• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Philips LUMEA LAZER

ürünü aldım şansıma 1 kere kullandıktan sonra hamile kaldım kullanamadım:KK70:
hamilelik ve emzirme döneminde kullanmayın yazıyordu.
birde gece sessizlikte yapılabilir mi?
ses sorunu yok da ben akşam yaparken ışığı bir süre sonra rahatsız etmeye başlamıştı gündüz yapmak daha iyi bence.

Arkadaslar merhabalar
Ben 2 hafta da bir uygulama yapiyorum bugun 3. Seansimi uyguladim ama daha bir sonucunu goremedim. Acaba Her hafta uygulasam bir sorun olur mu?

Arkadaslar merhabalar
Ben 2 hafta da bir uygulama yapiyorum bugun 3. Seansimi uyguladim ama daha bir sonucunu goremedim. Acaba Her hafta uygulasam bir sorun olur mu?
kitapçığında 2 haftada bir uygulayın yazıyor daha kısa aralıklarla kullanmayın yazıyor

Ben iki haftada bir yapıyorum. Koltuk altımın birinde 25 kuruş büyüklüğünde diğerinde dağınık dağınık tek tük kaldı. Çok memnunum. Alt bacaklarım da bitmek üzere. Diğer Bölgelere bir kez yaptım henüz. Koltuk altı ve alt bacak 3 kez yaptım. En çok farkı 3.den sonra gördüm.

Kızlar merhaba, ben bu cihazı aldım . 2 defa bacakalrda kullandım. Yalnız jiletle aaldıktan sonra ertesi gün atış uyguladım . Ve jilet vurdugum bölgelerde kuçuk kuçuk kızarıklar oluşuyor . Atış ayarı da yuksek degıl ? Sizde de böyle oldu mu ? Yardımcı olabilir misiniz ?

Kızlar merhaba, ben bu cihazı aldım . 2 defa bacakalrda kullandım. Yalnız jiletle aaldıktan sonra ertesi gün atış uyguladım . Ve jilet vurdugum bölgelerde kuçuk kuçuk kızarıklar oluşuyor . Atış ayarı da yuksek degıl ? Sizde de böyle oldu mu ? Yardımcı olabilir misiniz ?

jileti kuru mu vurdun? çünkü geçende acelem vardı ben öyle yaptım, bacaklarım iğne batmış gibi benek benek kızardı.
Normalde sabun yada duş jeliyle köpürtüyorum öyle olmuyor.

Yuze uygulanabiliyo nu favorilere biyiklara ve alna??

Ben bıyıklarda kullanıyorum ama hiç jiletle almadım. direk kullandım, zaten dökülüyor zamanla, döküldükçe de çıkmaya başladığında yeniden uyguladım. koltuk altına da aynı şekilde yapıyorum. 1-2 kez jilet kullandım. artık jilet kullanmıyorum çıktıkça makineyi kullanıyorum, bitmek üzere artık. Tek tük çıkıyor ve çıkma zamanıda uzadı

Ben bıyıklarda kullanıyorum ama hiç jiletle almadım. direk kullandım, zaten dökülüyor zamanla, döküldükçe de çıkmaya başladığında yeniden uyguladım. koltuk altına da aynı şekilde yapıyorum. 1-2 kez jilet kullandım. artık jilet kullanmıyorum çıktıkça makineyi kullanıyorum, bitmek üzere artık. Tek tük çıkıyor ve çıkma zamanıda uzadı
Ben lazere gitmeyi dusunuyodum ama bikac sene sonra bu makineden alirsam iyi olucak gibi. Ama en buyuk sorunum yuzumdeki tuyler. Alnim killi favorilerim sakal gibi. Goze yakin olmadigi icin favoride kullanilabilir belki yani o da biyikla ayni mesafede sonucta. Ama alna kullanilabiliyosa cok sevinicem

Ben lazere gitmeyi dusunuyodum ama bikac sene sonra bu makineden alirsam iyi olucak gibi. Ama en buyuk sorunum yuzumdeki tuyler. Alnim killi favorilerim sakal gibi. Goze yakin olmadigi icin favoride kullanilabilir belki yani o da biyikla ayni mesafede sonucta. Ama alna kullanilabiliyosa cok sevinicem

Lumeanin kendi sitesinde canli yardim var istersen alnin icin oraya sor. Birde yanlis anlama ama hormon tahlili yaptirdinmi. Bahsettigin kadarsa bence hormonel bir sorun vardir.

Lumeanin kendi sitesinde canli yardim var istersen alnin icin oraya sor. Birde yanlis anlama ama hormon tahlili yaptirdinmi. Bahsettigin kadarsa bence hormonel bir sorun vardir.
Yaptiricam onu mutlaka. Dogdugu.da asiri killiymisim babam falan hep soyler sonradan dokulmus. Dokulmus haliyle bile rahatsizim. İnsallah yuze de kolayca uygulanabiliyodur cok sagolun bilgilendirdiginiz icin :)

Yaptiricam onu mutlaka. Dogdugu.da asiri killiymisim babam falan hep soyler sonradan dokulmus. Dokulmus haliyle bile rahatsizim. İnsallah yuze de kolayca uygulanabiliyodur cok sagolun bilgilendirdiginiz icin :)

Rica ederim. inşallah istediğiniz tüm bölgelerde kullanılıyordur da sizde faydasını görürsünüz.

birde
su sıralar havalar ısındı? yaptığınızda hiç mi güneşe çıkmıyorsunuz?
Merhaba, Philips Lumea'yı kullanmadan 24 saat önce güneş ışığına maruz kalmamanız (güneşlenmemeniz) gerekmektedir. Lumea'yı kullandıktan sonra ise güneşlenmek için 48 saat beklemeniz tavsiye edilir. Uygulamadan sonraki 2 hafta güneşe çıkacağınız zaman uygulama yapılan bölgelere güneş kremi (SPF 30+) kullanmanız gerekmektedir.

Merhabalar, ben philips lumea'nın comfort olanını aldım geçen hafta. Satıcı kız tek başıma kullanıcaksam 100.000 atışın yeterli olacağını ve kablosuz kullanım dışında pek fark olmadığını iletti. Bende tercihimi tabi ekonomik olandan yana kullandım. Bu ürünü kullanan sonuç alan var mı? yada kablosuz modelinden farkı olduğunu bilen var mı?
1 hafta oldu kullanalı ve dökülme olmaması beni korkutuyor. Daha önce alex lazere gitmiştim genital alt bacak ve kolaltımda %70 bitti ama kollarım da ve üst bacaklarım için gitsem ve diğer bölgelerde de gitsem çok pahalıya mal olacaktı, o sebeple tercihimi ipl'den yana kullandım. Lazere gittiğimde 5.gün dökülmeye başlardı elime gelirdi hep, ama şuan tüylerim hiç dökülecek gibi gelmiyor korkuyorum.

Merhabalar, ben philips lumea'nın comfort olanını aldım geçen hafta. Satıcı kız tek başıma kullanıcaksam 100.000 atışın yeterli olacağını ve kablosuz kullanım dışında pek fark olmadığını iletti. Bende tercihimi tabi ekonomik olandan yana kullandım. Bu ürünü kullanan sonuç alan var mı? yada kablosuz modelinden farkı olduğunu bilen var mı?
1 hafta oldu kullanalı ve dökülme olmaması beni korkutuyor. Daha önce alex lazere gitmiştim genital alt bacak ve kolaltımda %70 bitti ama kollarım da ve üst bacaklarım için gitsem ve diğer bölgelerde de gitsem çok pahalıya mal olacaktı, o sebeple tercihimi ipl'den yana kullandım. Lazere gittiğimde 5.gün dökülmeye başlardı elime gelirdi hep, ama şuan tüylerim hiç dökülecek gibi gelmiyor korkuyorum.
Merhaba Philips Lumea Comfort’un içinde değiştirmeniz gerekmeyen yüksek performanslı bir lamba bulunur. Bu lamba,100.000 defadan fazla yanıp sönebilir. Bu dayanıklı tasarım elde ettiğiniz sonuçları 5 yıldan uzun süre boyunca sürekli olarak korumanızın yanı sıra pahalı yedek lambalara gerek duymayacağınız için tasarruf etmenizi sağlar.
Cihaz, tüyü ve cilt altındaki kökü ısıtarak çalışır. Tüydeki ve tüy kökündeki melanin gönderilen ışık atımlarını emer.

Philips Lumea Precision IPL SC2006/11 ise 140.000 üzerinde atış üretir. İki ürun çalışma prensipleri aynıdır. Atış miktarları farklıdır. Bu da sadece ürünün ömrünü uzatır. sc2006 ortalama 10 yıldan daha fazla kullanıla bilinir. Sc2006 sonradan üretildiği için daha yeni ve ışık akımı yüksektir. Ancak bu uygulamanın kalitesini etkilemez.

Lumea Precision Plus içerisinde hassas bölge başlığı varken Comfort ürününde bulunmaz.
Comfort cilt tonunuzu algılar, diğerinde 5 tondan kendinize en yakın olanı seçmeniz gerekir.
Lumea Precision Plus çantası vardır ve kablosuzdur, minimum 370 seans yapılabilir. Comfort ise kablolu ve çantasızdır.

Bunların haricinde iki ürün arasında bir farklılık bulunmamaktadır ve çalışma sistemleri aynıdır.

Merhaba Philips Lumea Comfort’un içinde değiştirmeniz gerekmeyen yüksek performanslı bir lamba bulunur. Bu lamba,100.000 defadan fazla yanıp sönebilir. Bu dayanıklı tasarım elde ettiğiniz sonuçları 5 yıldan uzun süre boyunca sürekli olarak korumanızın yanı sıra pahalı yedek lambalara gerek duymayacağınız için tasarruf etmenizi sağlar.
Cihaz, tüyü ve cilt altındaki kökü ısıtarak çalışır. Tüydeki ve tüy kökündeki melanin gönderilen ışık atımlarını emer.

Philips Lumea Precision IPL SC2006/11 ise 140.000 üzerinde atış üretir. İki ürun çalışma prensipleri aynıdır. Atış miktarları farklıdır. Bu da sadece ürünün ömrünü uzatır. sc2006 ortalama 10 yıldan daha fazla kullanıla bilinir. Sc2006 sonradan üretildiği için daha yeni ve ışık akımı yüksektir. Ancak bu uygulamanın kalitesini etkilemez.

Lumea Precision Plus içerisinde hassas bölge başlığı varken Comfort ürününde bulunmaz.
Comfort cilt tonunuzu algılar, diğerinde 5 tondan kendinize en yakın olanı seçmeniz gerekir.
Lumea Precision Plus çantası vardır ve kablosuzdur, minimum 370 seans yapılabilir. Comfort ise kablolu ve çantasızdır.

Bunların haricinde iki ürün arasında bir farklılık bulunmamaktadır ve çalışma sistemleri aynıdır.

Yanında çıkan kitapçıktan cilt tonum ve kıl rengime göre 4-5 seçmem gerektiğini gösteriyordu en yüksek derecede yaptım bende. Işık akımının farklı olması sonuç almamı etkilemiyor mu? Daha önce ki lazer deneyimimde ışık akımını yükselttiklerinde daha iyi sonuç almıştım.

Bende Lumea aldim ve kullaniyorum. Alirken bana tezgahtar tuyleriniz 100% bitmese bile rahatsiz oldugunuz an ürün elinizin altinda tekrar yapin ve yine uzun bir sure rahat edin demisti. Bence geri ciksa bile hem o kadar cok cıkmayacak hem de bir kere daha yapsan yine bitecek.
merhaba pratik hanım size de sorayım memnun musunuz

uzun zamandir yazmadim :KK31:
aldim alali sadece bu makinayi kullaniyorum kizlar gayette memnunum :KK34:
kol , koltuk alati bacak , bikini bölgesi ve yüzümde kullaniyorum .
belirgin azalma var :KK52: bikini bölgesinin üst kismi baya bi azaldi ama alt kismi :KK17: o kadar degil :KK34:
ancak profosyenel bir yerde lazer yaptiran ablamda ayni seyi söylüyor alt kisimlar ondada ayni durumda :KK31:
agda ile saatlerce ugrasan , cani yanan , 1 hafta sonra killarin tekrar pörtlemesinden ... bikan biri olarak memnunum kizlar :KK34:
tek sikayetim kmple bacak yaptigimda bazen bir bacak bitmeden sarzi bitiyor :26:
genelde ertesi gün diger bacagi yapiyorum :KK31:
ama saatlerce yapis yapis agda ile ugrasmakdan kurtulduum :21:
merhaba şu an memnun musunuz acaba

şimdi öncelikle tüm kızlara iyi yıllar dılerım her istediğiniz şeyler olsun işallah
çoluk, çocuk,sağlık güzellik ev araba köpek para ne istiyosanız olsun bacımmm!!!
şimdicik sadede gelirsek ;
ben bu aleti aldım 2 aydır kullanıyorum daha doğrusu 2 aydır 2 kez kullandım. 1.si tr klavuz var. 2.si lazer diil ışık uygulaması olarak lanse edılip tanıtım yapılıyor. (en azından benım aldıgım yerde bu sekılde) 3. De ben kımseyi dinlemedim :KK33: Makınayla yaptıgım epilasyoun uzerınden 2 hafta gectı bu ısık tedavısını yaptım cunku banada jılet fıkrı ürkünç geldi durduk yere başımı ağrıtmayım dedim :21: Tayt falan gıydıgımde tamamen kıl tüy bitti yok görünmüyor. Herbıyerdde kullanıyosunuz ancaaaakkkk acıyo anacım acıyooooooooo oyy oy oy :KK52: Yok öle acımıyo falan uydurukçular acıyooo kesin ve net yani bittiğinde benim şakülüm kayıyo yani :KK37:
ılerleyen zamanarda gene yazıcam alanlar hiiç üzülmesin panik yok kızlar para boşa gitmediii mucuks :KK16::KK3:
selin hanım hala memnun musunuz

Back