Phılıps lumea tecrübelerim

P
Puruzsuzluk sağlıyor mu acaba onu merak ediyorum siz etkili olduğunu düşünüyor musunuz

Bugün vatan bilgisayar satıcı bayana sordum kullanan kişilerden olumlu yorumlar aldım sadece pahali olduğu için pek tercih edilmiyor dedi

Ya evet doğru demiş pahalı. O yüzden insanlar silkn glide alıyorlar. Ama bence philips te çok talep ediliyor. Sonuçta bilinen bir marka. İspatlamış kendini. Ben zaten sırf bu yüzden aldım bu ürünü. 1095 TL ye aldım darkese.com dan. Bu tarz ucuz siteler var. Bulabilirsin bilio.com dan. Ama ürün uzun vade diyor o yüzden bu benim için yeteri kadar geçerli bir sebep

P

Puruzsuzluk sağlıyor mu acaba onu merak ediyorum siz etkili olduğunu düşünüyor musunuz

Şöyle ifade edeyim. Ben daha yeni başladım kullanmaya ama kullanan kişiler var. Bloglarından takip ediyorum. Resimli paylaşım yapıyorlar. Gayette memnunlar. 2 ay sonucunda baya azalma var yani. Ben de heyecan, merak ve sabırla bekliyorum o günlerin gelmesini.

Bende siparis vermeyi düşünüyorum batiklari ve kararmalari da geciriyorsa süper olur yapış yapış agdayla ugrasmak istemiyorum hiç

Nette bir çok kişinin aslında tanıtım amaçlı yani anlaşmalı ürünü övdüklerini falan da düşünmüyor değilim aslında

Bugün vatan bilgisayar satıcı bayana sordum kullanan kişilerden olumlu yorumlar aldım sadece pahali olduğu için tercih edilmiyor dedi

Kızlar bu ürünü 1.400 tl ye 12ay senetli taksit yapan bir avm buldum ev eşyalari satıliyor muhtemel her muhitte böyle yerler var. Durumu çok iyi olmayanlar için ideal ödeme koşulu.
Ayrica cihaz şarjda çok uzun bekletilmeliymiş, 1,2 gün gibi bir sıkıntı doğurmuyormuş

İnşallah etkisini görürsün. Takipteyim merak ediyorum, bende mahremiyetten ötürü lazere gidemeyenlerdenim :)

Gercekten mi ? bende cihaza zarar gelmesin diye 2-3 saat takıyordum. Yeşil Işık sabitlenince çıkarıyordum iyi oldu öğrendiğim teşekkürler :))

ben 7. seası yaptım. yani yaklaşık 14 haftadır kullanıyorum. 3 buçuk aydır...
bacaklar ve koltukaltında tüylerde incelme ve azalma gördüm ama 2 haftada bir hala tekrar etmem gerekiyo çünkü küçük küçük de olsa uzuyolar hala.
bikini de bölgesinde bazı yerler döküldü ve oralarda artık çıkmıyo ama bazı yerler inatla dökülmüyo ve uzamaya devam ediyo. neden bazı yerlere etki edip bazı yerlere etki etmediğini anlamıyorum.
2 haftada bir yapmak istemiyorum artık 2 ayda bir makineyi kullananlar olduğunu duymuştum. ne zaman o hale gelir ki

benimde aynı şekilde bikini bölgesinde tüyü yolunmuş tavuk gibi bazı yerler inat ediyor 4. seansımı yaptım bakalım hayırlısı

yok yaşamazsın hatta ben 1-2 gün önceye bile aldım cumartesi pazara denk getirmek için :)

5. seansımı dün yaptım gayet başarılı sonuçlar alıyorum seanslar ilerledikçe inatçı bikini bölgesi bile neredeyse 70 döküldü hassas bölgeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…