Phılıps lumea tecrübelerim

Vallahi bana da mantıklı geldi bu söylediğiniz. Ama zahmetli sanırım. Kesin sonuç aldınız mı peki hiç ?

Vallahi bana da mantıklı geldi bu söylediğiniz. Ama zahmetli sanırım. Kesin sonuç aldınız mı peki hiç ?

lumeayı kullanalı yarın 2 ay olcak. ama ardından hiç bioder kullanmadım. bu aydan sonra başlıcam. lumea işe yarıyo tabiki. bikini, koltukaltı ve bacakta kullanıyorum. tüylerin en kalın olduğu yerlerde yani. tüylerin büyük bi bölümü döküldü. bu son uygulamdan sonra hepsi dökülebilir. şimdi jiletten sonra uygulama yapıyorum ama ileride jilet yapmaya bile gerek kalmıcakmış. bakalım görcez :)
bioderi ince tüylerin olduğu yerlerde uyguluyorum. kol, göbek gibi. eskiden bi haftada tüylerim çıkmaya başlardı şimdi 1 aya yakın çıkmıyor. bu benim için iyi bişey :) ama daha bioderi kullanalı 3 ay filan oldu. işe yaraması için 6 ay kullanmak gerekiyo. benim tüyler incelsin ve geç çıksın yeter. kol tüylerinin yokolmasına gerek yok zaten :)
ama bence bioder kalın tüylerde işe yaramaz. hiç uygulamaya bile gerek yok.
yüzüme de lazer epilasyon yaptırıyorum. inş işe yarar da şu bıyık alma derdinden kurtulurum en azından. ona da ayda bir filn gidiyorum. lazer epilasyon yapan kadın yüz bölgesi uzun sürebilir dedi. 10 seansa kadar sürebilirmiş. hatta daha fazla.
başka uyguladığım yöntem yok :) yüzde yüz başarı verebilecek bi yöntem de yok bence. ömür boyu bunları kullancaz işte.

Gerçekten teşekkürler bende bunu istiyorum. Ama lumea değilde silk'n glide almayı düşünüyorum. Ama tek endişem hamilelikte tekrar eski halime dönmek. Bunu istemiyorum

Gerçekten teşekkürler bende bunu istiyorum. Ama lumea değilde silk'n glide almayı düşünüyorum. Ama tek endişem hamilelikte tekrar eski halime dönmek. Bunu istemiyorum

Bu biraz hormonların ve tüy yapın ile alakalı, ne kesinlikle eski haline dönersin diyebiliriz ne dönmezsin. İstatistiki olarak böyle bir risk var . Nigrum'un mesajına salça oldum ama idare edin artık

ben de hamileliği düşünüyorum şimdiden. çünkü lumea hamilelikle kullanılmıyo. hamilelikte 1-2 yıllıına klasik ağda yöntemine dönmekten başka çare yok gibi :)

Bu biraz hormonların ve tüy yapın ile alakalı, ne kesinlikle eski haline dönersin diyebiliriz ne dönmezsin. İstatistiki olarak böyle bir risk var . Nigrum'un mesajına salça oldum ama idare edin artık
Estağfirullah . Normal bir Kadından fazla kıllara sahibim. Dönse bile az dönsün. Gerçi şöyle bsy var normal lazerde aynı mantık. Hormonlar Coşarsa yapacak bsey yok. Diyelim ki bitti artık çıktıkça alıyoruz kılları, o zamana kadar ne olur bilemem de 1 yıl kullanmazsak çok kıl tüy çıkar mı acaba bu durumda ?

Bilemiyorum ki, bu alet daha ülkemizde çok yeni, daha doğrusu esasında yeni değil ama biz yeni keşfettik o yüzden uzun vadeli sonuçları nasıl olur hiç birimiz bilmiyoruz.

kızlar selam bende birşey sorucam bu cihaz aynı zamanda cilt lekelerini de siliyor mu malum bacaklar batıktan dolayı çok lekeli oluyor eğer aynı anda leke tedavisi de varsa bende almayı düşünüyorum

Lumea nın ciltteki lekelerle bir alakası yok ki... en fazla batıkların azalır ve yeni leke oluşmasını önlemiş olursun.

kızlar selam bende birşey sorucam bu cihaz aynı zamanda cilt lekelerini de siliyor mu malum bacaklar batıktan dolayı çok lekeli oluyor eğer aynı anda leke tedavisi de varsa bende almayı düşünüyorum
Merhaba, lekelerin giderilmesine yardımcı olacağını sanmıyorum.

Kizlar merhaba ben de bu aleti 4 gün önce aldım fakat iyice ögrenmeden kullanmak istemedim. Benim birkaç sorum olcak sizlere.. 1-regliyken kullanabiliniyormu
2-jiletten hemen sonramı yoksa bir iki gün sonramı kullanmak gerek
3-bir günde vucudumuzun her yerini yapabilimiyiz zarari olurmu ki
Bana yardimci olursaniz çok sevinirim.. Hala kullanamadim..

kutunun içinde bi cd var. orda nasıl kullanılacağı anlatılıyo zaten. onu mutlaka izleyin.
jiletten hemen sonra uygulama yapılmalı. vücudunun her yerine bi seferde yapabilirsin ama şarjı yetmeyebilir.
2 kol, 2 bacak, 2 koltukaltı ve 1 bikini bölgesi yapınca şarjı bitiyor :) buna göre hesaplayın :)

Çok teşekkür ederim :)

Merhaba arkadaşlar bende yaklaşık bir senedir araştırıyorum. Sonunda almaya karar verdik. Yarın bacaklarıma ilk denemeyi yapmayı planlıyorum.
Kolum için ise size danışmak istedim jilet yapmak istemiyorum tüy kesme makinesi alsam mı diye düşündüm umarım acil olarak cevap veren olur..
Özel bölge ve kolaltıma yeni ağda yapmıştım o yüzden bir sonraki seansı bekleyecekler..
Ümitliyim açıkçası bitmesi umrumda değil geç uzasın batık olmasın mahremimi kimseye açmak zorunda kalmayayım yeter..
Daha önce birkaç seans ıpl yaptırdım ve çok büyük rahatlık eşime de lazım olacağı için eve almaya karar verdik..
Ağdacıya verdiğim paralara acıyorum diğer merkezlere de güvenmiyorum ve zaten özel bölgemi açamıyorum..
Beklentilerim bunlar ve beklentilerimi karşılasa yeter karşılamazsa da canım saolsun..
Selamlar hepinizi kol için önerilerinizi bekliyorum kısmet olursa ben de gelişmeleri aktaracağım..

Bende aldım bu cihazdan.Kollarınıza nasıl yaptınız?Jiletle aldınız mi tüyleri?

Kollarınıza nasıl uyguladınız acaba ???

Nereye tasinacaksin canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…