- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Hangi evkur bu? Ben de Avcılar ve Esenyurttaki mağazalarında baktım 15 ay taksit 1500 tl dediler. sana dedikleri gibi 2007 yeni geldi onu da 2006 fiyatından veriyoruz dediler.Kızlar dün evkur dan bu aleti almaya gittim aslında 2006 sini alcakdim ama bu 2007 yeni çıktı ve kampanya da dediler 250.000 atış bende onu siparis verdim 1300 lira çünkü annem kız kardeşim bide ben kullancz aranızda kullanan var mı lütfen bilgi verin
Valla canım babam istanbul da yaşıyor o sariyer deki ne sormuş sanırım bikaç gün önce 1500 demişler ona da ben zonguldak da yaşıyorum bi bakayım alete diye evkur gittim dün indirim de ama bugün son dediler hatta son olduğuna dair belgeyi de gösterdiler bende dün adımı yazdırdım o yüzden 2007 yeHangi evkur bu? Ben de Avcılar ve Esenyurttaki mağazalarında baktım 15 ay taksit 1500 tl dediler. sana dedikleri gibi 2007 yeni geldi onu da 2006 fiyatından veriyoruz dediler.
Genelde 2006 kullanmışlar benimki daha yeni ama korkuyorum yine deben de alacağım ama şu an değilürün yorumları çok, forumda da bir sürü konu var, bakabilirsin istersen.
tek farkı daha fazla atış sayısının olması. KAdın bana öyle tanıtmıştı. Kutusunun üzerinde de yazıyordu atış sayısı. O yüzden 2006 dan farklı değildir bence.Genelde 2006 kullanmışlar benimki daha yeni ama korkuyorum yine de
Ben aldım çok memnunum canım kesinlikle tavsiye ediyorum 2 aydır kullanıyorum gözle görülür biçimde azalma varben de bugün 2008 ini gördüm netten, uzun zamandır almayı planlıyorum ama bir cesaret edemedim
sonuc nasıl olduAldımmmm, gittigidiyordan 1000 tl artı karta parapuan verdi. 2007 sini aldım, 250000 atış olan. Pazartesi bu da elimde olur. Hayırlısı bakalım :))
Esmer ve koyu renkte tüyleri olan bir bayan olarak ben de gelişmeleri yazacağım
Bu cihaza bu parayı verme bence kıl kökü 808 nanometre derinliktedir bunun nanometresi kıl köküne ulaşmaz o yüzden de o kıllar asla bitmezKızlar dün evkur dan bu aleti almaya gittim aslında 2006 sini alcakdim ama bu 2007 yeni çıktı ve kampanya da dediler 250.000 atış bende onu siparis verdim 1300 lira çünkü annem kız kardeşim bide ben kullancz aranızda kullanan var mı lütfen bilgi verin
Ama ben suan da gayet memnunum binsıkıntı yok inşallah dediğin gibi olmaz :)Bu cihaza bu parayı verme bence kıl kökü 808 nanometre derinliktedir bunun nanometresi kıl köküne ulaşmaz o yüzden de o kıllar asla bitmez
Sadece kıl köklerini uyutup çıkmasını geciktiriyoAma ben suan da gayet memnunum binsıkıntı yok inşallah dediğin gibi olmaz :)
Yaa böyle kötü düşünmek istemiyorum sen kullandın miSadece kıl köklerini uyutup çıkmasını geciktiriyobu seni yanıltmasın bıraktıktan 6 ay sonra o kıllar fazlasıyla geri çıkar sürekli kullanman lazım modern ağda gibi düşün olayı lambası bitince atış yapmaz 600-700 lamba değişimine vericen keşke almasaydın
Kullanan müşterilerim var sen aldıysan içini karartma bosverYaa böyle kötü düşünmek istemiyorum sen kullandın mi
sonuc nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?