Phılıps lumea tecrübelerim

Arkadaşlar ben ürünü aldım ve dün ilk seansımı yüzüme uyguladım. Ama heyecanla başladığımdan hassas başlık yerine vücut başlığını kullanmışım. Sonradan farkettim :KK43: Bir sıkıntı olmaz inşallah değil mi ?

Bir de ürünü 2 haftada bir kullanın diyorlar ama haftada bir kullansam bir sorun olur mu ? Yani çıktıkça uygulasam ? Bu şekilde deneyen var mı ?

braun facemi bu diye çok kararsızdim lumea almaya karar verdim ama 4 ayı bekliyom melesef:KK43: ben ozellikle yüzüme kullanmak istiyorum yüzüne kullanan varmı kızlar benim killar siyah ve kalın ise yarar mı sizce

bende hassas başlık yerine büyük başlık kullandım bişi olmadı sıkıntı yok yani, seansları 2 hafta bitmeden yapmanız uygun olmaz gibi geliyor seans sonrası tüyler 10 günden sonra dökülmeye başladığı için çokta yararlı olacağını sanmıyorum ki merkezlerde bile en az 3 hafta sonraya kontrol veriyorlar

bende hassas başlık yerine büyük başlık kullandım bişi olmadı sıkıntı yok yani, seansları 2 hafta bitmeden yapmanız uygun olmaz gibi geliyor seans sonrası tüyler 10 günden sonra dökülmeye başladığı için çokta yararlı olacağını sanmıyorum ki merkezlerde bile en az 3 hafta sonraya kontrol veriyorlar
2 haftayı beklemek gerek o zaman. Yavaş ve emin adımlarla ilerleyeyim. Teşekkürler. :)

braun facemi bu diye çok kararsızdim lumea almaya karar verdim ama 4 ayı bekliyom melesef:KK43: ben ozellikle yüzüme kullanmak istiyorum yüzüne kullanan varmı kızlar benim killar siyah ve kalın ise yarar mı sizce
Arkadaşım benim de yüzüm çok tüylü. Siyah. Traş makinesiyle temizliyorum 3-4 günde bir. Aldık bakalım. Dün uyguladım. 5 derecede hiç acı yok. Bişeyler hissediyorsunuz ama acı denmez yani. iğneyi batır ve çıkar acı hissi falan hiçbir şey kalmıyor 2 sn sonra. Azalacağını umuyorum. Çünkü kullanan arkadaşlar olumlu konusuyorlar hep. Ben de zaman geçtikçe yazacağım. İnşallah faydalı olur hepimize. :KK33: :KK5:

TE="conservativefigures92, post: 39642057, member: 641749"]Arkadaşım benim de yüzüm çok tüylü. Siyah. Traş makinesiyle temizliyorum 3-4 günde bir. Aldık bakalım. Dün uyguladım. 5 derecede hiç acı yok. Bişeyler hissediyorsunuz ama acı denmez yani. iğneyi batır ve çıkar acı hissi falan hiçbir şey kalmıyor 2 sn sonra. Azalacağını umuyorum. Çünkü kullanan arkadaşlar olumlu konusuyorlar hep. Ben de zaman geçtikçe yazacağım. İnşallah faydalı olur hepimize. :KK33: :KK5:[/QUOTE]
saol canim ya kullandica yazarmisin gelismeleri insallah ise yarar

TE="conservativefigures92, post: 39642057, member: 641749"]Arkadaşım benim de yüzüm çok tüylü. Siyah. Traş makinesiyle temizliyorum 3-4 günde bir. Aldık bakalım. Dün uyguladım. 5 derecede hiç acı yok. Bişeyler hissediyorsunuz ama acı denmez yani. iğneyi batır ve çıkar acı hissi falan hiçbir şey kalmıyor 2 sn sonra. Azalacağını umuyorum. Çünkü kullanan arkadaşlar olumlu konusuyorlar hep. Ben de zaman geçtikçe yazacağım. İnşallah faydalı olur hepimize. :KK33: :KK5:
saol canim ya kullandica yazarmisin gelismeleri insallah ise yarar[/QUOTE]
Tabii ki. Ben de çok araştırdım. Silkn glide mı alsam philips mi alsam diye çok düşündüm ama philipsin kalitesine daha cok güvendim ve aldım. Şu an kafandaki soruları tahmin edebiliyorum. :) Bilgi vermeye çalışacağım canım :)

Merhaba, yeni bir Philips Lumea kullanıcısıyım. Bu ürün hakkında bilgi almak isteyen, merak edenler olmuş. İnternette de bir kaç yorum dışında fazla bir bilgi yok. Bu ürünü daha yeni aldım, günden güne tecrübelerimi paylaşmak, gerekirse yardımcı olmak isterim. Tüm tecrübelerimi oldukça objektif bir şekilde aktarmaya çalışacağım. Sonuçta Philips bana para vermiyor. (Philips yetkililerine sesleniyorum. Bu işten para kazanırsam aleyhinize konuşmam :KK53:)

Her kadın gibi benim de öncelikli bakım sorunum tüyler. Oldukça açık tenli, koyu tüylü ve tüyleri oldukça hızlı uzayan biriyim (saçlarım, kaşlarım, kirpiklerim cansız ve açık renk maalesef :KK1:). Ağdayı sadece kol altları ve bacaklarımda kullanabiliyorum. Diğer bölgelerin acısına dayanamıyorum maalesef. Onu da tüy dökücü kremle hallediyorum ama 2 gün sonra çıkıyorlar ve hiç bir zaman pürüzsüz olmuyor. Zaten ağda kullandığım zaman tüylerim hemen çıkamıyor ve batık oluşuyor. Epilasyon cihazları da aynı şekilde, hatta korkuyorum kendisinden :KK30:

Uzun zamandır kalıcı bir çözüm arıyordum. Lazer epilasyonu araştırdım ilk olarak. Memnun olanlarla olmayanlar eşit. Hiç bir zaman ömür boyu kalıcılık garantisi de vermiyorlar. Ayrıca vazgeçmemin başka bir sebebi de (en önemlisi, çaktırmayın) mahremiyet konusu. Düşüncesi bile geriyor beni. Hem salonlar ne kadar hijyenik bilmiyorum.

Sonra evde yapılan IPL lazerle tanıştım. IPL nedir? Uzun uzun yazmayacağım, açın google'a sorun. :KK37:
Yanlış anlaşılma olmasın, bir kere tüyleri asla tamamen yoketmiyor. Bunun iyi olduğunu savunanlar da var. Lazer epilasyonun tamamen yok ettiği tüylere bir gün ihtiyacımız olabilirmiş (bunu dikkate almasanız da olur, nitekim saçlarınız hala sizde :KK1:). Herneyse, ev ortamında olması, acısız olması, kalıcılığının uzun sürmesi, pürüzsüz bir cilt vaadetmesi benim için yeterli sebepler.

Neden Philips'i seçtim?
Piyasada bir kaç markada bu ürün mevcut. Fiyatlar ve özellikler çeşitlilik gösteriyor.
Elimden geldiği kadar küçük bir karşılaştırma yaptım.

MARKAFİYATLAMBA ATIŞ SAYISIKABLO
PHILIPS1400 TL (±)100.000'den fazlaYOK
REMINGTON500 TL (±)1.500VAR
ROWENTA800 TL (±)5.000YOK

Gördüğünüz gibi en pahalı ürün Philips değil mi? Yanılıyorsunuz. Philips'e bir kere para verip senelerce kullanabilir, ayrıca ek bir masraf yapmazsınız. Ama diğer cihazların bir kaç seansta bir lambaları biteceği için daha pahalıya gelmiş oluyor. Üstelik uygulama arasında ikidebir lambası biten bir ürün pek keyif vermez açıkçası. Üstelik kablosuz oluşu daha rahat kullanım sunuyor. Bu arada Philips Lumea'nın kutusundan hassas bölgeler için ayrı bir başlık çıkıyor. Ayrıca 1 ayın sonunda tüylerde bir azalma olmazsa iade garantisi de var.

Sonuç olarak dün cihazı aldım, bugün nasipse ilk uygulamayı yapacağım. Gelişmeler için beni takip edin :KK34:
Merhaba ben ürünü yeni aldım ama türkçe kullanma klavuzu çıkmadı içinde lazer işlemini gerçekleştirdikten ne kadar süre sonra su ile temas ediyoruz
yada böyle bi sinir yok mu

Ürünü alırsam eğer yüzümü tıraş etmeye çekinirim açıkcası daha fazla çıkarsa ya yüzüne uygulayan var mı acaba aranızda varsa nasıl yapıyorsunuz anlatırmısınız

Ürünü alırsam eğer yüzümü tıraş etmeye çekinirim açıkcası daha fazla çıkarsa ya yüzüne uygulayan var mı acaba aranızda varsa nasıl yapıyorsunuz anlatırmısınız
Canım jiletle sakın yüzüne dokunma bile. Bende yüzüme uyguluyorum lumea yı. Traş makineleri var kısaltıyor hani. O makineyle temizliyorum ondan sonra yuvarlak başlığı var ciltte hiçbir şey kalmayacak şekilde bir daha temizliyorum sonra lumea yı uyguluyorum. Aksi halde cilt üzerinde tüy kıl kalırsa canın cok yanar ve ışın kıl köklerine nüfuz edemez. Çünkü deri üzerinde kalanları yakar.

merhaba kızlar,biz 5 kız kardeşiz ve bu cihazdan almak istiyoruz. haliyle bu cihazı çok sık kullanıcaz. Ampul bitme derdi yok diye okudum birçok yerde. Ampul dışında biten yada değişmesi gereken birşeyi varmı? maliyeti bize daha pahalıya gelirmi?

Arkadaşlar ürünü kullanayım dedim. Şarjı full dü. Bir alt bacak yapabildim sadece. Şarjı çok çabuk bitiyor ya .s Sizinde böyle mi ? 5 te yaptım bu arada.

merhaba kızlar,biz 5 kız kardeşiz ve bu cihazdan almak istiyoruz. haliyle bu cihazı çok sık kullanıcaz. Ampul bitme derdi yok diye okudum birçok yerde. Ampul dışında biten yada değişmesi gereken birşeyi varmı? maliyeti bize daha pahalıya gelirmi?

Ürün 140.000 atımlık. Atımlar bitince ürün çöpe gidiyor. Atımlar da öyle hemen bitmez zaten. 5 kişiyi bitirme özelliği var zaten.

Kullanan arkadaşlar arti ve eksi yönlerini soyleyebilirler mi acaba

Ben yeni başladım. Avantajını daha göremedim ama dezavantajı şu şarjı 1 bacak yapıyorum bitiyor. 2 bacağı iki günde yaptım. Yani toplamda 1 bacak 20 dk falan sürüyor tahmini. Sonra şarjı bitiyor. Sonra bir daha şarja tak bekle falan. Şarjdayken kullanamıyorsun. Ama sonuçlar olumlu olsun da şu kıl tüyde kurtulayım da şarjını da beklerim yani. O kadar bezmiş durumdayım şahsım adına. :KK61:

He diyeceksen ki aynı günde şarj et yap ama çalıştığım için yatmadan önce 20 dk da yapıyorum şarja takıp yatıorum. Sabah kutusuna kaldırıyorum temizliyorum. Akşam bir daha yatmadan önce yapıyorum. Başka vaktim yok çünkü :KK12:

He diyeceksen ki aynı günde şarj et yap ama çalıştığım için yatmadan önce 20 dk da yapıyorum şarja takıp yatıorum. Sabah kutusuna kaldırıyorum temizliyorum. Akşam bir daha yatmadan önce yapıyorum. Başka vaktim yok çünkü :KK12:

Bugün vatan bilgisayar satıcı bayana sordum kullanan kişilerden olumlu yorumlar aldım sadece pahali olduğu için pek tercih edilmiyor dedi

X