• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Philips lumea src2007

Bende de hiç bir değişiklik olmadı.
Zaten ilk seans sonrası değişiklik beklmek doğru değil.

Yapar yapmaz dökülmüyor canım. Jiletleyip lumeayı uyguladıktan sonra tüylerin tekrar uzamaya başlıyor yaklaşık 2mm. uzadığında tüye dokununca eline geliyor hemen, kopuyor kökten. Ama bu dediğim sürecin evet ilk seansta olması imkansız. En azından bende öyle olmuştu :)

Cumartesi 3. seansı yapacağım ama dökülme katiyyen yok.
Sadece şunu farkettim ki daha yavaş uzuyor tüylerim.

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım, yaklaşık iki ay önce philips lumea yı aldığımda buradaki bilgilerden çok faydalandım, denedikten sonra bnmde sizlere bi faydam olur belki diye tecrübelerimi paylaşmaya geldim. Sormak istediğiniz bi soru olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışabilirim. 4 seans sonucunda şunu söyleyebilirim ki şimdilik çok memnunum. Burda bu konuda olumlu yada olumsuz fikirlerini paylaşan herkese de teşekkürler..

Sabırlı olmak gerekiyor ben bunu anladım. Koltuk altı bitmek uzere %20 si kaldi diyenilirim. Bacak yine öyle. Binini bölgesinde üst taraflarda kalmadı. Arkalar hala duruyor biraz sıkıntılı. Kollarımda da dokülme var. Artık ben de memnunum ;)

Cumartesi 3. seansı yapacağım ama dökülme katiyyen yok.
Sadece şunu farkettim ki daha yavaş uzuyor tüylerim.
arkadaşım 6. seansatn sonra dökülmeyi net gördüğünü söyledi kişiden kişiye değişiyormuş canım o ama en az 4. seansta görürsünüz demiş zaten çevresindekilerde ;)

Ben alıp almama konusunda hala kararsızım :KK76: Alex cihazına mı gitmek yoksa bunu mu almak cok kararsıklık yasıyorum :KK48:

Back