- 24 Haziran 2015
- 186
- 131
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim cevapladığın için şekerimsilk'n glide 50bin ve 150bin atışlık olan var ikisi de kablolu kullanılıyor. philips'nde şimdiye kadar gördüklerimde 100bin ve 140bin atışlık olanı var comfort kabolulu diğerleri kablosuz ve diğerlerinde özel başlık var onun dışında ciddi fark göremedim. Sadece philips bilinen marka silk'n glide bizim ülkede yeni bir marka.
Merhaba, Philips Lumea Comfort’un içinde değiştirmeniz gerekmeyen yüksek performanslı bir lamba bulunur. Bu lamba,100.000 defadan fazla yanıp sönebilir. Bu dayanıklı tasarım elde ettiğiniz sonuçları 5 yıldan uzun süre boyunca sürekli olarak korumanızın yanı sıra pahalı yedek lambalara gerek duymayacağınız için tasarruf etmenizi sağlar.Merhaba arkadaşlar.Yorumları kaç kez okudum bilmiyorum bazılarını ezberlemiş bile olabilirimlumea mı sılk'n glide mı derken lumeaya karar verdim ancak şimdide hem kablolu hem daha kucuk boyutta olan lumea comfort takıldı aklıma.Aralarında etki açısından ne kadar fark vardır bilmiyorum.Sizin fikriniz nedir?
lumea sc2006/11 almayı düşünüyorum fakat kartuş olayı var mı ? makinenin atış sayısı bittiğinde yedek kartuşu mu var yoksa yeni makine mi alıyoruz ? bir de bıraktığımız da tüyler tekrarlıyor değil mi ne kadar sürede tekrar çıkar ?Merhaba, Philips Lumea Comfort’un içinde değiştirmeniz gerekmeyen yüksek performanslı bir lamba bulunur. Bu lamba,100.000 defadan fazla yanıp sönebilir. Bu dayanıklı tasarım elde ettiğiniz sonuçları 5 yıldan uzun süre boyunca sürekli olarak korumanızın yanı sıra pahalı yedek lambalara gerek duymayacağınız için tasarruf etmenizi sağlar.
Cihaz, tüyü ve cilt altındaki kökü ısıtarak çalışır. Tüydeki ve tüy kökündeki melanin gönderilen ışık atımlarını emer.
Philips Lumea Precision IPL SC2006/11 ise 140.000 üzerinde atış üretir. İki ürun çalışma prensipleri aynıdır. Atış miktarları farklıdır. Bu da sadece ürünün ömrünü uzatır. sc2006 ortalama 10 yıldan daha fazla kullanıla bilinir. Sc2006 sonradan üretildiği için daha yeni ve ışık akımı yüksektir. Ancak bu uygulamanın kalitesini etkilemez.
Lumea Precision Plus içerisinde hassas bölge başlığı varken Comfort ürününde bulunmaz.
Comfort cilt tonunuzu algılar, diğerinde 5 tondan kendinize en yakın olanı seçmeniz gerekir.
Lumea Precision Plus çantası vardır ve kablosuzdur, minimum 370 seans yapılabilir. Comfort ise kablolu ve çantasızdır.
Bunların haricinde iki ürün arasında bir farklılık bulunmamaktadır ve çalışma sistemleri aynıdır.
Cihazda kullanılan ampul uzun ömürlü ve dayanıklıdır. Bu yüzden ampul değişimi veya yedek parçaya ihtiyaç duyulmamaktadır. Ürününüzün atış sayısı 140.000 kullanım ömrü 5 yıldır. Bu rakam tek bir kişinin kullanımı için oldukça idealdir. Ürünü 2 haftada 1, 4 kullanımda (yani 2 ay boyunca) kullandığınızda %80 azalma gözlenir. Sonrasında 10 aylık koruma evresine geçilir. Ürünü koruma evresinde kullanmanız gerekiyor. Etkinliği arttırmanız için tüyler çıktıkça uygulama yapmanızı öneriyoruz. İyi günler dileriz.lumea sc2006/11 almayı düşünüyorum fakat kartuş olayı var mı ? makinenin atış sayısı bittiğinde yedek kartuşu mu var yoksa yeni makine mi alıyoruz ? bir de bıraktığımız da tüyler tekrarlıyor değil mi ne kadar sürede tekrar çıkar ?
koruma evresi kısmını anlamadım biraz açabilirmisiniz 5 sene sonra ürünü yenilemem gerekiyor yaniCihazda kullanılan ampul uzun ömürlü ve dayanıklıdır. Bu yüzden ampul değişimi veya yedek parçaya ihtiyaç duyulmamaktadır. Ürününüzün atış sayısı 140.000 kullanım ömrü 5 yıldır. Bu rakam tek bir kişinin kullanımı için oldukça idealdir. Ürünü 2 haftada 1, 4 kullanımda (yani 2 ay boyunca) kullandığınızda %80 azalma gözlenir. Sonrasında 10 aylık koruma evresine geçilir. Ürünü koruma evresinde kullanmanız gerekiyor. Etkinliği arttırmanız için tüyler çıktıkça uygulama yapmanızı öneriyoruz. İyi günler dileriz.
Hayır ben yaşamadım sorunben philips lumea nın daha ucuz olan epilatör gibi elektirkle kullanılan çeşidini aldım lakin bunun atış başlığı daha küçük sanki büyük bölgelerde uzun sürüyor yapması. bide adaptörü çok dandik çin malı bişey bende philipsin epilatörü vardı onun adaptörü uyuyor ve daha kaliteli markası philips onu kullansam olur mu?
başka adaptör sorunu yaşayan var mı?
sen zaten normal şarjlı olanı almışsın zaten. okumuyor musun yazılanı?Hayır ben yaşamadım sorun
ben şimdilik memnunum iki hafta kullandım. Youtube da anlattım bildiklerimi izleyip fikir elde edebilirsiniz.
Çok teşekkürler kullandıkça ve yeni bilgiler edindikçe paylaşımda bulunacağımdevamını bekliyoruz
Bence 2 hafta bir kullan, benimkinde de lekeler oluşuyor beziyle silmek gerekiyor.8 hafta boyunca 14 gün ara ile kullandım. şimdi çıktıkça mı kullanıcam yine 14 günde bir mi?
bir de atış yapılan başlıkta lekeler oluşuyor herkeste var mı yoksa ben mi yanlış kullanıyorum bilemedim.