Phılıps lumea tecrübelerim

Ben remingtonun 65000 atış olanını aldım kafa değişiyor zaten sizin yorumlarınızla sabah kalktım kullanıcam ya dedim. Ama ilk önce bir kullanım kılavuzunu okuyayım dedim. Bide ne göreyim genitalde kullanılmaz yazıyor. Yüzüme kullanıycaktım zaten bide göğüs uçlarımda birkaç tane var ama göğüs ucundada kullanılmaz yazıyor. Ama satan kişi genitalde kullanılabilir demişti. Bende en büyük problem zaten genitalde dönük en çok o kısımda oluyor.
Sizin makinenizin kullanım talimatında böyle bir uyarı varmı siz genitalde denedinizmi acaba. Çok teşekürler bu arada cevap verdiğiniz için
Genitalde tuysuz olan kisim var ya orasi icin sakincali ama tuylu olan her bolge epilasyona uygun.

Genitalde tuysuz olan kisim var ya orasi icin sakincali ama tuylu olan her bolge epilasyona uygun.
Banada öyle dedi satıcı amam kılavuzda sadece bikini hattına kadar yazyor. Yani kusura bakmayın son bir soru sorucam zamanınızı çaldım. Genitalde iç kısımda kalan tüğler var hani onlarıda alabiliyorsunuz öylemi. Şimdi düşümdümde acaba genitalin alınmaması Remington a özel bir durumu. Bu satıcı bana niye kullanılıyor dedi ozaman :KK43:

merhaba
ben deneyimlerimi paylaşayım benim ilk seansımda bile dökülmeler başladı ama yarısı diyebilirim zaten ilk asıl 1 ay sonra azalmalar başlayacak benim bildiğim kadarı ile şimdi kalanlar için jilet yapıp tekrar makinemi kullanacağım

Anus ve vajinanin tuylu butun kisimlarina yapabiliyorsunuz. Bir tek hassas olan ve tuy olmayan bolgelere yapmamaya ozen gosteriyorsunuz. Yani tam ortaya vajinanin icine dogru degil de tuylu deriye yapiyoruz yanlis anlasilma olmasin.
Merhaba ben uzun süredir lazer istiyorum cesaret edemedim bi türlü kafamdaki sorulardan. bu sene tamam gidicem diyordum ki lumeayı gördüm. yardımcı olabilir misiniz bilmiyorum ama(kafamda soru çok şimdilik birini soruyorum:).. buğday tenliyim, ne açık ne koyu tenim fakat çok hassas koltuk altı genital bacak kaş bıyık neremi alsam hem kızarıyorum, hem çok kötü kabarıyorum. bacak ve genital en az 1 gün geçmiyor. inanılmaz kaşıntı da oluyor. tenime bunun etkisi ne olur ki acaba.sizin böle bi sorununuz yok ama kullanan biri olarak ne dersiniz acaba

Banada öyle dedi satıcı amam kılavuzda sadece bikini hattına kadar yazyor. Yani kusura bakmayın son bir soru sorucam zamanınızı çaldım. Genitalde iç kısımda kalan tüğler var hani onlarıda alabiliyorsunuz öylemi. Şimdi düşümdümde acaba genitalin alınmaması Remington a özel bir durumu. Bu satıcı bana niye kullanılıyor dedi ozaman :KK43:

Bilemeyeceğim...

Merhaba ben uzun süredir lazer istiyorum cesaret edemedim bi türlü kafamdaki sorulardan. bu sene tamam gidicem diyordum ki lumeayı gördüm. yardımcı olabilir misiniz bilmiyorum ama(kafamda soru çok şimdilik birini soruyorum:).. buğday tenliyim, ne açık ne koyu tenim fakat çok hassas koltuk altı genital bacak kaş bıyık neremi alsam hem kızarıyorum, hem çok kötü kabarıyorum. bacak ve genital en az 1 gün geçmiyor. inanılmaz kaşıntı da oluyor. tenime bunun etkisi ne olur ki acaba.sizin böle bi sorununuz yok ama kullanan biri olarak ne dersiniz acaba

Sizin durumunuz hassas o yüzden yorum yapmamam lazım. Benim cildimde hiç bir sorun olmadığı için kullanabiliyorum. Şimdi sizde de sorun olmaz derim ama bakmışsınız olmuş. Buna en iyi siz karar verebilirsiniz.

Yarın uygulama yapalı 2 hafta olacak haliyle yeniden uygulama yapacağım.

Şu an gördüğüm kadarı ile dökülmeler başladı. Zaten dökülmeyecek olan tüyler uzamaya devam etmiş, dökülecek olanlar 2-3 mm civarı kalmış, şöyle bir tırnağımla dokunuyorum düşüyor. Benim için çok sevindirici bir haber bu :)

Arkadaşlar merhaba, bende araştırma içindeyim. Silk'n glide 150.000 atışlık olanı hakkında bilginiz var mı ? Lumea ve silk'n glide hakkında kararsız kaldım. Sizce hangisi ? Lumeadan memnun kalmayanlar da varmış. Ayrıca atışlar bitince çöpe gidiyormuş ürün. Hangisini almak daha iyi ben bilemedim ./

Arkadaşlar merhaba, bende araştırma içindeyim. Silk'n glide 150.000 atışlık olanı hakkında bilginiz var mı ? Lumea ve silk'n glide hakkında kararsız kaldım. Sizce hangisi ? Lumeadan memnun kalmayanlar da varmış. Ayrıca atışlar bitince çöpe gidiyormuş ürün. Hangisini almak daha iyi ben bilemedim ./
İki ürün arasında karar verebilmek için galiba her iki ürüne de sahip olup denemek gerek ancak bu şekilde adil bir karşılaştırma yapılabilir. Philips'in 2 ay iade garantisi var, Silk'n Glide için araştır eğer aynı biçimde 2 ay içinde iade durumu varsa hangisi daha düşük fiyatsa ilk olarak onu dene.

Cope gittigini de nereden cikardiniz? Atis sayisi bitince yeni lamba aliyorsunuz.

WOLFROG WOLFROG

Hazır seni yakalamışken teşekkür edeyim dedim sayende kafamdaki soru işaretlerinden sıyrılmış biçimde aldım bu ürünü ve işe yaradığını görmek gerekten çok güzel.

Ben demiyorum kullanan kişiler ya da araştıran kişiler öyle diyorlar ./ ben Kararsız kaldım. Philips ten gerçekten memnun kaldınız mı ? Ayrıca başlığı tekrar almanın maliyeti nedir ?

merhaba ben de almak istiyorum. 2sorum olacaktı.
1.jilet uygulamasından hemen sonra mi uygulama yapılıyor ? Yani hemen jilet ardindan alet mi? Yoksa jilet bir kac gün bekleyip azıcık bile olsa uzamadan sonra mi?

2.Jiletle alıp aletide uygun olarak kullandıktan sonra killarimizdan rahatsız oldugumuzda yeniden bir daha mi jilet sonrasında alet kullaniyoruz ? Yoksa jileti ilk seansda kullanıp diğer seansları artık sadece aletle mi yapıyoruz?

aynı kararsızlığı yaşıyorum...

aynı kararsızlığı yaşıyorum...
Sonuçta az bir meblağ değil. Çoğumuz çalışıyoruz. Bir de işe yaramazsa diye çok tedirginim. Bilemedim açıkcası. Ama lumea da sonuç alanlar daha çok. Nedeni ise çok önceden böyle bir cihazın var olması. Silk'n glide daha çok yeni. Acele de etmemek lazım diye düşünüyorum. Ama bu seferde talep fazlalığından fiyatlar şişer diye de düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. .s Bilemedim. Acele etmemekte yarar görüyorum.

merhaba
ben daha öncede yazmıştım lumea kullanıyorum şuan 2 hafta içinde dökülmeler oldu makineden memnunum ama atışı bitince çöpe gittiği doğru lumea nın başlığı değişmiyor ama sanırım başlığı değişen başka makineler olabilir
ilk ay 15 günde bir yapabiliyorsunuz daha sonra zaten aylık atışlar daha doğru olacaktır azalacak çünkü
benim en iyi etki eden bölgem kolarım ve göbeğim oldu diğerleri daha az döküldü
açık tenli isteniz ve tüyler siyahsa daha cok etki eder:)

merhaba
ben daha öncede yazmıştım lumea kullanıyorum şuan 2 hafta içinde dökülmeler oldu makineden memnunum ama atışı bitince çöpe gittiği doğru lumea nın başlığı değişmiyor ama sanırım başlığı değişen başka makineler olabilir
ilk ay 15 günde bir yapabiliyorsunuz daha sonra zaten aylık atışlar daha doğru olacaktır azalacak çünkü
benim en iyi etki eden bölgem kolarım ve göbeğim oldu diğerleri daha az döküldü
açık tenli isteniz ve tüyler siyahsa daha cok etki eder:)
Öncelikle çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için :) Silk'n glide hk bilginiz var mı ?

Arastirirken bi sitede okumuştum yorumlarda ipl hakkında kötü şeyler ama sonuçta yeni bi alet değil şimdiye cikardi herhalde kötü sonuclari. 140 bin atisi var bildiğim kadarıyla bu da yaklasik 20 kisinin kullanmasıyla esdegermis o yüzden Tüyler bitecegi icin ikinci bi baslik ya da herneyse almaya gerek kalmiycak

X