Phılıps lumea tecrübelerim

Cok uyguna almissiniz. Peki yuz bölgesinde de kullaniyormusunuz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
sonuçlar affınıza sığınıyorum

Eklentiler

• 10498114_10204551202314907_5135348423509624409_o.jpg
    92,5 KB · Görüntüleme: 1.754
daha yakından

Eklentiler

• 10498114_10204551202314907_5135348423509624409_o.jpg
    87,9 KB · Görüntüleme: 1.546
Ben 2006/11 modelini çok bilindik bir siteden birkaç hafta önce 975 liraya 6 taksitle aldım. İlk başta çok umutlu değildim ama lazer merkezlerine zamanım yok malesef, az da olsa evden idare edecek bişey olsun dedim. Beklentim çok yoğun olmadığından 2 hafta önce elimin üstünde, koltuk altımda ve bikini bölgesinin bir kısmında denedim. Heryere yapmaya üşendim resmen, dediğim bölgelere yapmak toplamda 5 dakikakamı falan aldı sanırım, niyeyse diğer yerlere yapmadım. 2 hafta geçmesine rağmen tüylerin hemen hepsi uzamaya devam edince (elleriminin üstü hariç) umutsuzluğa kapıldım yeniden, dedim ilk seanstan bişey olmuyodur heralde. 2.seans için tüylerimi jiletlemeye hazırlanırken önden tüyleri çekmeyi denedim baktım acısızca gözeneklerden çıkıyorlar,etkisini azaltmayayım çekmeyeyim bir kese yapayım dedim. Tüylerin neredeyse hepsi döküldü, inanamadım. 2 haftadır yerlerinden oynatılmayı bekliyorlarmış meğersem.Ellerimde muhtemelen günde birkaç yıkayıp ovaladığım için parça parça döküldü farketmedim bile. Bu dökülen tüyler geri gelir mi bilmiyorum kızlar ama ilk seanstan bu kadar etkili olması hoşuma gitti. Bana uzun süre böyle temizlik sağlayacaksa ağda gibi gerekirse ömür boyu kullanırım. Seanslar ben de neredeyse sıfır acı yarattı ve ağdadan çok çok daha kısa sürüyor uygulama. Başlarda ee böyle uzamasını beklerken kıl tüyle mi gezicez diyodum ama zamanla zaten pek tüy çıkmıyomuş, sadece çıkınca uygulama yapıyormuşsunuz. Özetle ben memnunum gibi, baya:) umarım böyle devam eder. Bu arada koltuk altı ve bikini bölgemdeki tüyler siyah, elimin üstündekiler ince ve kahverengiydi. Ten rengim koyu buğday. Fikir vermesi adına paylaşmak istedim, uzun oldu kusura bakmayın.:))

Merhaba kızlar,
Ben de bugün ilk seansımı yaptım kızlar geceden taktım sabaha kdr şarjda kaldı 2 kolumu ve 1 bacağımı zor bitirdim yarım kalınca gıcık oldum.. Ggdan 950ye aldım inş memnun kalırım.. Bir sorum var şimdi dökülüp tekrar çıktıklarında daha mı zayıf çıkıyolar? Yoksa aynı mı? Tekrar jiletleyip yapıcaz di mi 2. Uygulamayı?

arkadaşlar ben bunun son çıkan comfortunu aldım 10 gün kadar önce epilasyon aleti şeklinde bir elim kadar sapı falan yok çok hafif şarj problemi de yok çünkü fişe takıp kullanılıyor tüm vücuda uyguladım bazı yerlerde acayip acı verdi ama dayanmam lazım tecrübelerimi paylaşacağım.

Bende bsey sorayım. Ben tüm vücudumu yapıyorum nerdeyse. Sadece göğüslerim, sırtımın yukarısı kaldı. Yama gibi mi olur ya. O Bölgelere yapmak istemiyorum. Napayım bi akıl verin kızlar ?

ben yaklaşık 4 aydır kullanıyorum. 2 haftada bir yapıyorum. yani şu ana kadar 8 seans yapmışımdır.
ama tüyler hala çıkmaya devam ediyor. artık umudumu yitirmeye başladım. çünkü 2 aydan sonra jiletle uygulama yapmaya gerek kalmıcağı yazıyo kutusunda.
ama hiç öyle bişey olmadı. sanırım en etkili olduğu yer koltukaltı oldu benim için. orasının da %50si bitti sadece. jiletle uğraşmaktan bıktım artık. philipsin vaat ettiği hiçbişeyi göremedim. bunun yerine düzenli ağda yapsaydım en azından belki azalırdı.
yinede o kadar para verdim. bu yaz sonuna kadar kullanacağım. yine de işe yaramazsa ağdaya geçcem yapcak bişey yok

Marhaba canim peki bu aldigin modeli jilet vs kullanmadan direkt mi uyguluyorsun epilator gibi? Bide simdi acikcasi tuhqf geldi bana acaba digeri gibi ayni etkiyi gosterir mi? Fiyati uygun digerine gore eger iyiyse bende bunu alayim bari.

Marhaba canim peki bu aldigin modeli jilet vs kullanmadan direkt mi uyguluyorsun epilator gibi? Bide simdi acikcasi tuhqf geldi bana acaba digeri gibi ayni etkiyi gosterir mi? Fiyati uygun digerine gore eger iyiyse bende bunu alayim bari.
hayır jilet kullanıyorum tabiki de aynı şekilde uygulanıyor fiyatı uygun şarj derdi yok ben aynı etkiyi göstereceğini düşünüyorum göstermese bile bir kaç seans geriden gitsin yine de çok iyi bence

hayır jilet kullanıyorum tabiki de aynı şekilde uygulanıyor fiyatı uygun şarj derdi yok ben aynı etkiyi göstereceğini düşünüyorum göstermese bile bir kaç seans geriden gitsin yine de çok iyi bence
Anladim. Burda etkilerini olumlu olumsuz yazarsaniz cook sevinirim bende dogumdan sonraya almak istiyorum da. Zamanla ttecrubelerinizi buraya yazarsaniz cook sevinirim

Ayy canim moralim bozuldu su an
cidden jiletlemek cok zor bi is, bacaklarimin kasintisindan duramiyorum su an..
bacak arkalarini falan yaparken zorlandim ben beyaz kalemle cizmek falan kolay is degilki.. bi de ustune onca parayi verip sonuc alamamak cok uzucu bi durum ins kurtuluruz ne diyim

Anladim. Burda etkilerini olumlu olumsuz yazarsaniz cook sevinirim bende dogumdan sonraya almak istiyorum da. Zamanla ttecrubelerinizi buraya yazarsaniz cook sevinirim
yazarım elbette ben de bilmiyordum bu ürünü eşim hediye etti. lazer merkezine gidecektim ama utanıyordum benim için iyi oldu.tüm vücuda 600 demişlerdi lazeri yapacak kadınla konuştum dedim ben ıpl alet aldım evde uygulanıyor o da dedi 100000 atış sana yetmez dedi bence yeter müşteriden oldu tabiki ne diyecekti ki

Guzel bir hediyeymis valla ayrica ben epilasyon merkezlerini cok iyi bilirim para icin yapmayacaklari sey yok. 3 sene dunyanin parasini kazandirdim onlara sonuc olarak koltuk alti bolgesi disinda diger bolgelerden hic verim alamadim hamile kaldigim icinde birakmak zorunda kaldim.

bende yüzüm için gitmiştim 20-30 atış yapıp bırakıyordu kadın hiç dökülme yoktu sonra yeni bi kız geldi acemi tabi fazla atış yaptı yüzüm bitti. tüylerim az olduğu için biteceğini düşünüyorum .resim atmayı bilsem resim paylaşmak isterdim bazıları çıktı çoğu çıkmadı bile ben 2. seansta yarısının gideceğini düşünüyorum ne kadar açık ten o kadar iyi etki galiba ben bunu anladım
ayrıca şunu ekleyeyim çıkan tüyleri tutunca elime geliyor

Oo masallah iyi sonuc almissiniz insallah tamamen guzel sonuc alip da buraya yazarsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…