Lazer Epilasyon Philips Lumea Prestige IPL BRI953 Tecrübe Günlüğü

Kızlar cihazı aldım ama bende pek işe yaramadı gibi, bir de sürekli jilet yaptığım için rahat edemedim sanırım. Eğer izmirde olup da almak isteyen varsa uygun fiyattan verebilirim. Bari birinin işine yarasın

Merhaba canım, son durum nedir?

Bende Philips Lumea aldım. Iki hafta önce ilk atışımı yapmıştım ama hic bir fark veya etki görmedim. Açıkçası hayal kırıklığına uğradım biraz. Bugün ikinci seansı yaptım. Bakalım belki bu sefer fark görürüm.

Deneyimlerini okumak isterim :)

Benim de 2. Seansım ilk seans ta fark etti yer yer dökülmeler oldu. Ben genital bölge de kullanıyorum. 2. Seansı Yen’i yaptım bakalım nasıl sonuç alacak. Dökülme var ama dökülen yerler gene uzamaya başlıyor geç de olsa. Ben 2 hafta da bir yapıyorum

İse yaramaz 60 gün içinde iade edebilirsiniz , iade tarihinizden 1 ay sonra da paranızı alıyorsunuz.

Denemeye zarar çıkmaz her türlü :)

Ilk seansta bariz fark beklemek biraz ütopik zaten, şu an ne durumdasın? =)
Surecimi çok detaylı şekilde yazdım ben buraya sürekli, göz atmanı tercih ederim kendimi tekrarlamaktansa açıkçası

Ilk seansta bariz fark beklemek biraz ütopik zaten, şu an ne durumdasın? =)
Surecimi çok detaylı şekilde yazdım ben buraya sürekli, göz atmanı tercih ederim kendimi tekrarlamaktansa açıkçası
Hepsini okudum canım, ilk seansta yavasladığını yazmıştın.
Pazar günü ikinci seansı yaptım. Bu sefer bende yavaş uzadığını fark ettim. 3 gün oldu, çok az çıktılar simdilik. Insallah bende faydasını görürüm.

Ama ben kendini tekrarlamanı yazmadım ki :) Son durum nedir diye merak ettim

Deneyimlerini okumak isterim cümlesini yanlış degerlendirdim o zaman =) Gerçi son durumu da yazmıştım, 1 aydır yapmıyordum, çıktılar ama epey seyrek ve ince vs. Pazar günü tekrar yaptım bir ayın ardından, dökülme miktarını bu pazar geçince göreceğim. Insallah etkisi artar sende de =)

Kızlar bende Philips almayı düşünüyorum şu üç başlıklı olanından bu arada yeni üyeyim son durumlarınız da neler oldu? tavsiye
Ediyormusunuz? Teşekkürler

Son durumunuz nedir acaba ? Bilği verirmisiniz

Son durumunuz nedir acaba ? Bilği verirmisiniz
Ben simdilik Bacaklarıma ve koltuk altıma 3 defa kullandım. Genel olarak memnunum.
Bacaklarımda gözle görülür azalma var. Koltuk altımda fazla bir etkisini simdilik göremedim ama sabırla devam edeceğim :)

Sabırla bekleyeceğiz bizde teşekkür ediyorum

Merhaba bende ev tipi lazer epilasyon aleti almak istiyorum kararsızım braun ya da phılıps lumea arasında phılıps bana çok pahalı geliyo fakat ben genital bölge almak istiyorum daha çok ama bikini bölgesi için uygundur yazıyo sitelerinde siz kullanmışsınız herhalde Bi sorun teşkil ettimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…