O nokta noktalara sık kese yapmak iyi geliyor, ama dökülmenin yanı sıra ilk zamanlarda dipten çıkmalar da söz konusu olduğundan kese tamamen çözüm olmayabilir, ama bu durumun da dört beş kullanımda geçmesi lazım diye düşünüyorum. Yine de mesela tüyler alınabilecek kadar uzarsa arada bir sonraki seanstan bir kaç gün önce bir ağda yapmak belki işe yarayabilir, ben en azından bacak için deneyeyim diyorum, yaparsam etkisini de yazarım.
Diğer sorun için de canım, ne yazık ki 4 kullanımdan sonra da aslında tam uygulamaya devam etmek gerekiyor, ihmal ettiğinde uyanır yeniden. Ama kullanıcılar da bir süre sonra (herhalde ilk 5-6 aylık kullanımın ardından) 2-3 ayda bir uygulama yapmanın yettiğini söylüyor. Bir de muhtemelen incelme olacağı için öyle titiz titiz uğraşmak gerekmeyebilir. O tüysüz süre ne kadar açılıyor diye ölçe tarta yavaş yavaş ara dönemi uzatabilirsin ama tüm beden yine uygulama devam edecek, ama en azından ilk bir iki yıl öyle çok üstünkörü yapmamakta da fayda var. sonrasında aranın daha da açılacağını düşünüyorum.
Benim durum da gayet iyi.. Bacaklarıma iki, diğer bölgelerde üç defa uyguladım, bir hafta oldu. Bacakta kısa kısa uzamaya başlayanlar var, ama dökülme de başladı. İlkinde baya hemen uzamıştı, bu defa daha yeni yeni pürüzlenme başladı. Yüzümdeki etki süper, 1 hafta geçti daha hiç dokunmaya gerek duymadım. Kollarda bazı yerlerde dipler yakından görünmeye başlasa da hala temiz, müdahale gerekmiyor. Koltukaltında da daha hiç çıkmadı
bikini bölgesinde de tek tük dışında bir şey yok. Göbeğimdeki ince tüylere de kullanmıştım, o da daha tertemiz. Yani ben çok ince uğraştığımdan mı bilmem, çok memnunum
Etkilerini gördüğümden cihaza güveniyorum ve senin de yakında çok rahatlayacağını düşünüyorum canım