Phılıps lumea tecrübelerim

benim de eşim hediye etti ben de ne demeye çalışıyosun dedim

bende aldım cumartesi günü kullandım kollarıma fakat tüyler hiç gitmedi gibi sanki tüylerin üstü yandı geri kalanı duruyor.sizinki böyle olmuş muydu ?

Kızlar dun 2.seansimi yaptim. 1. Seansimda tektük çikmayan yerleri farkettim ama açikçasi tugler geç çikiyo sandim daha 1 ayi bulmadigindan. Ancak şimdi o boşluklar dahada artti ozellikle anladigim şey bu cihaz koltukaltinda çok etkili. En cok orada kendiini belli etmiş bakalim daha neolacak. Beyaz ten siyah kilda etkili diycem ancak koltukaltida çok beyaz degil hani acaba koltukaltindaki deri yapisindanmi kaynaklaniyor çoğu kişide orasi erken etki gosterms. Genel olarak boşluklar artti tam bir sonuç yok ama gitgide umudum artti.Gelismeleri yazarim.:)

Kızlar kollarımdaki tüyler 1 hafta sonra dökülmeye başladı niye erken oldu anlamadım ama yine de çok sevindim :)

Merhaba son yazdığınızdan beri uzun bir zaman geçmemiş ama mevcut durumu merak ettim ben de bu modelden aldım ilk seansımı dün yaptım tabii ki henüz hiç bişey göremedim siz de durum nedir?

Arkadaşlar ilk seansımı bugün yaptım merakla bekliyorum ama jilet bacaklarını mahvetti yanıyor şuan bundan sonra çıkanları makineyle alıp öyle uygulamayı düşünüyorum jilet şart değil di mi

Merhaba son yazdığınızdan beri uzun bir zaman geçmemiş ama mevcut durumu merak ettim ben de bu modelden aldım ilk seansımı dün yaptım tabii ki henüz hiç bişey göremedim siz de durum nedir?
kollarım ve kol altım çıkmadı ama diğer yerler aynı çıktı jilet mahvetti beni işe yarayacak gibi görünüyor ama jilete tahammülüm kalmadı

jilet şart ne yazık ki. ben ilk yaptığımda kuru yapmıştım her yerim mahvoldu banyoda jiletlemek gerekiyor ama jilet her halükarda çok kötü

kullanan arkadaşlara 2 sorum var:
1- Hani şu epilatörlerin traş başlığı oluyorya onunla alsak olur mu? ben genitali o şekilde alıyorum
2- Bu lumeanın gazetede yeni bir modelini gördüm ama böyle küçük aynı epilatöre benziyor ama yarı yarıya daha ucuz.. bileniniz var mı acaba aradaki fark nedir?
Şimdiden çok teşekkürler cevaplarınız için...

5. seanstan sonra jilet işini bıraktım bacak ve kol altında çıkan tüylerin üzerine yapıyorum yine dökülme yaşanıyor sorun değil yani

Bende bu sorunun cevabini cok merak ediyorm

Kizlar jilet olayi hakkaten cok sinir bozucu ama napalim artik
ben 2. Seansimi yaptim kollarimda %50 bacaklarimda %30 dokulme oldu ilk seanstan sonra.. simdilik iyi gidiyor bakalim..

Merhaba arkadaşlar forumu surekli merak ettiğim konularda acip kullaniyorum okuyorum..gercekten cok faydali..forum yoneticilerine ve siz kizlara tesekkur ederim paylasimlariniz icin..gelelim lumeaya..1 ay once aldim gecen hafta 2. Seansimi yaptim. Ben 30 yasindayim killardan senelerdir çekiyorum..özellikle yazin etek ve elbise giyememeyi ya da oranizi buranizi esinizden saklamak nedir ne kadar zordur benim gibi yasayan arkadaslar bilir..lazer e gidecektim malum fiyatlar yuksek..fakat artik herseyi göze aldim gerekirse başka ihtiyaclarimdan gecip lazere gidecektim ki reklamlarda lumeayi görene kadar..ben 1299 aldim(internetten almadim)herneyse artik o kadar bu durumdam muzdarip biri olarak gozumu karattim aldim,ise yarasada yaramasada hic umrumda diildi ya gercekten ise yarar mi umuduyla aldim..2. Seansimi gecen hafta yaptım..ilk seansa once heryerimi bacak kol genital bbölgesi yüz cene dahil..makinemi sarj ettim cd den iyice izledim okudum nasil kullanılacağını ve basladim vuruşlara..ilk seanstan sonra benim o fırça gibi killarim sanki yumusamisti hani o jiletten sonra ki sertlik vardir ya kesinlikle o gitti bi kere..herneyse 15 gun sonra killarim tabi tekrar cikti ama daha yumusak ve seyrek olarak..2.sensimdan sonra daha da puruzsuz oldu ozellikle bacaklarim ki benim bikini bolgemde batiklar vvardi %50 batiklarim azaldi..3. Seansimi haftaya yapacagim ve sizlerle paylasacagim gelismeleri..ben ise yarayacagini bizzat gordum ve inanoyorum ama sabirli olmamiz gerekiyor hemen pes etmek yok kızlar

diğer konuya da yazdım arkadaşlar, buraya da yazayım fikir soranlar için. ben yarın 4.seansı yapıcam ve bacaklarımda gözle görülür tatmin edici bir azalma var. isteyenlere tavsiye ederim lumea yı.

Arkadaslar ben lumea mi satıyorum 3 seans kullandım gerçekten çok fark etti ama satmak zorundayım 600 TL almak isteyenler bana mesaj atabilir bit pazarı bölümünde konum var

Kizlar 3. Seansimi yapicam da siz heryere mi atis yapiyosunuz yoksa sadece tuy olan yerlere mi??

Ben heryere yapiyorum daha faydali olacağını dusundugum icin fazlaca farkedilir derecede azalma ve seyrelme var cok mutluyum
Ben de oyle yapiyorum canim da birden icime kurt dustu sordum :) bence de mantiklii bu ben 3. Seansi yaptim bu sefer ama nedense canim yandi ilk kez

Ben de oyle yapiyorum canim da birden icime kurt dustu sordum :) bence de mantiklii bu ben 3. Seansi yaptim bu sefer ama nedense canim yandi ilk kez

Icine kurt murt düşmesin canım bende 3cü seansımı biraz önce yyaptım heryere hic atlamadan bu is biraz sabir istiyor ama sonucu değecek gibi çünkü ozellikle kolumda neredeyse hic tuy yok.Benim sadece genital bbölgem acıdı onuda 3cü ayarda yyaptım bakalim gelismeleri tekrar yazacağım. Savas açtım tüye kıla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…