Phılıps lumea tecrübelerim

Kizlar almaya karar verdim yani benim bacaklarda tuy zaten yok gibi cok az koltuk alti ve bikini bolgesi icin dusunuyorum ama bikini bolgesinde kullanmak sakincalimi

Mrb arkadaşlar ürünüm Bugün geldi şimdi şarj edip Yarin kullanmayı düşünüyorum Önerileriniz varmı ilk önce bacaklarımda denemeyi düşünüyorum kaçda kullanmalıyım nelere dikkat edeyim arkadaşlar

ben sınırsız atış olandan aldım (Sınırsız atım sayısına sahip INFINITY Lambalı
RemingtonIPL6750i-Light Prestige) aldıktan birkaç ay sonra hamile kaldım (hamileyken kullanılamaz) kullanamadan satışa çıkardım almak isteyen bana ulaşabilir hepsiburadadan almıştım -takas da yapabilirim işime yarayacak birşeyle-

Merhaba, yeni bir Philips Lumea kullanıcısıyım. Bu ürün hakkında bilgi almak isteyen, merak edenler olmuş. İnternette de bir kaç yorum dışında fazla bir bilgi yok. Bu ürünü daha yeni aldım, günden güne tecrübelerimi paylaşmak, gerekirse yardımcı olmak isterim. Tüm tecrübelerimi oldukça objektif bir şekilde aktarmaya çalışacağım. Sonuçta Philips bana para vermiyor. (Philips yetkililerine sesleniyorum. Bu işten para kazanırsam aleyhinize konuşmam :KK53:)

Her kadın gibi benim de öncelikli bakım sorunum tüyler. Oldukça açık tenli, koyu tüylü ve tüyleri oldukça hızlı uzayan biriyim (saçlarım, kaşlarım, kirpiklerim cansız ve açık renk maalesef :KK1:). Ağdayı sadece kol altları ve bacaklarımda kullanabiliyorum. Diğer bölgelerin acısına dayanamıyorum maalesef. Onu da tüy dökücü kremle hallediyorum ama 2 gün sonra çıkıyorlar ve hiç bir zaman pürüzsüz olmuyor. Zaten ağda kullandığım zaman tüylerim hemen çıkamıyor ve batık oluşuyor. Epilasyon cihazları da aynı şekilde, hatta korkuyorum kendisinden :KK30:

Uzun zamandır kalıcı bir çözüm arıyordum. Lazer epilasyonu araştırdım ilk olarak. Memnun olanlarla olmayanlar eşit. Hiç bir zaman ömür boyu kalıcılık garantisi de vermiyorlar. Ayrıca vazgeçmemin başka bir sebebi de (en önemlisi, çaktırmayın) mahremiyet konusu. Düşüncesi bile geriyor beni. Hem salonlar ne kadar hijyenik bilmiyorum.

Sonra evde yapılan IPL lazerle tanıştım. IPL nedir? Uzun uzun yazmayacağım, açın google'a sorun. :KK37:
Yanlış anlaşılma olmasın, bir kere tüyleri asla tamamen yoketmiyor. Bunun iyi olduğunu savunanlar da var. Lazer epilasyonun tamamen yok ettiği tüylere bir gün ihtiyacımız olabilirmiş (bunu dikkate almasanız da olur, nitekim saçlarınız hala sizde :KK1:). Herneyse, ev ortamında olması, acısız olması, kalıcılığının uzun sürmesi, pürüzsüz bir cilt vaadetmesi benim için yeterli sebepler.

Neden Philips'i seçtim?
Piyasada bir kaç markada bu ürün mevcut. Fiyatlar ve özellikler çeşitlilik gösteriyor.
Elimden geldiği kadar küçük bir karşılaştırma yaptım.

MARKAFİYATLAMBA ATIŞ SAYISIKABLO
PHILIPS1400 TL (±)100.000'den fazlaYOK
REMINGTON500 TL (±)1.500VAR
ROWENTA800 TL (±)5.000YOK

Gördüğünüz gibi en pahalı ürün Philips değil mi? Yanılıyorsunuz. Philips'e bir kere para verip senelerce kullanabilir, ayrıca ek bir masraf yapmazsınız. Ama diğer cihazların bir kaç seansta bir lambaları biteceği için daha pahalıya gelmiş oluyor. Üstelik uygulama arasında ikidebir lambası biten bir ürün pek keyif vermez açıkçası. Üstelik kablosuz oluşu daha rahat kullanım sunuyor. Bu arada Philips Lumea'nın kutusundan hassas bölgeler için ayrı bir başlık çıkıyor. Ayrıca 1 ayın sonunda tüylerde bir azalma olmazsa iade garantisi de var.

Sonuç olarak dün cihazı aldım, bugün nasipse ilk uygulamayı yapacağım. Gelişmeler için beni takip edin :KK34:
merhaba eğer kullanıyorsanız baya bir süre geçmiş... uzun süreli deniyiminize yönelik yorumlarınız nedir

merhaba eğer kullanıyorsanız baya bir süre geçmiş... uzun süreli deniyiminize yönelik yorumlarınız nedir

Bacaklarım, kollarım ve kol altlarımda neredeyse bitmişti, bikini bölgem de oldukça azalmıştı. O hızla gitseydim tamamen biterdi sanırım. Fakat hamile kaldım ve bu ürün hamileler için sakıncalı. 5 aydır kullanmıyorum. Buna rağmen bacaklarım ve kol altlarıma 5 aydır ağda da yapmıyorum, jiletle hallediyorum. Çünkü baya azalmış, az çıkıyor. Onları da ağdayla zayıflatmak istemiyorum çünkü doğum sonrası onlara bir sürprizim var :cool:

Bacaklarım, kollarım ve kol altlarımda neredeyse bitmişti, bikini bölgem de oldukça azalmıştı. O hızla gitseydim tamamen biterdi sanırım. Fakat hamile kaldım ve bu ürün hamileler için sakıncalı. 5 aydır kullanmıyorum. Buna rağmen bacaklarım ve kol altlarıma 5 aydır ağda da yapmıyorum, jiletle hallediyorum. Çünkü baya azalmış, az çıkıyor. Onları da ağdayla zayıflatmak istemiyorum çünkü doğum sonrası onlara bir sürprizim var :cool:
Çok güzel sonuçlar...umarım bebiğinizi kucağınıza aldktan sonra devam eder ve toptan kurtulursunuzz...

Bende lumea comfort kullanıyorum 3 seans yaptım henüz %50 den fazla azalma oldu. Umarım hepsinden kurtulurum :KK59:

Merhabalar ben de burdan yorumları okuyarak almaya karar vermiştim. Henüz 2 seans yaptım, kollarım %70, üst bacağım %90, alt bacak da %50 azaldı diyebilirim. Ben çok memnunum. Genitale denemedim, vücut bitince ayrı başlayacağım oraya, çünkü gözlemledigim kararıyla zayıf kıllarda daha çabuk sonuç veriyor. :KK52:

bende aldım ürünü bakalım bendeki sonuçlar nasıl olacak?şarjı hemen bitiyor deniliyor ona takıldım şimdi :-(

bende aldım ürünü bakalım bendeki sonuçlar nasıl olacak?şarjı hemen bitiyor deniliyor ona takıldım şimdi :-(
Burada da buldum sizi:KK45:şarjı iyi sayılır ben kol altı bıyık bikini bölgesine kullanıyorum. neredeyse üç seansı tek sarjda yaptım .

Yaa sorması ayıp bikini bölgesini nasıl yaptınız. ben yapıyorum ama korkuyorum bi taraftan yapmamam gereken bir yere yapıyor muyum acaba diye :KK43:

Yaa sorması ayıp bikini bölgesini nasıl yaptınız. ben yapıyorum ama korkuyorum bi taraftan yapmamam gereken bir yere yapıyor muyum acaba diye :KK43:

Tuy olan her bolgeye yapabilirsiniz. Bikini bolgesindeki tuy cikmayan kisimlara yapmadiktan sonra sikinti olmaz.

Arkadaşlar merhaba ben de yeni aldım da kullanım kılavuzunda bir şey yazıyo kafam karıştı bazı ilaçlar kullanmayı bırakıldıktan 1 hafta sonra lumea kullanılmalı gibi..onların arasında aspirin de var..ben iki gün evvel aspirin içtim şimdi yapamaz mıyım saçma geldi biraz ? Bilgisi olan?

Arkadaşlar merhaba ben de yeni aldım da kullanım kılavuzunda bir şey yazıyo kafam karıştı bazı ilaçlar kullanmayı bırakıldıktan 1 hafta sonra lumea kullanılmalı gibi..onların arasında aspirin de var..ben iki gün evvel aspirin içtim şimdi yapamaz mıyım saçma geldi biraz ? Bilgisi olan?
Kılavuza uyun bence ne olur olmaz

Philips essential kullanıcısıyım. 200.000 atışı var kaplolu sarj sorunu yok philips in en hafif ürünüymüş ışık atışı en fazla bu ürünü olduğu için bunu tercih ettım, 4.seyansımı bitirdim bacak kol %60 bikini%40 yüz%80 şimdilik memnunum.

Merhaba kızlar bende fakir'in aynı ıpl cihazını aldım daha ilk seansı uyguladım ama tüylerde dökülme falan olmadı philips ile aynı özellik dedi ürünü tanıtan bayan ama tedirgin oldum burda aynı ürünü kullanan var mı acaba?

X