Sizde bi karar verin. Lumea baslıklı konuya da buraya da cihazları almak istediğinizi ikisininde iyi olduğunu yazmıssınız. Anlayamadım.Ah valla bende istiyorum bu cihazdan :) şu anda silk epil 7 ile idare ediyorum :)
Hamilelik döneminde hormon değişimlerindne dolayı zaten lazer epilasyon yapılan kişilerde bile tüyler komple geri geliyor. Yani tekrar çıkacak ve sil baştan başlanacak.Arkadaşlar silk'n glide ya da lumea madem kıl köklerini uyutuyor. Madem tamamen yok etmiyor ve kullanmayınca tekrar çıkıyor. O zaman hamilelik döneminde ne yapcaz ? 1 sene gibi bir dönemden bahsediyoruz. O zaman tekrar çıkmayacak mı ? Ben anlayamadım.
Kullanan arkadaşlara sormak istiyorum.
Kızlar 3 seans kullandım tüyler dökülüyor gayet iyi ama benim bikini bölgemde hiç olmadığı kadar batık var şu an! böyle problem yaşayan kimse var mı acaba. Bana can sıkıcı geldi çünkü!
benim bu makineden yok ama kullanma kılavuzu var oncekinsayfalarda orada bilgi bulabilirsin belki.sanki göz ve çevresinde kullanilmaz yaziyordu. tabi olanlar daha iyi bilir
Merhaba bayanlar. Ben de bu cihazdan almak istiyorum ama çok kararsız kaldım. Benim yüzümde tüylenme var, hatta alnımda bile var. Özellikle yüzüm için almak istiyorum yani. Alın bölgesine uygalayan var mı acaba? Hiçbi yerde yazanı göremedim, daha önce cevaplanmışsa affola :)
bende de oldu özellikle bacaklarda 3.seansı yarın yapmayı düşünüyorum. 2. seanstan 10 gün sonra dökülmeler oldu. bacakta bayağı kuruluk kaşıntı gibi sorunlar oluyor. 5.dercede yapıyorum ondan mı nedir bilmiyorum.eniyi sonucu kollrımda ve bacaklarda aldım. dudak üstü tüylerim önceden de cok yoktu ama 1. seanstan beri hiç çıkmadı diyebilirim. dökülmeler olmadan önce biraz kızgındım ama 2-3 gün önce tüylerin döküldüğünü görünce bayağı mutluoldum. İnşallah üçüncüden sonra daha iyi olcakKullanan arkadaşlara sormak istiyorum.
Kızlar 3 seans kullandım tüyler dökülüyor gayet iyi ama benim bikini bölgemde hiç olmadığı kadar batık var şu an! böyle problem yaşayan kimse var mı acaba. Bana can sıkıcı geldi çünkü!
Hamilelikte normal lazer yaptıranların komple geri gelmiyor. tüylerin güçlü olduğu bir bölge var o bölgede oluyor o da normalin yüzde 20si kadar. Benim arkadasımda böyle oldu.Hamilelik döneminde hormon değişimlerindne dolayı zaten lazer epilasyon yapılan kişilerde bile tüyler komple geri geliyor. Yani tekrar çıkacak ve sil baştan başlanacak.
Daha önce şu an batık olan bölgelerde jilet mi kullanıyordun yoksa sir ağda falan mı? Ben jilet kullanmaya başladıktan sonra sorun yaşamaya başladım, tahriş oluyor batık da oldu bir kaç tane
bende de oldu özellikle bacaklarda 3.seansı yarın yapmayı düşünüyorum. 2. seanstan 10 gün sonra dökülmeler oldu. bacakta bayağı kuruluk kaşıntı gibi sorunlar oluyor. 5.dercede yapıyorum ondan mı nedir bilmiyorum.eniyi sonucu kollrımda ve bacaklarda aldım. dudak üstü tüylerim önceden de cok yoktu ama 1. seanstan beri hiç çıkmadı diyebilirim. dökülmeler olmadan önce biraz kızgındım ama 2-3 gün önce tüylerin döküldüğünü görünce bayağı mutluoldum. İnşallah üçüncüden sonra daha iyi olcak
Kuzucuğum ikimizin de bir sorunu var ama nedir bilemedim. Tek bildiğim sorun makine de değil, muhtemelen jiletle alakalı bir durum var. Traş jeli yerine sabun kullanmamı tavsiye etti bir arkadaşım, yine aynı şey olursa başka bir yol bulacağım.Sir ağda kullanıyordum, yani eskiden de olurdu ama tek tek filan. Şu an çok rahatsız etti beni böyle olması. Tüyler dökülüyor daha sonra tüyün üstündeki gözenek mi kapanıyo acaba çıkamıyo dışarı. Makina amacına uygun ona lafım yok ama bazı arkadaşlar batık derdim bitti vs. Yazmıştı bende tam aksi oldu.