Phılıps lumea tecrübelerim

Merhaba ben tüylerle ilgili denemediğim yöntem kalmadı bilgilendirmek için yazıyorum bir sağlık sorunum yok ama beyaz tenli ve tüylüyüm tüylerden kurtulmak istediğimde türkiyede sadece iğneli epilasyon vardı beş yıl boyunca yaptırdım bırakınca yeniden tüylendim 200yılında aleksandıe lazer yaptırdım seki seyans çok pahalı bir salonda bütün yüzümü ayva tüyleri sardı merkeze kadınlar artık bağıra çağıra giriyorlardı üstelik önce garanti verip sonra ek seyanslar için para talebinde bulunuyorlardı kısa kesicem onuda bıraktım boşa giden param cabası 2012 yılında ipl lazeri duydum yani ütüleme tekniği birkaç yerle görüştüm samimi bulduğum bir merkezle anlaştım sonuç mükemmel bir yıldır gitmiyorum yeni yeni tüylerıkıyor bu aşamaya geldikten sonra yılda bir seyans yetiyor bilgini olsun

kollarım ve kol altım çıkmadı ama diğer yerler aynı çıktı jilet mahvetti beni işe yarayacak gibi görünüyor ama jilete tahammülüm kalmadı
Ben 2. seansımı da yaptım bacaklarımda baya bi dökülme var. Şöyle de birşey denedim bir bacağımı jiletle diğerini epilasyon aletinin traş başlığıyla deniyorum ikisinde de etki aynı sanki ama jiletle olan kuruluk, kaşınma vs. problemi oluyor. Siz de imkanınız varsa epilasyon aletinin traş başlığını kullanın bence onda öyle aşırı kuruluk vs. problemi yaşamıyorum ve dökülme hemen hemen aynı oranda demek ki jilete mecbur değiliz :)) Ben bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum. 4 gün sonra 3. seans yapıcam bakalım ne olacak....

kullanan arkadaşlara 2 sorum var:
1- Hani şu epilatörlerin traş başlığı oluyorya onunla alsak olur mu? ben genitali o şekilde alıyorum
2- Bu lumeanın gazetede yeni bir modelini gördüm ama böyle küçük aynı epilatöre benziyor ama yarı yarıya daha ucuz.. bileniniz var mı acaba aradaki fark nedir?
Şimdiden çok teşekkürler cevaplarınız için...
Merhaba
Bir üstteki mesajımda belirttiğim gibi bir bacağı jiletle diğerini epilasyon aletinin traş başlığı ile denedim, ikisinde de dökülme hemen hemen aynı ben bundan sonra traş başlığı ile devam etmeyi düşünüyorum jiletten çok daha rahat kesinlikle.
Diğer soruna gelince ben bahsettiğin comfort modelini kullanıyorum. Farkı kablolu olması (ki bu bence dezavantaj değil avantaj şarj bitti problemi yaşamıyorsun yarıda) ve 100000 atış kullanım ömrü olması. Çalışma prensibi vs. başka bi farkı yok diğer ürünle. Ben kullanıyorum 2 seans yaptım henüz o yüzden şöyle işe yarıyor böyle işe yarıyor diyemem ama gözle görülür dökülme olduğundan işe yarayacağını düşünüyorum.

Merhaba
Bir üstteki mesajımda belirttiğim gibi bir bacağı jiletle diğerini epilasyon aletinin traş başlığı ile denedim, ikisinde de dökülme hemen hemen aynı ben bundan sonra traş başlığı ile devam etmeyi düşünüyorum jiletten çok daha rahat kesinlikle.
Diğer soruna gelince ben bahsettiğin comfort modelini kullanıyorum. Farkı kablolu olması (ki bu bence dezavantaj değil avantaj şarj bitti problemi yaşamıyorsun yarıda) ve 100000 atış kullanım ömrü olması. Çalışma prensibi vs. başka bi farkı yok diğer ürünle. Ben kullanıyorum 2 seans yaptım henüz o yüzden şöyle işe yarıyor böyle işe yarıyor diyemem ama gözle görülür dökülme olduğundan işe yarayacağını düşünüyorum.

Merhaba bu ürünü araştırırken gördüğüm bi yazıyı paylaşmak istiyorum bu konuda siz ne düşünüyorsunuz ?

Philips Lumea tüy alma sistemi Philips'in bayisinde lazer epilasyon aleti olarak tanıtıldı. Ürünün satış yapılan internet sayfalarında da sanki lazerle epilasyonu evimizde kendi kendimize yapabilecekmişiz gibi tanıtılıyor. Oysa tüyleri uyutma sistemi, aleti kullanmayı bıraktığın anda tüyler eskisinden daha canlı geri geliyor. Ben aldım ve fark edip iade ettim hemen. Bravo Philips, hiç beklemezdim. Bir düşünün yüzünüze jilet vurmanızı söylüyorlar. Babamın yüzüne dönünce yüzüm hesabını kim verirdi?

Karar verdim ben de alacağım. Yalnız sc2006/11 ve sc2006/60 diye iki farklı modeli bulunuyor. Tahminim 60 olan bir üst model fakat, teknik özelliklerini kıyasladığımda bir fark göremedim
Bilgisi olan var mı kızlar ?

Merhaba bu ürünü araştırırken gördüğüm bi yazıyı paylaşmak istiyorum bu konuda siz ne düşünüyorsunuz ?

Philips Lumea tüy alma sistemi Philips'in bayisinde lazer epilasyon aleti olarak tanıtıldı. Ürünün satış yapılan internet sayfalarında da sanki lazerle epilasyonu evimizde kendi kendimize yapabilecekmişiz gibi tanıtılıyor. Oysa tüyleri uyutma sistemi, aleti kullanmayı bıraktığın anda tüyler eskisinden daha canlı geri geliyor. Ben aldım ve fark edip iade ettim hemen. Bravo Philips, hiç beklemezdim. Bir düşünün yüzünüze jilet vurmanızı söylüyorlar. Babamın yüzüne dönünce yüzüm hesabını kim verirdi?
Sadece Philips değil evde kullanılabilen tüm cihazlar IPL teknolojisi kullanıyorlar. Ürünün kullanım klavuzunda da zaten tüyler hiç çıkmasa bile 2 ayda bir yada kendi belirleyeceğiniz aralıklarla seans yapmanız öneriliyor. Yani kullanmayı bıraktıktan bir süre sonra tüylerin geri geleceği doğru fakat üründeki atım sayısı oldukça yeterli olduğu için bunu pek fazla kafaya takmaya gerek yok bence. Kaldı ki lazer epilasyondan 2-3 yıl sonra tüyleri yeniden çıkan birçok insan var hiç bir merkez ömür boyu geri gelmeyecek şeklinde bi garanti vermez zaten size. Benim bunu tercih etmemin sebebi evde sürekli elimin altında olması ve özellikle de mahremiyet. Yüzüne jilet vurma olayına gelince yüzüme asla jilet vurmayı düşünmüyorum. Kıllar yeni çıkmaya başladığında ufacık haldeyken bıyık bölgesine atış yapıp deneyeceğim.Bunun işe yarayıp yaramadığını sizlerle paylaşırım buradan denemeden bilemeyiz ama işe yarar diye düşünüyorum, zaten o tüyler ince ve az oldukları için kısa sürede etki göreceğimi düşünüyorum.Aklınıza takılan başka bir konu varsa seve seve yardımcı olurum.

Merhaba arkadaşlar.Yorumları kaç kez okudum bilmiyorum bazılarını ezberlemiş bile olabilirim:KK33:lumea mı sılk'n glide mı derken lumeaya karar verdim ancak şimdide hem kablolu hem daha kucuk boyutta olan lumea comfort takıldı aklıma.Aralarında etki açısından ne kadar fark vardır bilmiyorum.Sizin fikriniz nedir?

Selam..uzun vakittir yazamadim. Neredeyse 7 seansi gecti ve hala 2 haftada 1 uyguluyorum. Bence kişinin kil yaisi ve uygulama şekliyle alakali.

Selam..uzun zaman oldu yazamadim 7 seansi gecti ve hala 2 haftada 1 uyguluyorum. Bence kil yapisi ve uygulama şekline gore kullanim degisiklik gosterir. Koltukalti, bikini bolgesi btti, bacaklar hala duruyo, kollar da bitti gbi duruyo ciikanlarda gec veya ince cikiyo kokleri gorunuyo ama uzunca killar yok son haliyle bakarsak. Ben yuzume ve alnima jiletsiz makinesiz uyguladim cimbiz veya iple aldigim uzaynca kökü gorunen yuz cevresi bolgesine uygulamistm ve artik gelmiyor çene ve yanaklardada gelmiyor ama neredeyse killari almadan kullaniyorum hani yaktigi içinmi eski koyu gorunum gitti kisa surelimi uzun surelimi anlayacagm ama alin bolgesi dedgim gibi purussuz. Genital bolgede ise yeni yeni etki ediyor ben umutluyum. Duzenli kullanmak cok onemli sadece uygulayablrsek..buarada kablolu olanin farki sanirim kablolu olmasi ve atımı yani omru. Etki nktasinda farkli oldgunu sanmiyorum. Kablosuz karli ama kabloluda rahat şarj derdi yok ancak herzamanmi yapiliyo şarja takili kals. in belli zamanlarda takib edilsin uygulansin diyede dusunulebilir.tercih meselesi...

Selam..uzun zaman oldu yazamadim 7 seansi gecti ve hala 2 haftada 1 uyguluyorum. Bence kil yapisi ve uygulama şekline gore kullanim degisiklik gosterir. Koltukalti, bikini bolgesi btti, bacaklar hala duruyo, kollar da bitti gbi duruyo ciikanlarda gec veya ince cikiyo kokleri gorunuyo ama uzunca killar yok son haliyle bakarsak. Ben yuzume ve alnima jiletsiz makinesiz uyguladim cimbiz veya iple aldigim uzaynca kökü gorunen yuz cevresi bolgesine uygulamistm ve artik gelmiyor çene ve yanaklardada gelmiyor ama neredeyse killari almadan kullaniyorum hani yaktigi içinmi eski koyu gorunum gitti kisa surelimi uzun surelimi anlayacagm ama alin bolgesi dedgim gibi purussuz. Genital bolgede ise yeni yeni etki ediyor ben umutluyum. Duzenli kullanmak cok onemli sadece uygulayablrsek..buarada kablolu olanin farki sanirim kablolu olmasi ve atımı yani omru. Etki nktasinda farkli oldgunu sanmiyorum. Kablosuz karli ama kabloluda rahat şarj derdi yok ancak herzamanmi yapiliyo şarja takili kals. in belli zamanlarda takib edilsin uygulansin diyede dusunulebilir.tercih meselesi...
merhaba..
benim sorum acaba kullanımda ses durumu nedir? akşam sessizlikte yapılabilir mi?

merhaba..
benim sorum acaba kullanımda ses durumu nedir? akşam sessizlikte yapılabilir mi?
Merhaba sizede..karanliktayken her atimda oda kirmizi oluyo sesi ise çok az.. düzenli üfleyen sğutucu sesi ve her atimda çikan flash sesi. Tabi hangi açidan neye göre sesi sordunuz anlamadim ama çok yuksek degil sesi umarim faydali olmustur izahim :)

merhaba kızlar,
ben bacaklarımda lumea ile 4 seans yaptım, %60lık bir azalma söz konusu fakat çıkmayanlar derimin altından siyah bir şekilde görünüyorlar ve uzamıyorlar, durum böyle olunca ben kısa bişey giyemiyorum :KK43: deri altında oldukları için müdahale de edemiyorum.. sizde de böyle bir durum oldu mu acaba?

merhaba kızlar,
ben bacaklarımda lumea ile 4 seans yaptım, %60lık bir azalma söz konusu fakat çıkmayanlar derimin altından siyah bir şekilde görünüyorlar ve uzamıyorlar, durum böyle olunca ben kısa bişey giyemiyorum :KK43: deri altında oldukları için müdahale de edemiyorum.. sizde de böyle bir durum oldu mu acaba?
her banyoda kese yapmayı deneseniz bir sure sonra düzelir diye düşünüyorum inşallah

Merhaba arkadaşlar uzun süredir sizi takip ediyorum. Ocak ayında ben de lumea aldım.
Vakit yetersizliğinden dolayı kullanamadım. En fazla tahmini 200 atış yapmışımdır. Almak isteyen olursa bana mesaj atabilirmi. Teşekkürler

Karar verdim ben de alacağım. Yalnız sc2006/11 ve sc2006/60 diye iki farklı modeli bulunuyor. Tahminim 60 olan bir üst model fakat, teknik özelliklerini kıyasladığımda bir fark göremedim
Bilgisi olan var mı kızlar ?
Merhaba, Philips Lumea Comfort’un içinde değiştirmeniz gerekmeyen yüksek performanslı bir lamba bulunur. Bu lamba,100.000 defadan fazla yanıp sönebilir. Bu dayanıklı tasarım elde ettiğiniz sonuçları 5 yıldan uzun süre boyunca sürekli olarak korumanızın yanı sıra pahalı yedek lambalara gerek duymayacağınız için tasarruf etmenizi sağlar. Cihaz, tüyü ve cilt altındaki kökü ısıtarak çalışır. Tüydeki ve tüy kökündeki melanin gönderilen ışık atımlarını emer.

Philips Lumea Precision IPL SC2006/11 ise 140.000 üzerinde atış üretir. İki ürun çalışma prensipleri aynıdır. Atış miktarları farklıdır. Bu da sadece ürünün ömrünü uzatır. sc2006 ortalama 10 yıldan daha fazla kullanıla bilinir. Sc2006 sonradan üretildiği için daha yeni ve ışık akımı yüksektir. Ancak bu uygulamanın kalitesini etkilemez.

Lumea Precision Plus içerisinde hassas bölge başlığı varken Comfort ürününde bulunmaz.
Comfort cilt tonunuzu algılar, diğerinde 5 tondan kendinize en yakın olanı seçmeniz gerekir.
Lumea Precision Plus çantası vardır ve kablosuzdur, minimum 370 seans yapılabilir. Comfort ise kablolu ve çantasızdır.

Bunların haricinde iki ürün arasında bir farklılık bulunmamaktadır ve çalışma sistemleri aynıdır.

Merhaba arkadaşlar uzun süredir sizi takip ediyorum. Ocak ayında ben de lumea aldım.
Vakit yetersizliğinden dolayı kullanamadım. En fazla tahmini 200 atış yapmışımdır. Almak isteyen olursa bana mesaj atabilirmi. Teşekkürler
Yanlis anlamazsaniz neden satiyorsunuz sonuc almadiniz mi? Bende almak istiyorum ama mesajinizi gorunce tereddut ettim alip almama konusunda.yardimci olursaniz sevinirim

Okuduğum yorumlara göre, sonuç alabilmek için düzenli kullanmak gerekiyor. Ben vakit ayıramadım. Siz kullananları dikkate alın. Almak isteyen olursa indirimli fiyata vermeyi düşünüyorum.

silk'n glide ile lumea arasındaki fark ne peki atış sayısı mı sadece ?

silk'n glide 50bin ve 150bin atışlık olan var ikisi de kablolu kullanılıyor. philips'nde şimdiye kadar gördüklerimde 100bin ve 140bin atışlık olanı var comfort kabolulu diğerleri kablosuz ve diğerlerinde özel başlık var onun dışında ciddi fark göremedim. Sadece philips bilinen marka silk'n glide bizim ülkede yeni bir marka.

X