Kizlar çok teşekkur ederim. Ben hamileykende araştriyordum ama çok şukur dogumdan sonra nasip oldu. Bildigim bilgileri ezber ve mantik yuruterek uyguladim. şarjda nekadar kalirsa kalsin 1, 2 gun sıkıntı olmuyor diye ogrendm. Daha kutuyu açar açmaz öglen şarja taktim. Bazilari jilet bazilari traş makinasi bazi sık kullanmayanlardan agda yapip kullanan bile olmus. Makine bende nasil tepki verir bilmedigimden
bacak: eskiden epilator, agda vuruyordum batıklar mevcut. siyah kalın kıl. Jiletle aldim beyaz goz kalemiyle çok beyaz yapmadan nokta çizerek atış yaptim 5 derecede.
koltukalti: genelde agda ama son 2 kez jilet vurdum siyah kalin kıl 4,5 derece.
genital: oncesinde epilator, hamileyken tug dokucu krem ve çok jilet kullandim. çok sert kalın ve batıklar var 2,3,4 derece atış yaptim iç kısmınada uyguladim.
Kol ve kalça : ince kıl yapisinda. ilk defa jilet vurdum. 5 derece.
çene, favorilerim, dudak: kıl almadan uyguladim. Belki 2. Ye traş makinasi kullanirim.
Alınim ve saç arasi: bir kismini ip ve cimbizla aliyordum kökleri gozukuyordu oralarada atış yaptim.
Göbek: Hamilelik sonrasi ve kendme ait killar vardi orayada killari almadan atiş yaptim.
Göğus: emzirdigimden uygulamadim.
24 saat takili kalmadi 1,2 bolge disinda hepsni uyguladm şarj bitti tekrar taktim. bebekle ilgilenmekten 1 gun sonra gunduz diger kalani bitirdim.
Sonuç: acı eşigime gore derece farki, kıl farki, kıl alma farki, ilk tecrubesiz uygulama farki, ve 1 gun ara da vererek kıllarin uzama farki da mevcut. Bakalim neolacak. Buarada ayni yere denk gelen kisimlarda yanma olmadi korkulan olmadi.
Fiyat: nakitte fiyatlar yerine gore degisiyo ancak gücüm yetmediginden taksitle aldim 1.499 tl