Phılıps lumea tecrübelerim

Lazer epilasyona gidiyorum 3. seaansımı yeni yaptırdım sarışın olmama rağmen sonuclar harika.Fakat seanslar tamamlanamadan taşınma durumum olacak. Epilasyonu uygulayan cilt doktoru, kendisine lumea veya silk and glide ile devam etmeli miyim diye sorduğumda asla tavsiye etmedi.Tüyleri uyuttuğunu kesin çözüm olmadığını evlilik/doğum sonrası hormonların dengesi değişeceğinden tüylerin tekrar çıkacağını söyledi. Ben vazgectim lazere devam..

Baya olmuş bu yorumu yazılı ama kullandığını soylemissin bikini bölgesinde acı olayı nasıl aciyosa almam yardimci olursan sevinirim bu ürünü almak niyetindeyim onerirmisin

Baya olmuş bu yorumu yazılı ama kullandığını soylemissin bikini bölgesinde acı olayı nasıl aciyosa almam yardimci olursan sevinirim bu ürünü almak niyetindeyim onerirmisin

Benim de bu konuda tereddütüm oldu, kızlar acımadığını söylemişler ama herkesin acı eşiği farklı, yine de denemek istedim. Denedim ve baktım ki acımıyor

Benim de bu konuda tereddütüm oldu, kızlar acımadığını söylemişler ama herkesin acı eşiği farklı, yine de denemek istedim. Denedim ve baktım ki acımıyor
Oleyyy acimicak :) çok sağol hep merak ettiğim buydu aciyo diye ağda yaptırıyorum bikini bolgeme en kisa zamanda alicam bu makinayi aklıma takılan başka markalarda daha iyisi varmıdır acaba gerçi philipsin her urununden memnunum ama iyi bakmak lazım

Ohooo sen de oraya ağda yaptıranlardansan zaten hiç bir şey hissetmeyeceksin emin ol hahahaha

Diğer markaları da araştırdım ama çok sağlam yorumlar yoktu o yüzden ben Philips tercih ettim. Remington biraz acıtıyormuş mesela.

Ağda yaptiramiyorum yazacaktım telefondan girdiğim için kendi duzeltmis :) acısı agdadan azsa sorun yok eşimi ikna edip hemen alicam :)

Merhaba arkadaslar, Philips Lumea yi gecen ay alip denemeye basladim. Deneyimlerimi blogumda resimli olarak duzenli bir sekilde yayinliyorum. Genel olarak ben urunden memnunum, tavsiye ederim.

Bende araştırdım , böyle bir sonuca vardım.
Cihazı almaktan vazgeçtim. Lazer epil. başlayacağım bende

Bende araştırdım , böyle bir sonuca vardım.
Cihazı almaktan vazgeçtim. Lazer epil. başlayacağım bende
Lazerde de aynı biçimde doğum gibi hormonal değişikliklerde tüyler coşuyor, bil ona göre başla...Kadın olmak zor iş arkadaş...

Bu cihaz işe yarasa keşke , o zaman düşünmem alırım direkt .
Evet çok zor.
İşe yarıyor yaramasına ama tüylerin koyu renkse klasik lazer ile herhalde daha hızlı sonuç alırsın.Ben sarı tüylü olduğum için lazer tüylerimi görmüyor Bu aletin görüyor olması beni şaşırttı mesela.

Ya arkadaşlar, bu ürünü kullandığımızda kıl Kökleri Açılıyor değil mi ? Madem tamamen yok etmiyor bu ürün. Kıl Kökleri açıldığında bioder vs.. Ürünlerde kullansak Kıllar bitmez mi ? Yani bu mantık doğru mu yanlış mı bilemedim. Ne diyorsunuz ?

canım açıkcası ben bu makinelere inanmıyorum nedeni şu 1000 tl verip aldığım remington ipl aleti havaya gitti. gitti lazere anında tüylerim gitti su an pamuk gibiyim .philps lumea da sanmıyorum işe yaracağını açıkcası bunların gücü merkezlerdeki aletlerin gücünün çeyreği değil ki işe yarasa bile basta sonra tekrar çıkar ama bu aleti tecrübe eden varsa sor

Zaten philips ve diğerleri uyutma durumuyla inceltiyor tüyleri. Çıkma durumu var yani. Ama lazere gidip o kadar acı çekmek ve mahrem bölgeleri açmak yerine bu mantıklı geldiği için araştırmaya girdim. Kökleri açıyorsa şayet bioder kullnıp kökleri yok etmek mümkün diye düşünüyorum.

valla dini boyutu konusunu bilemem ben sadece paran havaya gitmesin dedim bioder de kullandım ama o da parlak değil. siz bilirsiniz tabi ki sanırım pahalı değil bu makine.. iyi günler

bioderin stesinde lazerden sonra bioder kullanılabileceği yazıyo. ben bioderi şu an kollarımda kullanıyorm. eskiye gör fark var kesinlikle. bence bioder ince tüylerde etkili. mesela koltukaltına filan sürüyodum hiç etki etmedi gibi. artık kalın tüylü olan yerlere philip lumea kullanıyorum. ince tüylü olan yerlere epilasyon yapıp bioder sürüyorum.
lumea yaptığım yerler incelirse oralara da epilasyon yapıp bioder sürersem işe yarıcağını düşünüyorum.
yaptığım doğru mu bilmiyorum da ben böyle mantık yürüttüm :)

3.atısımın ustunden 15 gun gecti 4. atısı yarın yapacagım. Kol ve koltuk altlarım cok ıyı yuzde doksan tuyler yok kollarımdakı tuyler ınce oldugundanmı nedır enıyı sonuc burda aldım. Koltuk altımda 10 -15 tuy var yeniden cıkan. Bacaklarım neredeyse tuysuz bıkını bolgesı en az sonuc orda ama ordada azalma var ben memnun kaldım.Şimdilik.Tek sorunum biraz batık kızarıklık sorunları onlarda zamanla gider diye umut ediyorum.Almayı düşünenlere tavsiye edebileceğim bir ürün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…