Philips LUMEA LAZER

Philips lumea bende kılcal damar çatlamasi yaptı başka böyle olan var mı

numaramı konu ile ilgili philips bana ulasmak isterse dikkate alıp oyuzden yazdım

2007 ve 2006 arasında kaldım bende 2007nin farkları ne acaba internette pek fazla bilgi yok atış sayısı çok sanırım değil mi ?

Meraba kızlar .. 2 haftada bir uygularken her uygulamadan önce jilet vuruyor myuuz ? Ve jilet sonrası kızarık ya da küçük küçük kırmızı benekler oluşuyor mu sizde ?

lumeada hani cihazı bölgeye koyduğumuzda hani ready ışığının sönmesi gerekiyor diyorya
bende sönmüyor yanıp sönüyor sürekli
yanlış mı yapıyorum acaba?

Meraba kızlar .. 2 haftada bir uygularken her uygulamadan önce jilet vuruyor myuuz ? Ve jilet sonrası kızarık ya da küçük küçük kırmızı benekler oluşuyor mu sizde ?
ben 3 seans kullandım henüz 3 seans öncesi de jilet kullandım. bikini bölgesinde oldu bende sadece kırmızı küçük lekeler. yalnız elllerimdeki tek tük tüylere jilet vurmak istemediğimden makasla kısalttım öyle uyguladım hiç kalmadı ellerimde parmaklarımda

lumeada hani cihazı bölgeye koyduğumuzda hani ready ışığının sönmesi gerekiyor diyorya
bende sönmüyor yanıp sönüyor sürekli
yanlış mı yapıyorum acaba?
atış yapmak için sönmesini beklemeyeceksin tam tersi ışık yandığında atış yapacaksın

atış yapmak için sönmesini beklemeyeceksin tam tersi ışık yandığında atış yapacaksın
bende yanıp sönüyor basınca yanıyor galiba ya of yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama sonuçta atış yapıyor sanırım doğru
bide benimki farklı sanırım comfort modeli.
satıcı tek başına kullanacaksan hiç 2 katı para verme diyerek bunu sattı bende farklı olsa pahalısını satar diye düşünerek aldım
inşalllah yarı yolda bırakmaz atışı az tabi diğerlerinden ama bana yeter

Merhaba hanımlar.

Ben de bugün lumea prestige 2007 Model olanından aldım.

Onun kullanma klavuzunda ağda yapıp bir gun sonra lazer yapılabileceği de yazıyordu. Ilk denememi yaptım. Yalnız çok düzgün bir şekilde ilerleyemedim. Cizmeme rağmen atmadığım ve iki kez üstünden gectigim kesin olmuştur. Artik bir sonraki atışlara dedim.

Tıpkı gittiğimiz lazer epilasyon merkezlerindeki hissin aynısı yaşaniyor. Acıya dayanikliyimdir 5.derece de yaptım. Bur sorun yaşamadım. Dayanabildim.

Favori, çene, bıyık, tüm kol, koltuk alti,bütün bikini bölgesi ve tüm bacak yaptım. Bakalım neler olacak :))

ben bugün 4. seansımı yapıyorum. genel olarak memnunum ama şarjı çok çabuk bitiyor. bir bacak yaptım bitti yine hemen şarjda onu bekliyorum böyle olunca bir günümü alıyor yapması.

ben bugün 4. seansımı yapıyorum. genel olarak memnunum ama şarjı çok çabuk bitiyor. bir bacak yaptım bitti yine hemen şarjda onu bekliyorum böyle olunca bir günümü alıyor yapması.

Merhaba kızlar,
Bende lumea almayı düşünüyorum fakat benim cildim cok hassas. Aslinda epilasyon yapiyordum, ama batiklar yara şeklinde olunca dokturum, jilet kullanmamı tavsiye etti. Sir ağda da aynı epilasyon gibiydi.
Jilette bile jiletten sonra kil kökleri kanayabiliyor.

Şimdi sorum, lumea hassas ciltlere göremi, yoksa tavsiye etmezmisiniz.

Tüm tüyden kurtulma yöntemleri cildime problem yaptigi için son çare olarak lumea yı görüyorum ama onunda yan etkisi olursa bosuna almış olurum

Zaten epilasyon ve sir agda makineleri evde boş boş duruyor...

Epilatör benim bacağımı koltuk altını çok kotu yapmıştı. Lazer normalde de iyi geliyordu. Henüz birşey demek için çok erken ama benim de cildim çok cabuk kızarır bunda en yuksek seviyede bile fazla bir kızarma olmadı. Annemin de cildi hassasdır. Onda da çok kızarma filan yoktu. Zamanla daha net cevap verebilirim

Cevabin icin tesekkürler canim :) Insallah bendede bir sorun cikmaz. Cok sinir bozucu bir cildim var....

Kizlar daha once cenem icin bi poliklinikte diod yaptirdim 12 seans gittim 70 tl her seans basina tuy seklinde yine kaliyo en son cikan lazer bile olsa lumeayi burdaki yorumlari okuyarak aldim ilk seansta koltuk altinda ve bacaklarda baya bi dokulme oldu genitalde cok olmadi umutluyummm bu alet ise yaricak ilerleyen zamanlarda tekrar yazicam eger gercekten etki ederse mukemmel bi alet cok basit kullanimi var sadece genital biraz aciyo ama biraz:) kesinlikle tavsiye ediyorummmmm

5. seansımı yaptım. koltukaltı ve bikini bölgesi hariç diğer yerlerden memnunum. ayrıca yüzüne jilet yapmak istemeyenler için ben favori bölgesini makasla kısaltıp yaptım 2 seansta hiç kalmadı bu şekilde tavsiye ederim

ben 3 aydır kullanıyorum ve çok memnunun, baya azalma var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…