istanbula tatlım:)
Evlilik nedeniyle mi? Istanbulda lazer yapan cok yer var ama hakkiyla yapmayan da cok yer var cok dikkatli yap secimini lütfen. Su an gittigin lazer merkezi nerde?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
istanbula tatlım:)
Evlilik evet..Şuan zngldktayım zaten secenek yok denecek kadar az.Evlilik nedeniyle mi? Istanbulda lazer yapan cok yer var ama hakkiyla yapmayan da cok yer var cok dikkatli yap secimini lütfen. Su an gittigin lazer merkezi nerde?
Sonuç olarak dün cihazı aldım, bugün nasipse ilk uygulamayı yapacağım. Gelişmeler için beni takip edin
merhaba, asagi yukari alti ayi gecmis sanirim Lumea'yi kullanma suren. Durumlar nasil, memnun musun? Cok merak ediyorum. Lumea Precision Plus u almayi dusunuyorum, ama emin degilim. IPL e hic gitmedim. Kumralim, saclar koyu kahve. Hamilelik filan gecirmedim, ama elbet istiyorum (belki bir sene icinde hamile kalmak nasip olur, karar verebilirsek tabi). Mantiklimi, hamileligi atlattiktan sonrami tavsiye edersin.
Merhaba C cmk öncelikle hayırlı olsun :) İnşallah en yakın zamanda güzel sonuçlar elde edersiniz. Bu ürünü bende almak istiyorum sizinde belirttiğiniz gibi 1099 TL ye aynı sitede buldum. Ancak tedirginim. Yani ucuz etin yahnisi yenmez meselesi geliyor aklıma. Philips in kendi sitesinde tavsiye edilen satış fiyatı 1499 TL. Ürününüz elinize ulaştı mı ? Memnun musunuz ? Bu soruları yönelteyim size öncelikle. Kendi sitesinden mi almak lazım acaba diye düşünüyorum. .s Yardımcı olur musunuz ? Teşekkürler... :)Merhabalar,
Ben de araştırmalarımı yapıp darkese.com dan aldım. bu siteden ilk defa alışveriş yaptım. 1099 liraydı site hakkında yapılan yorumlara güvenip aldım ve öncelikle darkeseden çok memnun kaldığımı söyleyip haklarını vereyim:)
Kullanmadan önce philipsi arayıp sorularımı sordum ama etkilerini paylaşmak için çok erken.
Ben özellikle lydiass a fikirlerimizi sorduğu için yanıt vermek istiyorum. İğneli epilasyon,lazer epilasyon ve şimdi de lumea kullanıyorum. Sırayla tüm rahatsız olduğum tüylerden başarılı şekilde kurtuldum. O yüzden tecrübelerimi paylaşıyorum. Öncelikle normalden daha fazla tüylüyüm ve maddi olarak çok rahat değilim demişsiniz. O zaman bence en rahatsız olduğunuz en çok görünen bölgeyi yaşam şeklinize göre seçin, sonra da buraya en uygun yöntemi. Maddi gücünüzü buraya seferber edip bitirin sonra o moralle başka bölgeye geçin. Örneğin benim seçimim yarım bacak dizaltı iğneli, sonra koltukaltı lazer, üst bacak ve özel bölge lazer, son olarak kol ve favori için lumea. Hepsini ayrıntılı düşünerek seçtim. Kriterlerim etkili oluş seviyesi ve acı. Çünkü maddi olarak hepsi aynı yola çıkıyor ve ömür boyu rahatlık düşünülünce zaten taksitle ödeyeceksiniz.
Bölge seçtikten sonra oradaki tüy tipini iyi araştırıp ona göre yöntem seçin. Bilinizki en etkili ve kesin iğnelidir. Hem parasına hem acısına dayanın ve bitirin sonra benim gibi tavsiye verenler tarafına geçin) Lütfen iğneli ve lazer için doğru yeri seçmeye çalışın, ince eleyin sık dokuyun:)
Ama size yazmamın ennn önemli sebebi lumeayı sakın göğüse sırta uygulamayı düşünmeyin
Sevgiler:)
https://www.darkese.com/urun-philips-lumea--ipl-lazer-tuy-alma-sistemi-sc200611-3586.aspx bu site sanırım, aldığınız ürün bu mudur ?Teşekkürler.
Dediğim gibi ben aldım hatta kullandım. Ürünü bu karda kışta ben işe gidememişken bana ulaştırdılar. Ucuz etin yahnisi derken herhalde ürünün orijinal olmamasından bahsediyorsunuz. Öyle bir durum tabiki yok. Sorun yaşasam bir önceki mesajımda tavsiye etmezdim Kaldı ki Tüketici Kanunu size ürünü beğenmezseniz gerekçe göstermeksizin iade etme hakkı vermiştir.
Sevgiler.
Ürün arızalandığında garantisi, ulaştırılması vs durumları hk bilgi verildi mi?Teşekkürler.
Dediğim gibi ben aldım hatta kullandım. Ürünü bu karda kışta ben işe gidememişken bana ulaştırdılar. Ucuz etin yahnisi derken herhalde ürünün orijinal olmamasından bahsediyorsunuz. Öyle bir durum tabiki yok. Sorun yaşasam bir önceki mesajımda tavsiye etmezdim Kaldı ki Tüketici Kanunu size ürünü beğenmezseniz gerekçe göstermeksizin iade etme hakkı vermiştir.
Sevgiler.
Canım benım yardımcı oldıgun için çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Peki ben ipneli epilasyonu çene bölgem be favaorilerim için düşünüyordum da okula gidiyorum hergün hafta sonu da çalışıuorum iğneliden sonra izler ve bakım nasıl olıyor insanlar anlarmı belli oluyormu kabuk bağlıyor falan diyolar bu şekilde nasıl yaptırabilirimMerhabalar,
Ben de araştırmalarımı yapıp darkese.com dan aldım. bu siteden ilk defa alışveriş yaptım. 1099 liraydı site hakkında yapılan yorumlara güvenip aldım ve öncelikle darkeseden çok memnun kaldığımı söyleyip haklarını vereyim:)
Kullanmadan önce philipsi arayıp sorularımı sordum ama etkilerini paylaşmak için çok erken.
Ben özellikle lydiass a fikirlerimizi sorduğu için yanıt vermek istiyorum. İğneli epilasyon,lazer epilasyon ve şimdi de lumea kullanıyorum. Sırayla tüm rahatsız olduğum tüylerden başarılı şekilde kurtuldum. O yüzden tecrübelerimi paylaşıyorum. Öncelikle normalden daha fazla tüylüyüm ve maddi olarak çok rahat değilim demişsiniz. O zaman bence en rahatsız olduğunuz en çok görünen bölgeyi yaşam şeklinize göre seçin, sonra da buraya en uygun yöntemi. Maddi gücünüzü buraya seferber edip bitirin sonra o moralle başka bölgeye geçin. Örneğin benim seçimim yarım bacak dizaltı iğneli, sonra koltukaltı lazer, üst bacak ve özel bölge lazer, son olarak kol ve favori için lumea. Hepsini ayrıntılı düşünerek seçtim. Kriterlerim etkili oluş seviyesi ve acı. Çünkü maddi olarak hepsi aynı yola çıkıyor ve ömür boyu rahatlık düşünülünce zaten taksitle ödeyeceksiniz.
Bölge seçtikten sonra oradaki tüy tipini iyi araştırıp ona göre yöntem seçin. Bilinizki en etkili ve kesin iğnelidir. Hem parasına hem acısına dayanın ve bitirin sonra benim gibi tavsiye verenler tarafına geçin) Lütfen iğneli ve lazer için doğru yeri seçmeye çalışın, ince eleyin sık dokuyun:)
Ama size yazmamın ennn önemli sebebi lumeayı sakın göğüse sırta uygulamayı düşünmeyin
Sevgiler:)