Phılıps lumea tecrübelerim

Evlilik nedeniyle mi? Istanbulda lazer yapan cok yer var ama hakkiyla yapmayan da cok yer var cok dikkatli yap secimini lütfen. Su an gittigin lazer merkezi nerde?
Evlilik evet..Şuan zngldktayım zaten secenek yok denecek kadar az.

Arkadaşlar ilk genital bölgede de nedim 8. Günüm ilk seans da dökülüyormu bende tık yok da tuvaletten cikinca peçeteyle söylerken tek tük peceteye geliyor iyi bisiymi bu

Sonuç olarak dün cihazı aldım, bugün nasipse ilk uygulamayı yapacağım. Gelişmeler için beni takip edin :KK34:

merhaba, asagi yukari alti ayi gecmis sanirim Lumea'yi kullanma suren. Durumlar nasil, memnun musun? Cok merak ediyorum. Lumea Precision Plus u almayi dusunuyorum, ama emin degilim. IPL e hic gitmedim. Kumralim, saclar koyu kahve. Hamilelik filan gecirmedim, ama elbet istiyorum (belki bir sene icinde hamile kalmak nasip olur, karar verebilirsek tabi). Mantiklimi, hamileligi atlattiktan sonrami tavsiye edersin.

merhaba, asagi yukari alti ayi gecmis sanirim Lumea'yi kullanma suren. Durumlar nasil, memnun musun? Cok merak ediyorum. Lumea Precision Plus u almayi dusunuyorum, ama emin degilim. IPL e hic gitmedim. Kumralim, saclar koyu kahve. Hamilelik filan gecirmedim, ama elbet istiyorum (belki bir sene icinde hamile kalmak nasip olur, karar verebilirsek tabi). Mantiklimi, hamileligi atlattiktan sonrami tavsiye edersin.

Biraz uzun bir surec oldugu icin henuz tamamen bitmedi zaten cihaz asla tuyleri tamamen bitirmeti vaadetmiyor. Fakat baya bir azaldi. Mesela uzun sure bacaklarimla ilgilenemedim gecen incelerken cok seyrek ve cansiz oldugunu farkettim cocukluktaki tuyler gibi.

Yine uzun bir surec oldugu icin hamilelikten sonra almani tavsiye ederim. Hem hamileyken kullanmak yasak.

Merhaba arkadaşlar. Bende bu cihazı 5-6 gün önce aldım. Aldığım gün jilet kullanmadan makineyle kısalttığım tüylere uygulama yaptım ve yandılar, küçükte olsa acı hissettim. Ancak herhangi bir dökülme gerçekleşmedi hala. Aynı şekilde erkek arkadaşımda sırt bölgesinde denedi gayet kalın, siyah ve köklü kılları olmasına rağmen onda da ne dökülme var ne bir şey. Daha önce alex lazer yaptırmıştım o zaman yanan kıllar çekilince acısız bir şekilde ele geliyordu ancak bunları çekmeye çalışınca canımın acıdığını hissediyorum yani kökleri hala sağlam. Nedeni ne olabilir sizler böyle sorunlarla karşılaştınız mı?

Merhaba hanımlar bende bu cihazı araştırma aşamasındayım. şu ampul değişikliği olayına çok takılmıştım çünkü herkes farklı bir şey söylüyor. Az önce phlipsin kendi sitesiyle online görüştüm ve hiç bir modelinde ampul değişimi yokmuş. Cihazın atış sayısı bittiğinde ömrüde bitiyor yani, bilginiz olsun.

bende aldım 2. seansımı dün yaptım ilk yaptığımda gelişi güzel atışlar yapmıştım bikini bölgesinde bazı yerlerde şerit şerit ada ada tüylerim dökülmedi ama atış yapılan yerlerde en ince tüy bile döküldü 3.seviye yapılan yerler hariç benim hatam aleti alacam diye 2 defa jiletle tüylerimi almış olmam oldu bu hem sıklaştırdı hem gürleştirdi 2. hatam jilet yaptıktan 4 gün sonra makinayı kullandım baş vermiş tüyler uzadı uzadı uzadı baş vermemiş olanlar yani belli belirsiz bitmemiş tüyler döküldü 3. hatam az öncede belirttiğim gibi rast gele atış yaptım şuraya buraya vb. 2. seansımda akıllandım jileti yaptım ardından atışlarımı yaptım ve yaptığım her atış bölgesini (aleti bastırınca zaten iz çıkıyor)hemen beyaz kalemle işaretledim böylece atış yapılmayan bölge kalmadı bakalım sonuçlar nasıl olacak. acı konusun dada şunu belirtmek isterim ilk yaptığımda kol altı,bacaklar ve bikini bölgesinin üstünü 5. seviyede yaptım altta kalan kısımları 3de yaptım ve bikini bölgesinin altta kalan kısımlarında dökülme neredeyse hiç olmadı 2. seansta her yeri 5. seviyede yaptım bikini bölgesinin çok hassas olan hani ayıptır söylemesi giriş bölgesine en yakın bölgeler çok az toplu iğne batırıp çekmişsin gibi acıdı zaten o hassas bölge 2-3 atımlık bir yer ,diğer bölgelerde acı maçı yok.şarjı ise bitmedi valla her yeri yaptım kol altı bikini bölgesi ve diz altı bacaklar

dökülme konusunda ise 10 günden sonra dökülmeye başladı tek tük zaten sürekli eliniz o bölgelerde kontrol ediyodum kafayı yiyecektim ama döküldü yani

Arkadaşlar herkese merhaba
Ben yıllardır tüy problemi çekiyorum beyaz tenliyim tüylerim siyah inanın artık nefret etmeye başladım kendimden bir genç kız olarak vücudumum her yerinde siyah ama ince tüyler var çıldırmak üzereyim. Lazer epilasyon için görüştüm lakin öğrenciyim ve seanslar uzayacagı için bunu karşılayamam bekle okul bitene kadar diyeceksiniz ama artık kafayı yicem bu tüyler yüZünden insanlarsan kaçar oldum. Alabildiğim yerlerimde de batık oluşuyor. Bu aletten bahsettiğinizi gördüm belki derdime çağre olur. Bir kaç sorum olucak çünkü öğrenci halimle taksitle bu ürünü almak istiyorum nolur yardımcı olun
Bu makine ince ama siyah tüylere kesin çözüm sağlarmı çünkü göğüs aramda sırtımda vücudumun heryerinde tüy var
Tüyleri uyutuyor sürekli kullanmak gerekiyor demişsiniz peki sürekli ışın kullanımı deriye zarar vermezmi kanser vb hastalık gibi.
Konu sahibi uzun süredir kullandığı için nolur yardımcı olurmusunuz napmam lazım çıldırmak üzereyim bu tüylerden
Bu göğsümde iman tahtası dedigimiz bölgede bile ince ama siyah tüylerim var nefret eder oldum herşeyden zaten görünen heryanımı alıyorum olmaması gereken yerlerde dee çıkınca çıldırıyorum bana bi çözüm önerin horman testi uaptm normal çoktı bı genetik dendi. Delirmek üzereyim yılardır bana bi çağre söyleyin sizin tecrübelerinzr ihtiyacm var

Merhabalar,
Ben de araştırmalarımı yapıp darkese.com dan aldım. bu siteden ilk defa alışveriş yaptım. 1099 liraydı site hakkında yapılan yorumlara güvenip aldım ve öncelikle darkeseden çok memnun kaldığımı söyleyip haklarını vereyim:)
Kullanmadan önce philipsi arayıp sorularımı sordum ama etkilerini paylaşmak için çok erken.
Ben özellikle lydiass a fikirlerimizi sorduğu için yanıt vermek istiyorum. İğneli epilasyon,lazer epilasyon ve şimdi de lumea kullanıyorum. Sırayla tüm rahatsız olduğum tüylerden başarılı şekilde kurtuldum. O yüzden tecrübelerimi paylaşıyorum. Öncelikle normalden daha fazla tüylüyüm ve maddi olarak çok rahat değilim demişsiniz. O zaman bence en rahatsız olduğunuz en çok görünen bölgeyi yaşam şeklinize göre seçin, sonra da buraya en uygun yöntemi. Maddi gücünüzü buraya seferber edip bitirin sonra o moralle başka bölgeye geçin. Örneğin benim seçimim yarım bacak dizaltı iğneli, sonra koltukaltı lazer, üst bacak ve özel bölge lazer, son olarak kol ve favori için lumea. Hepsini ayrıntılı düşünerek seçtim. Kriterlerim etkili oluş seviyesi ve acı. Çünkü maddi olarak hepsi aynı yola çıkıyor ve ömür boyu rahatlık düşünülünce zaten taksitle ödeyeceksiniz.
Bölge seçtikten sonra oradaki tüy tipini iyi araştırıp ona göre yöntem seçin. Bilinizki en etkili ve kesin iğnelidir. Hem parasına hem acısına dayanın ve bitirin sonra benim gibi tavsiye verenler tarafına geçin:KK66:) Lütfen iğneli ve lazer için doğru yeri seçmeye çalışın, ince eleyin sık dokuyun:)
Ama size yazmamın ennn önemli sebebi lumeayı sakın göğüse sırta uygulamayı düşünmeyin:KK43:
Sevgiler:)

Merhabalar,
Ben de araştırmalarımı yapıp darkese.com dan aldım. bu siteden ilk defa alışveriş yaptım. 1099 liraydı site hakkında yapılan yorumlara güvenip aldım ve öncelikle darkeseden çok memnun kaldığımı söyleyip haklarını vereyim:)
Kullanmadan önce philipsi arayıp sorularımı sordum ama etkilerini paylaşmak için çok erken.
Ben özellikle lydiass a fikirlerimizi sorduğu için yanıt vermek istiyorum. İğneli epilasyon,lazer epilasyon ve şimdi de lumea kullanıyorum. Sırayla tüm rahatsız olduğum tüylerden başarılı şekilde kurtuldum. O yüzden tecrübelerimi paylaşıyorum. Öncelikle normalden daha fazla tüylüyüm ve maddi olarak çok rahat değilim demişsiniz. O zaman bence en rahatsız olduğunuz en çok görünen bölgeyi yaşam şeklinize göre seçin, sonra da buraya en uygun yöntemi. Maddi gücünüzü buraya seferber edip bitirin sonra o moralle başka bölgeye geçin. Örneğin benim seçimim yarım bacak dizaltı iğneli, sonra koltukaltı lazer, üst bacak ve özel bölge lazer, son olarak kol ve favori için lumea. Hepsini ayrıntılı düşünerek seçtim. Kriterlerim etkili oluş seviyesi ve acı. Çünkü maddi olarak hepsi aynı yola çıkıyor ve ömür boyu rahatlık düşünülünce zaten taksitle ödeyeceksiniz.
Bölge seçtikten sonra oradaki tüy tipini iyi araştırıp ona göre yöntem seçin. Bilinizki en etkili ve kesin iğnelidir. Hem parasına hem acısına dayanın ve bitirin sonra benim gibi tavsiye verenler tarafına geçin:KK66:) Lütfen iğneli ve lazer için doğru yeri seçmeye çalışın, ince eleyin sık dokuyun:)
Ama size yazmamın ennn önemli sebebi lumeayı sakın göğüse sırta uygulamayı düşünmeyin:KK43:
Merhaba C cmk öncelikle hayırlı olsun :) İnşallah en yakın zamanda güzel sonuçlar elde edersiniz. Bu ürünü bende almak istiyorum sizinde belirttiğiniz gibi 1099 TL ye aynı sitede buldum. Ancak tedirginim. Yani ucuz etin yahnisi yenmez meselesi geliyor aklıma. Philips in kendi sitesinde tavsiye edilen satış fiyatı 1499 TL. Ürününüz elinize ulaştı mı ? Memnun musunuz ? Bu soruları yönelteyim size öncelikle. Kendi sitesinden mi almak lazım acaba diye düşünüyorum. .s Yardımcı olur musunuz ? Teşekkürler... :)

Teşekkürler.
Dediğim gibi ben aldım hatta kullandım. Ürünü bu karda kışta ben işe gidememişken bana ulaştırdılar. Ucuz etin yahnisi derken herhalde ürünün orijinal olmamasından bahsediyorsunuz. Öyle bir durum tabiki yok. Sorun yaşasam bir önceki mesajımda tavsiye etmezdim:KK66: Kaldı ki Tüketici Kanunu size ürünü beğenmezseniz gerekçe göstermeksizin iade etme hakkı vermiştir.
Sevgiler.

Teşekkürler.
Dediğim gibi ben aldım hatta kullandım. Ürünü bu karda kışta ben işe gidememişken bana ulaştırdılar. Ucuz etin yahnisi derken herhalde ürünün orijinal olmamasından bahsediyorsunuz. Öyle bir durum tabiki yok. Sorun yaşasam bir önceki mesajımda tavsiye etmezdim:KK66: Kaldı ki Tüketici Kanunu size ürünü beğenmezseniz gerekçe göstermeksizin iade etme hakkı vermiştir.
Sevgiler.
https://www.darkese.com/urun-philips-lumea--ipl-lazer-tuy-alma-sistemi-sc200611-3586.aspx bu site sanırım, aldığınız ürün bu mudur ?

Teşekkürler.
Sevgiler.
Ürün arızalandığında garantisi, ulaştırılması vs durumları hk bilgi verildi mi?

Merhabalar,
Canım benım yardımcı oldıgun için çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Peki ben ipneli epilasyonu çene bölgem be favaorilerim için düşünüyordum da okula gidiyorum hergün hafta sonu da çalışıuorum iğneliden sonra izler ve bakım nasıl olıyor insanlar anlarmı belli oluyormu kabuk bağlıyor falan diyolar bu şekilde nasıl yaptırabilirim

Ben de darkese.com dan aldım. Son 1 tane kalmıstı onu da ben aldım. Hafta içi gelecek. Kullandıkça sonuçları bende burada paylaşacağım. Bende gerekenden fazla tüylüyüm. Hemen hemen her bölgemde var. Yüzümü hafta da bir traş makinesiyle temizliyorum gerisini düşünün artık :KK43: İnşallah olumlu sonuç alırım.

ne olursa olsun satın alındığı tarihten itibaren garantisi başlar , sizin satıcıyla aranızda bir iletişim söz konusu olmaz direk firma sorumludur ürününden siz belgenizle arıca bildirimi yaptıktan sorumluluk firmanındır konumuz lumea olunca firma da tabiki philips tir ki bu ürünün çakması olacağını sanmıyorum :) bende 1200 civarı aldım tam hatırlayamadım fiyatını

Arkadaşlar bende bu ürünü sonunda aldım. Uygulamaya önce genital bölgeden başlamak istiyorum ama affınıza sığınarak bsey sormak istiyorum. Alt bölgeyi arka Bölgeyi nasıl yaptınız ? Beni bilgilendirir misiniz bu konuda ? Nasıl bir Yöntem uyguladınız ? Şimdiden teşekkürler :)

X