benim de eşim hediye ettiyazarım elbette ben de bilmiyordum bu ürünü eşim hediye etti. lazer merkezine gidecektim ama utanıyordum benim için iyi oldu.tüm vücuda 600 demişlerdi lazeri yapacak kadınla konuştum dedim ben ıpl alet aldım evde uygulanıyor o da dedi 100000 atış sana yetmez dedi bence yeter müşteriden oldu tabiki ne diyecekti ki
bende aldım cumartesi günü kullandım kollarıma fakat tüyler hiç gitmedi gibi sanki tüylerin üstü yandı geri kalanı duruyor.sizinki böyle olmuş muydu ?Evet evet kesinlikle bende ikinci seans sonrası gözlemlerime göre şunu diyebilirim ki ciddi derecede işe yarıyor. Ve kızlar elbette ki herkesin yapısı farklıdır ancak ben çok fazla kıllı olmama rağmen şu an hafiflemiş durumdayım. Cidden işe yarıyor ve şiddetle tavsiye ediyorum.İlk seansta bu kadar memnun olmayı beklemiyordum.
Tek sıkıntısı şu; şarjı çabuk bitiyor. Dün ikinci seansa başladım ve cihaz 24 saatten fazla şarjda takılı kalmasına rağmen bikini ve kol bölgemi ( tüm kol ) bitirebildim sadece. Bikini bölgesini 2 de, kollarımı 5 te yaptım. Sonra şarj bitti. Ve bugün bacaklarıma uygulayacağım 2. seansı. İnşallah 2 bacağımı ( popo üstü dahil ) bitirebilirim.
Merhaba son yazdığınızdan beri uzun bir zaman geçmemiş ama mevcut durumu merak ettim ben de bu modelden aldım ilk seansımı dün yaptım tabii ki henüz hiç bişey göremedim siz de durum nedir?yazarım elbette ben de bilmiyordum bu ürünü eşim hediye etti. lazer merkezine gidecektim ama utanıyordum benim için iyi oldu.tüm vücuda 600 demişlerdi lazeri yapacak kadınla konuştum dedim ben ıpl alet aldım evde uygulanıyor o da dedi 100000 atış sana yetmez dedi bence yeter müşteriden oldu tabiki ne diyecekti ki
kollarım ve kol altım çıkmadı ama diğer yerler aynı çıktı jilet mahvetti beni işe yarayacak gibi görünüyor ama jilete tahammülüm kalmadıMerhaba son yazdığınızdan beri uzun bir zaman geçmemiş ama mevcut durumu merak ettim ben de bu modelden aldım ilk seansımı dün yaptım tabii ki henüz hiç bişey göremedim siz de durum nedir?
jilet şart ne yazık ki. ben ilk yaptığımda kuru yapmıştım her yerim mahvoldu banyoda jiletlemek gerekiyor ama jilet her halükarda çok kötüArkadaşlar ilk seansımı bugün yaptım merakla bekliyorum ama jilet bacaklarını mahvetti yanıyor şuan bundan sonra çıkanları makineyle alıp öyle uygulamayı düşünüyorum jilet şart değil di mi
Bende bu sorunun cevabini cok merak ediyormkullanan arkadaşlara 2 sorum var:
1- Hani şu epilatörlerin traş başlığı oluyorya onunla alsak olur mu? ben genitali o şekilde alıyorum
2- Bu lumeanın gazetede yeni bir modelini gördüm ama böyle küçük aynı epilatöre benziyor ama yarı yarıya daha ucuz.. bileniniz var mı acaba aradaki fark nedir?
Şimdiden çok teşekkürler cevaplarınız için...
Kizlar 3. Seansimi yapicam da siz heryere mi atis yapiyosunuz yoksa sadece tuy olan yerlere mi??
Ben de oyle yapiyorum canim da birden icime kurt dustu sordum :) bence de mantiklii buBen heryere yapiyorum daha faydali olacağını dusundugum icin fazlaca farkedilir derecede azalma ve seyrelme var cok mutluyum
Önemli değil, yardımcı olmak için açtım zaten bu konuyu.
Lambasının 100.000 den fazl atış özelliği var. Yani annenizle bir kaç sene kullanabilirsiniz.
Ben de oyle yapiyorum canim da birden icime kurt dustu sordum :) bence de mantiklii buben 3. Seansi yaptim bu sefer ama nedense canim yandi ilk kez