- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pek bir şey kalmamış. Sonuç başarılı bence, sen ne diyorsun?sonuçlar affınıza sığınıyorum
arkadaşlar ben bunun son çıkan comfortunu aldım 10 gün kadar önce epilasyon aleti şeklinde bir elim kadar sapı falan yok çok hafif şarj problemi de yok çünkü fişe takıp kullanılıyor tüm vücuda uyguladım bazı yerlerde acayip acı verdi ama dayanmam lazım tecrübelerimi paylaşacağım.
Marhaba canim peki bu aldigin modeli jilet vs kullanmadan direkt mi uyguluyorsun epilator gibi? Bide simdi acikcasi tuhqf geldi bana acaba digeri gibi ayni etkiyi gosterir mi? Fiyati uygun digerine gore eger iyiyse bende bunu alayim bari.arkadaşlar ben bunun son çıkan comfortunu aldım 10 gün kadar önce epilasyon aleti şeklinde bir elim kadar sapı falan yok çok hafif şarj problemi de yok çünkü fişe takıp kullanılıyor tüm vücuda uyguladım bazı yerlerde acayip acı verdi ama dayanmam lazım tecrübelerimi paylaşacağım.
evet ürün bu 100000 atışı varmış diğeri 140000 diye biliyorum tek eksisi bu bana yeter galiba kollarıma yaptım hala çıkmadı 5seviyesi baya can yakıcı koyu renklerde
hayır jilet kullanıyorum tabiki de aynı şekilde uygulanıyor fiyatı uygun şarj derdi yok ben aynı etkiyi göstereceğini düşünüyorum göstermese bile bir kaç seans geriden gitsin yine de çok iyi benceMarhaba canim peki bu aldigin modeli jilet vs kullanmadan direkt mi uyguluyorsun epilator gibi? Bide simdi acikcasi tuhqf geldi bana acaba digeri gibi ayni etkiyi gosterir mi? Fiyati uygun digerine gore eger iyiyse bende bunu alayim bari.
Anladim. Burda etkilerini olumlu olumsuz yazarsaniz cook sevinirim bende dogumdan sonraya almak istiyorum da. Zamanla ttecrubelerinizi buraya yazarsaniz cook sevinirimhayır jilet kullanıyorum tabiki de aynı şekilde uygulanıyor fiyatı uygun şarj derdi yok ben aynı etkiyi göstereceğini düşünüyorum göstermese bile bir kaç seans geriden gitsin yine de çok iyi bence
Ayy canim moralim bozuldu su anben yaklaşık 4 aydır kullanıyorum. 2 haftada bir yapıyorum. yani şu ana kadar 8 seans yapmışımdır.
ama tüyler hala çıkmaya devam ediyor. artık umudumu yitirmeye başladım. çünkü 2 aydan sonra jiletle uygulama yapmaya gerek kalmıcağı yazıyo kutusunda.
ama hiç öyle bişey olmadı. sanırım en etkili olduğu yer koltukaltı oldu benim için. orasının da %50si bitti sadece. jiletle uğraşmaktan bıktım artık. philipsin vaat ettiği hiçbişeyi göremedim. bunun yerine düzenli ağda yapsaydım en azından belki azalırdı.
yinede o kadar para verdim. bu yaz sonuna kadar kullanacağım. yine de işe yaramazsa ağdaya geçcem yapcak bişey yok
yazarım elbette ben de bilmiyordum bu ürünü eşim hediye etti. lazer merkezine gidecektim ama utanıyordum benim için iyi oldu.tüm vücuda 600 demişlerdi lazeri yapacak kadınla konuştum dedim ben ıpl alet aldım evde uygulanıyor o da dedi 100000 atış sana yetmez dedi bence yeter müşteriden oldu tabiki ne diyecekti kiAnladim. Burda etkilerini olumlu olumsuz yazarsaniz cook sevinirim bende dogumdan sonraya almak istiyorum da. Zamanla ttecrubelerinizi buraya yazarsaniz cook sevinirim
Guzel bir hediyeymis valla ayrica ben epilasyon merkezlerini cok iyi bilirim para icin yapmayacaklari sey yok. 3 sene dunyanin parasini kazandirdim onlara sonuc olarak koltuk alti bolgesi disinda diger bolgelerden hic verim alamadim hamile kaldigim icinde birakmak zorunda kaldim.yazarım elbette ben de bilmiyordum bu ürünü eşim hediye etti. lazer merkezine gidecektim ama utanıyordum benim için iyi oldu.tüm vücuda 600 demişlerdi lazeri yapacak kadınla konuştum dedim ben ıpl alet aldım evde uygulanıyor o da dedi 100000 atış sana yetmez dedi bence yeter müşteriden oldu tabiki ne diyecekti ki
bende yüzüm için gitmiştim 20-30 atış yapıp bırakıyordu kadın hiç dökülme yoktu sonra yeni bi kız geldi acemi tabi fazla atış yaptı yüzüm bitti. tüylerim az olduğu için biteceğini düşünüyorum .resim atmayı bilsem resim paylaşmak isterdim bazıları çıktı çoğu çıkmadı bile ben 2. seansta yarısının gideceğini düşünüyorum ne kadar açık ten o kadar iyi etki galiba ben bunu anladımGuzel bir hediyeymis valla ayrica ben epilasyon merkezlerini cok iyi bilirim para icin yapmayacaklari sey yok. 3 sene dunyanin parasini kazandirdim onlara sonuc olarak koltuk alti bolgesi disinda diger bolgelerden hic verim alamadim hamile kaldigim icinde birakmak zorunda kaldim.
Oo masallah iyi sonuc almissiniz insallah tamamen guzel sonuc alip da buraya yazarsinizbende yüzüm için gitmiştim 20-30 atış yapıp bırakıyordu kadın hiç dökülme yoktu sonra yeni bi kız geldi acemi tabi fazla atış yaptı yüzüm bitti. tüylerim az olduğu için biteceğini düşünüyorum .resim atmayı bilsem resim paylaşmak isterdim bazıları çıktı çoğu çıkmadı bile ben 2. seansta yarısının gideceğini düşünüyorum ne kadar açık ten o kadar iyi etki galiba ben bunu anladım
ayrıca şunu ekleyeyim çıkan tüyleri tutunca elime geliyor