• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Philips Lumea Prestige IPL BRI953 Tecrübe Günlüğü

KediKumu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Evet, dün açtığım konuya sıfır yanıt, kendim bulup okuduğum eski yorumlarla ve başka sitelerden aldığım bilgilerle idare ettim ve az önce siparişimi verdim. Burada toplu bir şekilde sürecimi yazayım ki ileride benim gibi araştıranlar cevap beklemeye ihtiyaç duymadan en azından bu alet hakkında bilgilere ve süreç örneğine kolayca erişebilsin. :)

Neden Philips ve neden bu model?
-Açıkçası aklımda Braun vardı bu akşama kadar. BD5001 modelini alacaktım, hem fiyatı da daha uygundu. Philips alırsam da SC1999 diye düşünüyordum (aynı fiyat) ama sonra düşündüm, çıkış zamanları arasında neredeyse 20 yıllık bir fark var. (SC2007 ile ise 10 yıl ve fiyat farkı sadece 100 liraydı) Tamam, genel bakınca öyle aman aman farkı yok hiçbirinin hatta BD3001 bile alınabilir (800 lira şu an fiyatı, içime sinen en uygun fiyatlı model o olmuştu ilk) ama kabaca bakıldığında fark görülmese de çıkan en yeni ürün demek sağlık açısından daha çok test edildi ve ona göre geliştirildi demek benim için. Bu aklıma gelince zaten büyük tutarı gözden çıkarmışken 300-400 liranın hesabını yapmaktansa daha çok tecrübe birikimi sonrası geliştirilmiş modeli almanın daha mantıklı olduğuna karar verdim. (Aklım BD5001'de kalmadı değil gerçi; tanıtım posterlerinde "Son kullanımın üstünden 12 ay geçtikten sonra bile kalıcı tüy azalması gözlenmiştir" tadında bir şeyler yazıyordu)

Bunun dışında ön bilgi olarak, sarışınım, aşırı beyaz tenliyim ama buna tezat genel olarak koyu tüylere sahibim. Benzer özellikteki kişiler için daha aydınlatıcı olur o yüzden tecrübelerim. Özellikle bikini&üst bacak (arka kısmı) bölgesi hakkındaki deneyimlerimi yazacağım çünkü alt bacak ve koltuk altı için lazere gitmişliğim var; çok çok azlar şu an. Ürün geldikten itibaren adım adım sürecimi paylaşma planım var, umarım yardımcı olabilirim birilerine.

Ürün geçen hafta perşembe günü elime geçti. Tasarım hoş, başlıklar güzel, herkesin dediği gibi tenle tam temas sağlanmadan atış yapmıyor kesinlikle. Kavramayı pek beceremedim başta ama kısa sürede alıştım.

Otomatik ayarda bacaklarım için en yüksek olan 5. seviyeyi seçti. Denedim, gerçekten de acı neredeyse hiçbir zaman olmuyormuş bu konuda hala şaşkınım. Zaman geçtikçe aletin ciltle temas halinde olan yerindeki ısı artışını hissediyorsunuz ama, o biraz rahatsız edici oluyor. Bunun dışında genital bölgenin tepe kısmına henüz yapmadım. Dudak kısımlarında denedim, hassas sensör perşembe günü orası için 4'ü seçmişti, yürek yemedim diye düşünerek 3'e aldım, gerçekten acı olmadığını görünce 4'e çektim ama o sadece deneme olduğu için pek dokunmadım. Ertesi gün yine dudaklar için de makine 5'i seçti. Açıkçası beklemediğim bir şeydi ama denedim ve sıkıntı çıkmadı. Ayar 5'teyken elimden geldiğince vücudun alt bölgesini yaptım (venüs tepesi hariç). 5 gün geçti, tüyler sadece jiletle alıma göre bir tık daha yavaş uzuyor gibi ama hala güçlüler ve kesinlikle lazer sonrası gibi dökülmüyorlar. Öte yandan ilk seansta zaten mucize beklemiyordum.

Telefon için olan uygulamasını indirdim, 2. seans için 8 Mayıs'ı belirledi bana. O gün koltuk altımda kalan tek tük tüylere ve venüs tepesine de yapmayı düşünüyorum. Bakalım o seanstan sonra farklar olacak mı

Ürün geçen hafta perşembe günü elime geçti. Tasarım hoş, başlıklar güzel, herkesin dediği gibi tenle tam temas sağlanmadan atış yapmıyor kesinlikle. Kavramayı pek beceremedim başta ama kısa sürede alıştım.

Otomatik ayarda bacaklarım için en yüksek olan 5. seviyeyi seçti. Denedim, gerçekten de acı neredeyse hiçbir zaman olmuyormuş bu konuda hala şaşkınım. Zaman geçtikçe aletin ciltle temas halinde olan yerindeki ısı artışını hissediyorsunuz ama, o biraz rahatsız edici oluyor. Bunun dışında genital bölgenin tepe kısmına henüz yapmadım. Dudak kısımlarında denedim, hassas sensör perşembe günü orası için 4'ü seçmişti, yürek yemedim diye düşünerek 3'e aldım, gerçekten acı olmadığını görünce 4'e çektim ama o sadece deneme olduğu için pek dokunmadım. Ertesi gün yine dudaklar için de makine 5'i seçti. Açıkçası beklemediğim bir şeydi ama denedim ve sıkıntı çıkmadı. Ayar 5'teyken elimden geldiğince vücudun alt bölgesini yaptım (venüs tepesi hariç). 5 gün geçti, tüyler sadece jiletle alıma göre bir tık daha yavaş uzuyor gibi ama hala güçlüler ve kesinlikle lazer sonrası gibi dökülmüyorlar. Öte yandan ilk seansta zaten mucize beklemiyordum.

Telefon için olan uygulamasını indirdim, 2. seans için 8 Mayıs'ı belirledi bana. O gün koltuk altımda kalan tek tük tüylere ve venüs tepesine de yapmayı düşünüyorum. Bakalım o seanstan sonra farklar olacak mı

Teşekkürler. Ben de almayi düşünüyorum yaza . O yüzden tecrübelerinizi yazarsaniz sevinirim . Ne kadara aldınız acaba ve nereden ?

Ben de biraz önce Lumea Prestige BRI956 ısmarladım... karşılıklı birbirimizi bilgilendirebiliriz diye düşünüyorum:) ben braunun çok eski bir modeliyle koltuk altımı yapmıştım ama bikini bölgesinde pek ise yaramıyor ve aşırı ısındığı için canimi yakıyor... o yüzden bunu aldım bakalım neler olacak

Teşekkürler. Ben de almayi düşünüyorum yaza . O yüzden tecrübelerinizi yazarsaniz sevinirim . Ne kadara aldınız acaba ve nereden ?
Merhaba. 1680 liraya gittigidiyor'dan aldim. Aldiğimda en uygun fiyat oradaydı ama kampanyalarla zamanla daha da düşebilir tabi.

Ben de biraz önce Lumea Prestige BRI956 ısmarladım... karşılıklı birbirimizi bilgilendirebiliriz diye düşünüyorum:) ben braunun çok eski bir modeliyle koltuk altımı yapmıştım ama bikini bölgesinde pek ise yaramıyor ve aşırı ısındığı için canimi yakıyor... o yüzden bunu aldım bakalım neler olacak
Merhaba. Sanirim yurtdışında yaşıyorsunuz? I956 ve I959 modellerini Türk sitelerde bulamamıştım çünkü. Ilk seansınızı yaptınız mı, nasıl gidiyor? Ben de gün içinde 2. seansı yazmayi umuyorum buraya

Merhaba. Sanirim yurtdışında yaşıyorsunuz? I956 ve I959 modellerini Türk sitelerde bulamamıştım çünkü. Ilk seansınızı yaptınız mı, nasıl gidiyor? Ben de gün içinde 2. seansı yazmayi umuyorum buraya
Evet almanyadayim canım... ama benim lumea daha gelmedi bekliyorum... geldiğinde ilk izlenimlerimi paylaşıcam.. senin nasıldı 2ci seans

Merhabalar, ben de yaklaşık 1 aydır Philips Lumea Prestij ürününü kullanıyorum.
Özetle, oldukça memnunum ve tevsiye ederim.
Dudak üstü bölgesinde çok çok bir etkisini gördüğümü söylemem henüz. İyi tarafı tüylerin en azından biraz daha geç uzamasını sağlaması. Tüylerin azaldığını ve uzama hızının da düştüğünü farkedebiliyorum. Ağız kısmı daha büyük olup biraz daha geniş alana atış yapılabilse çok daha rahat olurdu çünkü kol altı, bikini bölgesi ve bacakları aynı gün yapmaya kalktığınızda oldukça uzun sürüyor. Sıkılıp yorulabilirsiniz.

Eşim de omuz bölgesinde kullanmaya başladı. Şimdilik azalmalar bölgesel, bazı yerlerde tüy var bazı yerlerde yok inşallah tamamen biter onunkiler de :)

lingen lingen Seni de etiketleyerek yazayim, bu kadar geç cevap verdiğim için özür dilerim; okul yüzünden hicbir şeye vakit bulamıyorum..

2. seansın üzerinden 11 gün geçti. Bacak ve genital bölgeye ikinci atışımı yapmış oldum (ilk seansta bacakları yarim yamalak yapmıştım ama) bikini bolgesineyse ilk kez yaptim. 2. seansı yaptığım yerlere ayar olarak 5. seviyeyi kullanmaya devam edebilsem de dış dudaklar gibi en hassas yerlerden birinde bile hiç acı duymazken venüs tepesinde 3. seviyede bile canım yandı epey. Tüylerin dışarı doğru uzama miktarıyla alakalı olduğunu düşünüyorum; jiletle alsam da pürüzsüz olmamıştı çünkü ve jiletle seans arası 1 gündü, o arada da hafif uzadilar.

Seansın üzerinden 4-5 gün geçmesine rağmen sanki hiç dokunmamisim gibi inatla uzayan tüyleri gorunce epey umutsuzluga düştüm, buraya yazmakta bu kadar gecikmemin bir sebebi de o hayal kırıklığıydı. Ama bir haftanın ardından tüyler dökülmeye başladı. Yani hepsi komple ya da kendiliğinden değil de, şöyle bir dokunsam (üstelik cekistirmeden) anında düşmeye başladılar. Bu söylediğim kısım ilk seans olmasına rağmen venüs tepesi için geçerli bu arada. Büyük büyük kellikler var, komik duruyor aslında :D Nokta nokta kıl koku görünümü de yok ustelik, dökülen yerler puruzsuz.

Ama aynı etkiyi 2. seans olmasına rağmen asıl derdim olan genital bölge için söyleyemeyeceğim. Hala cok güçlüler ve pek dökülmeye niyetleri yok gibi duruyor. Eskiye göre fark yok değil tabi ki, bir tarafta ince bir yol şeklinde net bir ayrım oluşmuş örneğin. Bacaklarda da dökülme ya da azalma genele vurunca bariz değil ama zaten oralarda tüyler de seyrek olduğu için fark etmem zor oluyor olabilir. Buna üzülürken bacak birleşim yerlerinde seyrek de olsa koyu olduğu için beni rahatsız eden tüylerin bu kadar zaman geçmesine rağmen çıkmadığını fark ettim. Oluyor yani galiba, umarım çok daha iyi sonuçlar almaya devam eder ve hepsinden kurtulurum.

Normalde 3. seansı salı günü yapmam gerekiyor ama programimin sıkışıklığından dolayı muhtemelen yarın yapacağım. Onun sonuçlarını da yazmayı umuyorum zaman içinde. Sans dileyin :)

Bu arada bence ışık cakmalari çok rahatsız edici. Işığın zararsız olduğu yazıyor olsa da koruyucu gozluk iyi olabilir. Güneş gözlüğü bile biraz engelledi ama seans bittiğinde basim hafif ağrıyordu.

Onun dışında yazmayı unuttuğum aklima gelen ek bilgiler:

Boyum uzun, yapmam gereken bölge de geniş haliyle. Komple bacaklar, bikini + genital oyalanarak yapmama ragmen toplamda 40 dakika aldi. Kulaga cok geliyor ama ağdayı düşününce bence epey makul. Ve yöntem cok temiz.

Lazer epilasyon tecrübeniz olduysa kılların dökülmesini hiç onun gibi beklemeyin, hayal kırıklığına uğrarsınız. Gördüğüm kadarıyla hiç müdahale edilmemiş gibi uzamaya devam ediyor kıllar ve komple bir dökülmeden ziyade yer yer dokulmeler oluyor (tabi ki ilk seanslar icin konusuyorum) aklinizda bulunsun ki benim gibi moraliniz bozulmasın güçlü bölgelerde :) Aynı şekilde lazerdeki o seri tik tik'lari da unutun. Benim cihazım gördüğüm kadarıyla su anki en hızlı ipl cihazlarından olduğu halde atımların yavaşlığı içimi baymıştı ilk denedigimde. Ikincide temposuna alıştım ama.

Urun araştırırken hicbir yerde gormemistim, tesadüfen kullanma kilavuzuna göz atarken gördüm; ürünün silikon protez olan bölgelerde kullanılmaması gerekiyor. Göğsüne ya da poposuna uygulama yapmayı düşünen protezli arkadaşlar olabilir, aman diyeyim.

lingen lingen Seni de etiketleyerek yazayim, bu kadar geç cevap verdiğim için özür dilerim; okul yüzünden hicbir şeye vakit bulamıyorum..

2. seansın üzerinden 11 gün geçti. Bacak ve genital bölgeye ikinci atışımı yapmış oldum (ilk seansta bacakları yarim yamalak yapmıştım ama) bikini bolgesineyse ilk kez yaptim. 2. seansı yaptığım yerlere ayar olarak 5. seviyeyi kullanmaya devam edebilsem de dış dudaklar gibi en hassas yerlerden birinde bile hiç acı duymazken venüs tepesinde 3. seviyede bile canım yandı epey. Tüylerin dışarı doğru uzama miktarıyla alakalı olduğunu düşünüyorum; jiletle alsam da pürüzsüz olmamıştı çünkü ve jiletle seans arası 1 gündü, o arada da hafif uzadilar.

Seansın üzerinden 4-5 gün geçmesine rağmen sanki hiç dokunmamisim gibi inatla uzayan tüyleri gorunce epey umutsuzluga düştüm, buraya yazmakta bu kadar gecikmemin bir sebebi de o hayal kırıklığıydı. Ama bir haftanın ardından tüyler dökülmeye başladı. Yani hepsi komple ya da kendiliğinden değil de, şöyle bir dokunsam (üstelik cekistirmeden) anında düşmeye başladılar. Bu söylediğim kısım ilk seans olmasına rağmen venüs tepesi için geçerli bu arada. Büyük büyük kellikler var, komik duruyor aslında :KK70: Nokta nokta kıl koku görünümü de yok ustelik, dökülen yerler puruzsuz.

Ama aynı etkiyi 2. seans olmasına rağmen asıl derdim olan genital bölge için söyleyemeyeceğim. Hala cok güçlüler ve pek dökülmeye niyetleri yok gibi duruyor. Eskiye göre fark yok değil tabi ki, bir tarafta ince bir yol şeklinde net bir ayrım oluşmuş örneğin. Bacaklarda da dökülme ya da azalma genele vurunca bariz değil ama zaten oralarda tüyler de seyrek olduğu için fark etmem zor oluyor olabilir. Buna üzülürken bacak birleşim yerlerinde seyrek de olsa koyu olduğu için beni rahatsız eden tüylerin bu kadar zaman geçmesine rağmen çıkmadığını fark ettim. Oluyor yani galiba, umarım çok daha iyi sonuçlar almaya devam eder ve hepsinden kurtulurum.

Normalde 3. seansı salı günü yapmam gerekiyor ama programimin sıkışıklığından dolayı muhtemelen yarın yapacağım. Onun sonuçlarını da yazmayı umuyorum zaman içinde. Sans dileyin :)
Cok guzel bilgiler vermissin teşekkür ederim oncelikle:) ben şuan sadece genital bölgede kullanıyorum, gerçi daha sadece bi seans uyguladım o da 3 gün önce:) o yüzden herhangi bir yorumda bulunmam imkansız... 2ci seansı da bi hafta içinde yapmayı düşünüyorum sonrasında iki haftalık rutine gececegim bacaklarimda hala epilatör kullaniyorum ama en kisa zamanda bacaklara da baslayacagim... 2ci seanstan sonra tekrar yazacagim:)

Merhaba ben de almayı düşünüyorum cihazdan çünkü lazere gitmeye utanıyorum :/. Koltuk altı İçin gidiyorum 2. Seansta nerdeyse bitti. Şimdi normal lazerde ayda bir en fazla 45 gün ara verip gidiyorum bu cihazla ne kadar sürede bir yapıyoruz. Daha sık yapılabilir mi?

Merhaba ben de almayı düşünüyorum cihazdan çünkü lazere gitmeye utanıyorum :/. Koltuk altı İçin gidiyorum 2. Seansta nerdeyse bitti. Şimdi normal lazerde ayda bir en fazla 45 gün ara verip gidiyorum bu cihazla ne kadar sürede bir yapıyoruz. Daha sık yapılabilir mi?
Ilk 4 sefer 2 haftada bir yapiliyor, sonra aralık 6 haftaya, ya da ihtiyacınız olan zamana kadar olarak artiyor. Lazere gittiyseniz belki basta bile arayı 2 hafta kadar kisa tutmak zorunda kalmayabilirsiniz

Ilk 4 sefer 2 haftada bir yapiliyor, sonra aralık 6 haftaya, ya da ihtiyacınız olan zamana kadar olarak artiyor. Lazere gittiyseniz belki basta bile arayı 2 hafta kadar kisa tutmak zorunda kalmayabilirsiniz
Sadece koltuk altına gidiyorum. Bikini bölgesi için istiyorum daha çok. Yorumlarınızı takip edicem kullandıkça yazarsanız bizlere de fikir olur. Teşekkür ederim

Güncelleme: Bacak ve genital için 3., venüs tepesi için 2. uygulamamin üzerinden bugün 1 hafta geçti. Uygulama öncesi kese (şart değil, ben ölü derinin dökülüp altta kalan tüylerin meydana çıkması için yapıyorum jilet öncesi) ve jiletten sonra dokulmelerin oluşturduğu kelliklerin jilet öncesi gördüğüm miktara göre daha fazla olduğunu gördüm ve hoşuma gitti. Seans sorunsuzdu diyebilirim; gerçekten acı duyduğum tek yer yine venüs tepesiydi ama katlanilmayacak gibi değil, sadece rahatsız edecek cinsten. Cihazin ayariyla da anlasamiyoruz o noktada. Kendisi 5'te israr ediyor, ben venus tepesi icin 4'u ancak tolere edebiliyorum. Tüyler yine uzadi bir miktar, geçen seferki deneyimime göre kopup dökülmeler bugün yarın başlar sanıyorum, sabırsızlanıyorum açıkçası. :) Hala kapkara çıkanlar var tabi ama asıl onlar o kadar rahat dökülüyor ki.. Geçen sefer öyle olmuştu en azindan.

Bölge bölge yorum yapmam gerekirse (benim için sorun olan bölgeleri yazacagim sadece)

Üst bacağın on yüzünde göze carpan kıl kalmadı. Uygulamaya başlamadan önce de çok sorunlu değildi, tüyler genelde ince, çok çok seyrek siyah olanlar vardi. O siyahlar ortadan kalktı. Dokununca ipek gibi değil ama tabi, ince tüyler yerinde.

Üst bacağın arka bölümünde yine griye yakın ince tüyler çoğunlukta olsa da kalın siyah kıllar çok daha yaygın ve rahatsız ediciydi. Şu an azaldılar galiba ama emin de olamıyorum, çok incelemedim açıkçası. Ama o daha zayıf olanlar epey kaybolmuş olsa gerek ki gözüme daha bir düzgün geliyor o bölgeler de.

Genital dudaklarda da kalın tüylerin çıkışı devam, ama daha seyrek. Ben burada dokununca elimde kalan tüyleri geçen sefer de yasamamistim ama ozellikle daha dış kisimlarinda kellesmeler olduğunun farkındayım; 1 haftadır hicbir şey yapmamış olmama rağmen rahatsız değilim bölgeden -jiletten iki üç gün sonra beni epey cildirtmaya başlar normalde :D Hatta o bölgeleri jiletlersem ertesi gün direkt kasintilar, acilar, özellikle çamaşırın çizgisi altında kalan kısımlarda uzamaya çalışan kıllarda abseler olurdu. Bu dertler büyük ölçüde ortadan kalktı.

Venüs tepesinde ne olup bittiğini önümüzdeki günlerde göreceğiz, çok güçlü çıkıyor çünkü onlar ve ancak dökülünce belli oluyor etki. (Güçlü çıktıkları ölçüde kolay dokuluyorlar bu arada; o deneyimi o kadar yoğun bir şekilde başka hiçbir yerde yaşamadım) Ilk seans sonrası dökülüp kellik oluşturan alanlar da o durumu %90-95 oranında koruyor su an.

Beni çok mutlu edip rahatlatan bir detay: Ekte işaretlediğim alanlarda hicbir şey kalmadı. Bildiğiniz çıkmıyor su an, çıkanların sayısı 10-20'yi geçmez sanıyorum. Oradaki tüyler kalın ya da koyu degildi, üst bacağın on yüzünde tarifledigim gibi griye yakın zayıf tüylerdi ama bölgeyi kapliyorlardi, ten rengi de cok acik olunca goze cok batiyorlardi ve açıkçası epey kompleks yaptırıyorlardı. Aranızda oralarda da tüyleri çıkan başka birileri var mi? Bu kadar detaylı anlatıyorum işinize yaraması için, en azindan siz de aynı soruna sahipseniz lütfen belirtmeyi cok gormeyin de kendimi yalnız hissetmekten kurtulayım :)

Eklentiler

• 20180531_082254.png
    20180531_082254.png
    113,3 KB · Görüntüleme: 207
Güncelleme: Bacak ve genital için 3., venüs tepesi için 2. uygulamamin üzerinden bugün 1 hafta geçti. Uygulama öncesi kese (şart değil, ben ölü derinin dökülüp altta kalan tüylerin meydana çıkması için yapıyorum jilet öncesi) ve jiletten sonra dokulmelerin oluşturduğu kelliklerin jilet öncesi gördüğüm miktara göre daha fazla olduğunu gördüm ve hoşuma gitti. Seans sorunsuzdu diyebilirim; gerçekten acı duyduğum tek yer yine venüs tepesiydi ama katlanilmayacak gibi değil, sadece rahatsız edecek cinsten. Cihazin ayariyla da anlasamiyoruz o noktada. Kendisi 5'te israr ediyor, ben venus tepesi icin 4'u ancak tolere edebiliyorum. Tüyler yine uzadi bir miktar, geçen seferki deneyimime göre kopup dökülmeler bugün yarın başlar sanıyorum, sabırsızlanıyorum açıkçası. :) Hala kapkara çıkanlar var tabi ama asıl onlar o kadar rahat dökülüyor ki.. Geçen sefer öyle olmuştu en azindan.

Bölge bölge yorum yapmam gerekirse (benim için sorun olan bölgeleri yazacagim sadece)

Üst bacağın on yüzünde göze carpan kıl kalmadı. Uygulamaya başlamadan önce de çok sorunlu değildi, tüyler genelde ince, çok çok seyrek siyah olanlar vardi. O siyahlar ortadan kalktı. Dokununca ipek gibi değil ama tabi, ince tüyler yerinde.

Üst bacağın arka bölümünde yine griye yakın ince tüyler çoğunlukta olsa da kalın siyah kıllar çok daha yaygın ve rahatsız ediciydi. Şu an azaldılar galiba ama emin de olamıyorum, çok incelemedim açıkçası. Ama o daha zayıf olanlar epey kaybolmuş olsa gerek ki gözüme daha bir düzgün geliyor o bölgeler de.

Genital dudaklarda da kalın tüylerin çıkışı devam, ama daha seyrek. Ben burada dokununca elimde kalan tüyleri geçen sefer de yasamamistim ama ozellikle daha dış kisimlarinda kellesmeler olduğunun farkındayım; 1 haftadır hicbir şey yapmamış olmama rağmen rahatsız değilim bölgeden -jiletten iki üç gün sonra beni epey cildirtmaya başlar normalde :KK70: Hatta o bölgeleri jiletlersem ertesi gün direkt kasintilar, acilar, özellikle çamaşırın çizgisi altında kalan kısımlarda uzamaya çalışan kıllarda abseler olurdu. Bu dertler büyük ölçüde ortadan kalktı.

Venüs tepesinde ne olup bittiğini önümüzdeki günlerde göreceğiz, çok güçlü çıkıyor çünkü onlar ve ancak dökülünce belli oluyor etki. (Güçlü çıktıkları ölçüde kolay dokuluyorlar bu arada; o deneyimi o kadar yoğun bir şekilde başka hiçbir yerde yaşamadım) Ilk seans sonrası dökülüp kellik oluşturan alanlar da o durumu %90-95 oranında koruyor su an.

Beni çok mutlu edip rahatlatan bir detay: Ekte işaretlediğim alanlarda hicbir şey kalmadı. Bildiğiniz çıkmıyor su an, çıkanların sayısı 10-20'yi geçmez sanıyorum. Oradaki tüyler kalın ya da koyu degildi, üst bacağın on yüzünde tarifledigim gibi griye yakın zayıf tüylerdi ama bölgeyi kapliyorlardi, ten rengi de cok acik olunca goze cok batiyorlardi ve açıkçası epey kompleks yaptırıyorlardı. Aranızda oralarda da tüyleri çıkan başka birileri var mi? Bu kadar detaylı anlatıyorum işinize yaraması için, en azindan siz de aynı soruna sahipseniz lütfen belirtmeyi cok gormeyin de kendimi yalnız hissetmekten kurtulayım :)
Benim o taraflarda çıkmıyor cnm yani en fazla çizginin yarısına kadar diyebilirim. Ama ben zaten çok tüylü değilim yani tüylerim dağınık değil mesela bazılarının iç çamaşırı giydiğin de kıllar yanlardan falan gözükebiliyor benim öyle bir sıkıntım yok. Umarım faydası olur sana :) bilgilendirmeler için de çok sağol :)

Genital dudaklarda da kalın tüylerin çıkışı devam, ama daha seyrek. Ben burada dokununca elimde kalan tüyleri geçen sefer de yasamamistim ama ozellikle daha dış kisimlarinda kellesmeler olduğunun farkındayım; 1 haftadır hicbir şey yapmamış olmama rağmen rahatsız değilim bölgeden -jiletten iki üç gün sonra beni epey cildirtmaya başlar normalde :KK70: Hatta o bölgeleri jiletlersem ertesi gün direkt kasintilar, acilar, özellikle çamaşırın çizgisi altında kalan kısımlarda uzamaya çalışan kıllarda abseler olurdu. Bu dertler büyük ölçüde ortadan kalktı.

Yine çok güzel anlatmışsın canım sagol.. benim o işaretlediğim bölgelerde 3 5 telden başka çıkmadığı için yorum yapamicam... sen venüs tepesinde acı hissettiğini yazmışsın bende mesela venüs tepesinde değil de dış dudaklarda yanma oluyo.. bi de sen tüylerin döküldüğünü eline çektiğinde koptuğunu yazmışsın ben daha öyle bişey yasamadım:KK53: bugün 3cü seansı yapicam bakalım ne gibi değişimler olacak

Yine çok güzel anlatmışsın canım sagol.. benim o işaretlediğim bölgelerde 3 5 telden başka çıkmadığı için yorum yapamicam... sen venüs tepesinde acı hissettiğini yazmışsın bende mesela venüs tepesinde değil de dış dudaklarda yanma oluyo.. bi de sen tüylerin döküldüğünü eline çektiğinde koptuğunu yazmışsın ben daha öyle bişey yasamadım:KK53: bugün 3cü seansı yapicam bakalım ne gibi değişimler olacak

Sen ayar olarak kaçı kullanıyorsun? Yanma oluyorsa belki oralara değdirmesen daha iyi ya, endişelendim şimdi. Sen sanki seans aralarını epey kısa tutuyorsun, dökülme yaşamama sebebin o olabilir. Çünkü ilk bir hafta bende de hiç dökülme olmuyor; birinci haftadan sonra başlıyor. Azalma ya da incelme fark ettin mi peki?

Merhaba. 1680 liraya gittigidiyor'dan aldim. Aldiğimda en uygun fiyat oradaydı ama kampanyalarla zamanla daha da düşebilir tabi.
Merhabalar,
Ben de bu evde IPL almak peşindeyim uzun zamandır. Artık düşüne düşüne beynime kara sular inmeye başladı o derece yani. Kararsızım hala hangi cihazı almak konusunda. Şu anda baktım aldığınız ürün 2.699,99 TL. den satılıyor hepsiburadada. Çok aşırı pahalı. Ama merakla sizi takip edeceğim. :KK17:

Back
X