima jiletsiz makinesiz uyguladim cimbiz veya iple aldigim uzaynca kökü gorunen yuz cevresi bolgesine uygulamistm ve artik gelmiyor çene ve yanaklardada gelmiyor ama neredeyse killari almadan kullaniyorum hani yaktigi içinmi eski koyu gorunum gitti kisa surelimi uzun surelimi anlayacagm ama alin bolgesi dedgim gibi purussuz. Genital bolgede ise yeni yeni etki ediyor ben umutluyum. Duzenli kullanmak cok onemli sadece uygulayablrsek..buarada kablolu olanin farki sanirim kablolu olmasi ve atımı yani omru. Etki nktasinda farkli oldgunu sanmiyorum. Kablosuz karli ama kabloluda rahat şarj derdi yok ancak herzamanmi yapiliyo şarja takili kals. in belli zamanlarda takib edilsin uygulansin diyede dusunulebilir.tercih meselesi...