- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.629
Evet o konuda haklısınız. Ancak vücutta ciddi anlamda işe yaracak mı önemli olan bu aslında ? Buna tatmin edici bir cevap alsam hemen gidip ürünü alcam.Kızlar ben almadan önce destek merkezini aradığımda makinenin kullanım süresi dolduğunda serviste başlık değişimi yapılabileceğini söylediler ancak fiyat belirtmediler.Siz şimdi atış sayısı dolunca çöpe gidiyor deyince şaşırdım. Hoş 140.000 atış bana zaten 10 sene yeter ama...
Evet o konuda haklısınız. Ancak vücutta ciddi anlamda işe yaracak mı önemli olan bu aslında ? Buna tatmin edici bir cevap alsam hemen gidip ürünü alcam.
Bende açık tenliyim. Tüylerim bazı yerlerde siyah bazı yerlerde seyrek. Çabuk biter diye düşünüyorum ama makinadan emin olamadım zaten. Silk'n glide ı ucuz alıp pişman olmak var ama bir yandan da philips e 1400₺ verip daha pişman olmak var. Beklemedeyim ben. Sizlerden net sonuçlar bekliyorum.Ben daha alalı 2 hafta oldu o yüzden pek bir şey diyemiyorum ama bu Ipl cihazlarını da herhalde 6 aydan uzun süredir kullanan yok yine de ben çok umutluyum çünkü ben etki görmeye başladım ve açıkçası tüylerim çok açık renk ve ince olduğu için makinenin kökleri görüp görmeyeceğinden emin değildim ama dökülmeye başladığına göre demek ki işe yarıyor.
Bende açık tenliyim. Tüylerim bazı yerlerde siyah bazı yerlerde seyrek. Çabuk biter diye düşünüyorum ama makinadan emin olamadım zaten. Silk'n glide ı ucuz alıp pişman olmak var ama bir yandan da philips e 1400₺ verip daha pişman olmak var. Beklemedeyim ben. Sizlerden net sonuçlar bekliyorum.
Araştırmama göre ; bu ürün tüyleri kökünden yok etmiyormuş sadece o bölgedeki tüylerin daha geç çıkması için tüyleri uyutan bir ışık sistemiymiş. Lazer ile eş değer değilmiş yani. Modern bir epilasyon aleti gibi düşünün. Normal bir epilasyonda 10 gün sonra tüyünüz cıkıyorsa 15 gün sonra çıkartacak ama kökünden yok etmeyecek.
Seans araları gitgide uzuyor Cassia, öyle 15 gün falan değil, tüylerin yeniden çıkması 2-3 aya kadar uzayabiliyor ama tamamen bırakıldıktan sonra eski düzende çıkmaya devam edecektir.
Bana bir avm de lazer ile eş değer olduğunu ve tüylerin yeniden çıkmayacağını söylemişlerdi.. Sadece uyutulduğunu öğrenince üzüldüm. Çünkü ağda da aynı işlemi görüyor benim için.
Tamamen yok olmasını istiyorum. Ya da %80 lerde yok oluş da benim için yeterli.
Açıkçası çok kararsız kaldım. Lazer yaptırmayı çok istiyorum bu ürüne göre lazer yaptırmak daha mantıklı geliyor. Fakat iş orayı başkasına açmaya gelince...
Bende ilk denememi yapmamın üzerinden 10 gün geçti ama dökülme falan olmadı ve 2. Gün çıkmaya başladı..üstelik tüylerim sert siyah ve beyaz tenliyim..dökülenlerin tüyleri kaç gün sonra dökülmeye başladı acaba?
Teşekkür ederim acaba ben mi yanlış uygulama Yaptım diye düşünmeye başlamıştım artıkBenim ilk seanstan 13 gün sonra dökülmeye başladı.Şu an 15. gündeyim ve bu akşam yeniden uygulama yapacağım.
Herkesin tüy yapısı ve hormonları farklı o yüzden farklı tepki verip daha erken dökülenler vardır elbette ama bence endişe etme.Teşekkür ederim acaba ben mi yanlış uygulama Yaptım diye düşünmeye başlamıştım artık
ben lazerin her çeşidini yaptırdım kesin çözüm sadece dediğiniz gibi iğleni ıpl sadece tüyleri azaltıyor aleksdra daha güçlü bir makine o biraz daha fazla bitmesini sağlıyor ama benim elimin altında böyle bir makine olması için aldım her bölgede ayını sonucu vermiyor ben memnun kaldım şimdilik tabi asıl azalmaları 2 ay sonra göreceksiniz ara verince zaten geri çıkıyor eğer çok tüylüyseniz ve sürekli ağdayla uğraşıyorsanız alın derim ama azıcık tüyler için almaya değmez
ben çene bölgeme iğneliye gidiyorum ve artık alınan tüyler kesinlikle gelmiyor küçük bölgeler için iğneli tavsiye ederim
makinemin sonuçları devam ettikçe paylaşacağım sevgiler:)
aynı gün kullanman yazıyor klavuzundaKızlar jilet kullandıktan kaç gün sonra aleti kullanmalıyım?
Hmm teşekkür ederim.:)aynı gün kullanman yazıyor klavuzunda