- 30 Mart 2009
- 476
- 37
- 34
Puruzsuzluk sağlıyor mu acaba onu merak ediyorum siz etkili olduğunu düşünüyor musunuzBen yeni başladım. Avantajını daha göremedim ama dezavantajı şu şarjı 1 bacak yapıyorum bitiyor. 2 bacağı iki günde yaptım. Yani toplamda 1 bacak 20 dk falan sürüyor tahmini. Sonra şarjı bitiyor. Sonra bir daha şarja tak bekle falan. Şarjdayken kullanamıyorsun. Ama sonuçlar olumlu olsun da şu kıl tüyde kurtulayım da şarjını da beklerim yani. O kadar bezmiş durumdayım şahsım adına.
Bugün vatan bilgisayar satıcı bayana sordum kullanan kişilerden olumlu yorumlar aldım sadece pahali olduğu için pek tercih edilmiyor dedi
P
Puruzsuzluk sağlıyor mu acaba onu merak ediyorum siz etkili olduğunu düşünüyor musunuz
Şöyle ifade edeyim. Ben daha yeni başladım kullanmaya ama kullanan kişiler var. Bloglarından takip ediyorum. Resimli paylaşım yapıyorlar. Gayette memnunlar. 2 ay sonucunda baya azalma var yani. Ben de heyecan, merak ve sabırla bekliyorum o günlerin gelmesini.
Bende aldım bu lumea yi bakalım işe yarayacak mi
Bugün vatan bilgisayar satıcı bayana sordum kullanan kişilerden olumlu yorumlar aldım sadece pahali olduğu için tercih edilmiyor dedi
Kızlar bu ürünü 1.400 tl ye 12ay senetli taksit yapan bir avm buldum ev eşyalari satıliyor muhtemel her muhitte böyle yerler var. Durumu çok iyi olmayanlar için ideal ödeme koşulu.
Ayrica cihaz şarjda çok uzun bekletilmeliymiş, 1,2 gün gibi bir sıkıntı doğurmuyormuş
Hayırlı olsun gelişmeleri paylaşırsan sevinirim :))
canım kullanmadan önce en az 24 saat şarj et :) yoksa yarıda kalırsınGercekten mi ? bende cihaza zarar gelmesin diye 2-3 saat takıyordum. Yeşil Işık sabitlenince çıkarıyordum iyi oldu öğrendiğim teşekkürler :))
benimde aynı şekilde bikini bölgesinde tüyü yolunmuş tavuk gibi bazı yerler inat ediyor 4. seansımı yaptım bakalım hayırlısıben 7. seası yaptım. yani yaklaşık 14 haftadır kullanıyorum. 3 buçuk aydır...
bacaklar ve koltukaltında tüylerde incelme ve azalma gördüm ama 2 haftada bir hala tekrar etmem gerekiyo çünkü küçük küçük de olsa uzuyolar hala.
bikini de bölgesinde bazı yerler döküldü ve oralarda artık çıkmıyo ama bazı yerler inatla dökülmüyo ve uzamaya devam ediyo. neden bazı yerlere etki edip bazı yerlere etki etmediğini anlamıyorum.
2 haftada bir yapmak istemiyorum artık2 ayda bir makineyi kullananlar olduğunu duymuştum. ne zaman o hale gelir ki
Evet öyle oluyordu. Öğrendiğim iyi oldu. Geceden şarja takıyorum artıkcanım kullanmadan önce en az 24 saat şarj et :) yoksa yarıda kalırsın
canım kullanmadan önce en az 24 saat şarj et :) yoksa yarıda kalırsın
Ya ben yoğunluktan dolayı 4-5 gün geciktirdim 2. seansı. süreçte bir sıkıntı yaşamam inşallahben geçen hafta kullandım bişi olmadı heryere kullandım