Vallahi bana da mantıklı geldi bu söylediğiniz. Ama zahmetli sanırım. Kesin sonuç aldınız mı peki hiç ?bioderin stesinde lazerden sonra bioder kullanılabileceği yazıyo. ben bioderi şu an kollarımda kullanıyorm. eskiye gör fark var kesinlikle. bence bioder ince tüylerde etkili. mesela koltukaltına filan sürüyodum hiç etki etmedi gibi. artık kalın tüylü olan yerlere philip lumea kullanıyorum. ince tüylü olan yerlere epilasyon yapıp bioder sürüyorum.
lumea yaptığım yerler incelirse oralara da epilasyon yapıp bioder sürersem işe yarıcağını düşünüyorum.
yaptığım doğru mu bilmiyorum da ben böyle mantık yürüttüm :)
Vallahi bana da mantıklı geldi bu söylediğiniz. Ama zahmetli sanırım. Kesin sonuç aldınız mı peki hiç ?
Gerçekten teşekkürler bende bunu istiyorum. Ama lumea değilde silk'n glide almayı düşünüyorum. Ama tek endişem hamilelikte tekrar eski halime dönmek. Bunu istemiyorumlumeayı kullanalı yarın 2 ay olcak. ama ardından hiç bioder kullanmadım. bu aydan sonra başlıcam. lumea işe yarıyo tabiki. bikini, koltukaltı ve bacakta kullanıyorum. tüylerin en kalın olduğu yerlerde yani. tüylerin büyük bi bölümü döküldü. bu son uygulamdan sonra hepsi dökülebilir. şimdi jiletten sonra uygulama yapıyorum ama ileride jilet yapmaya bile gerek kalmıcakmış. bakalım görcez :)
bioderi ince tüylerin olduğu yerlerde uyguluyorum. kol, göbek gibi. eskiden bi haftada tüylerim çıkmaya başlardı şimdi 1 aya yakın çıkmıyor. bu benim için iyi bişey :) ama daha bioderi kullanalı 3 ay filan oldu. işe yaraması için 6 ay kullanmak gerekiyo. benim tüyler incelsin ve geç çıksın yeter. kol tüylerinin yokolmasına gerek yok zaten :)
ama bence bioder kalın tüylerde işe yaramaz. hiç uygulamaya bile gerek yok.
yüzüme de lazer epilasyon yaptırıyorum. inş işe yarar da şu bıyık alma derdinden kurtulurum en azından. ona da ayda bir filn gidiyorum. lazer epilasyon yapan kadın yüz bölgesi uzun sürebilir dedi. 10 seansa kadar sürebilirmiş. hatta daha fazla.
başka uyguladığım yöntem yok :) yüzde yüz başarı verebilecek bi yöntem de yok bence. ömür boyu bunları kullancaz işte.
Gerçekten teşekkürler bende bunu istiyorum. Ama lumea değilde silk'n glide almayı düşünüyorum. Ama tek endişem hamilelikte tekrar eski halime dönmek. Bunu istemiyorum
ben de hamileliği düşünüyorum şimdiden. çünkü lumea hamilelikle kullanılmıyo. hamilelikte 1-2 yıllıına klasik ağda yöntemine dönmekten başka çare yok gibi :)Gerçekten teşekkürler bende bunu istiyorum. Ama lumea değilde silk'n glide almayı düşünüyorum. Ama tek endişem hamilelikte tekrar eski halime dönmek. Bunu istemiyorum
est. canm hepimiz ortak bi amaç için burdayız sonuçta :)Bu biraz hormonların ve tüy yapın ile alakalı, ne kesinlikle eski haline dönersin diyebiliriz ne dönmezsin. İstatistiki olarak böyle bir risk var . Nigrum'un mesajına salça oldum ama idare edin artık
Estağfirullah . Normal bir Kadından fazla kıllara sahibim. Dönse bile az dönsün. Gerçi şöyle bsy var normal lazerde aynı mantık. Hormonlar Coşarsa yapacak bsey yok. Diyelim ki bitti artık çıktıkça alıyoruz kılları, o zamana kadar ne olur bilemem de 1 yıl kullanmazsak çok kıl tüy çıkar mı acaba bu durumda ?Bu biraz hormonların ve tüy yapın ile alakalı, ne kesinlikle eski haline dönersin diyebiliriz ne dönmezsin. İstatistiki olarak böyle bir risk var . Nigrum'un mesajına salça oldum ama idare edin artık
Bilemiyorum ki, bu alet daha ülkemizde çok yeni, daha doğrusu esasında yeni değil ama biz yeni keşfettik o yüzden uzun vadeli sonuçları nasıl olur hiç birimiz bilmiyoruz.Estağfirullah . Normal bir Kadından fazla kıllara sahibim. Dönse bile az dönsün. Gerçi şöyle bsy var normal lazerde aynı mantık. Hormonlar Coşarsa yapacak bsey yok. Diyelim ki bitti artık çıktıkça alıyoruz kılları, o zamana kadar ne olur bilemem de 1 yıl kullanmazsak çok kıl tüy çıkar mı acaba bu durumda ?
Merhaba, lekelerin giderilmesine yardımcı olacağını sanmıyorum.kızlar selam bende birşey sorucam bu cihaz aynı zamanda cilt lekelerini de siliyor mu malum bacaklar batıktan dolayı çok lekeli oluyor eğer aynı anda leke tedavisi de varsa bende almayı düşünüyorum
kutunun içinde bi cd var. orda nasıl kullanılacağı anlatılıyo zaten. onu mutlaka izleyin.Kizlar merhaba ben de bu aleti 4 gün önce aldım fakat iyice ögrenmeden kullanmak istemedim. Benim birkaç sorum olcak sizlere.. 1-regliyken kullanabiliniyormu
2-jiletten hemen sonramı yoksa bir iki gün sonramı kullanmak gerek
3-bir günde vucudumuzun her yerini yapabilimiyiz zarari olurmu ki
Bana yardimci olursaniz çok sevinirim.. Hala kullanamadim..
Çok teşekkür ederim :)kutunun içinde bi cd var. orda nasıl kullanılacağı anlatılıyo zaten. onu mutlaka izleyin.
jiletten hemen sonra uygulama yapılmalı. vücudunun her yerine bi seferde yapabilirsin ama şarjı yetmeyebilir.
2 kol, 2 bacak, 2 koltukaltı ve 1 bikini bölgesi yapınca şarjı bitiyor :) buna göre hesaplayın :)
Bende aldım bu cihazdan.Kollarınıza nasıl yaptınız?Jiletle aldınız mi tüyleri?Tam yaziyordum ki bu konuyla ilgili soru geldi.
Bu aksam genital bolgede ve kollarimda denedim. Normal bolgelere gore daha hassas ama diger bolgeleri 5 te yapip hic acimiyorsa 2 de hafif bir yanma oluyor. Aslinda 4 e kadar cikardim ama canim kiymetli maalesef. O bolge icin bir kez olsun agda kullanmamis biriyim. Aci cekmemek adina dusuk seviyede yapsam ne degisir derseniz sadece bir kac gun geriden gelirsiniz o kadar. Tuyleriniz koyu, teniniz acik renk olduktan sonra bir sekilde aliyor isinlari.
Bu arada kocamin kol altlarini ve gobusunu de yaptim.Onun gobegini 5. seviye yaptim mesela hic aci duymadigini soyledi. Kisiden kisiye degisiyor tabiki. Ama anus ve vajina girisine dogru sakin yapmayin. Yumusak dokulara zarar verirsiniz. Varis yara ben vs. varsa yine ustunu beyaz goz kalemiyle boyuyorsunuz. Bunlara dikkat ettiginiz surece sorun yok. Yapali saatler oldu ama yanma batma falan hicbirsey yok.
Evlimisiniz bilmiyorum ama ulasilmasi zor noktalara yardim alsaniz iyi olur.
Kollarınıza nasıl uyguladınız acaba ???Herkese merhaba,
Ben bu makineyi 2 Temmuzdan beri kullanıyorum. toplamda 4 seans uyguladım. bir kaç gün sonra 5. seansımı uygulayacağım. Yüzüme, kollarıma ve koltuk altıma uyguladım. Yüzüm de %20 lik bir azalış var. Koltuk altım da % 50. En iyi sonucu kollarımda aldım. Kollarım neredeyse bitti. Benim için önemli olan yer yüzümdü. Bu yüzden biraz hayal kırıklığına uğradım. Ama umudumu da kaybetmiş değilim. Bu arada dökülen yerlerde hala çıkan kıl yok.
Lazer epilasyona gidiyorum 3. seaansımı yeni yaptırdım sarışın olmama rağmen sonuclar harika.Fakat seanslar tamamlanamadan taşınma durumum olacak. Epilasyonu uygulayan cilt doktoru, kendisine lumea veya silk and glide ile devam etmeli miyim diye sorduğumda asla tavsiye etmedi.Tüyleri uyuttuğunu kesin çözüm olmadığını evlilik/doğum sonrası hormonların dengesi değişeceğinden tüylerin tekrar çıkacağını söyledi. Ben vazgectim lazere devam..
istanbula tatlım:)Nereye tasinacaksin canim?