tamamen yok etmesi hakkında bilgim yok cnm ama ben şu tr deki ünlü alışveriş sitelerinden birinden aldım 3 ay önce 1200 tlye 9 taksitle. süreç şu şekilde ilerliyor; tüyleri jiletle tüy dökücü kremle vs alıyorsun (kökler kalıcak), lazeri uyguluyorsun, tüyler 2-3 güne çıkmaya başlıyor ve 2 hafta içinde çoğu dökülüyor. bu şekilde devam ediyorsun, her seans sonrası tüyler daha gec ve seyrek cıkıyor ama bir arkadasim güzellik salonunda lazere gidiyor, 4 yıldır tamamen bitmedi. sanirim lazer kesin çözüm değil fakat tüyleri cok yumuşatıyor, arkadaşımın tüyleri 6 ayda 1 falan cıkıyor o da cok seyrekcanım ürünü ne kadara aldın?birde tamamen yok etmesi ne kadar süreiyi buluyorr.3 ayda ciddi azalma varsa çok iyi çünkü
site ismi vermek yasak sanırım, hani şu uğurböceği logolu alışveriş sitesi var ya ordan aldmArkadaşlar bende internet üzerinden bir siteden almak istiyorum ama tereddütlerim var. Orijinal olmaz , garantisi olmaz filan diye korkuyorum. Özelden bana site önerisinde bulunabilir misiniz ?
1200 liraz az değilmiş ama kurtuluacağımı bilsem gözüm kapalı veririm.ya benim kıllar çok sık ve yoğun maalesef.özellikle vajina blgesini ağda ile alması işkence geliyor kanıyor hatta bi kaç gün yanması sızlaması geçmiyor.işim gereğide sık sık almam gerekiyor özellikle bacak bölgemi.hem zaman kaybı hem acıtamamen yok etmesi hakkında bilgim yok cnm ama ben şu tr deki ünlü alışveriş sitelerinden birinden aldım 3 ay önce 1200 tlye 9 taksitle. süreç şu şekilde ilerliyor; tüyleri jiletle tüy dökücü kremle vs alıyorsun (kökler kalıcak), lazeri uyguluyorsun, tüyler 2-3 güne çıkmaya başlıyor ve 2 hafta içinde çoğu dökülüyor. bu şekilde devam ediyorsun, her seans sonrası tüyler daha gec ve seyrek cıkıyor ama bir arkadasim güzellik salonunda lazere gidiyor, 4 yıldır tamamen bitmedi. sanirim lazer kesin çözüm değil fakat tüyleri cok yumuşatıyor, arkadaşımın tüyleri 6 ayda 1 falan cıkıyor o da cok seyrek
acımıyor canım ben yapıyorum için rahat olsunArkadaşlar kullanan arkadaşlara bişey sormak istiyorum benim genital bölgemde ameliyat dikiş izleri var ve en ufak dokunuşta bile acıyor yara çok yeni çünkü bende nasıl ağda yapcam diye düşünürken bu alet geldi aklıma acaba bunu genital bölgeme yapsam acır mı çok merak ediyorum çünkü artık ağda imkansız acısı yoksa bunu direk almak istiyorum
tekrar çıkmaması için bittikten sonra da belli aralıklarla atış yaptığın için sıkıntı olmuyor şekerimMerhaba :) Özellikle genital bölgesi için bu ürünü almak istiyorum ama bazı yorumlarda sürekli yapılmazsa tekrar çıkacağı söylenmiş. Tekrar çıksa bile eskisi kadar sert ve fazla çıkar mı acaba??Az ve seyrek çıkmasına bile razıyım. Çünkü normal lazer yaptırırken bile aynı sonuç oluyor, kökten bitmiyor.
MERHABALAR tüm yorumları okudum sizin tüy tipiniz benim ki gibi sanırım hala memnun musunuz almayı düşünüyorum da size bağlıyım şuanBenim sipariş yola çıktı kızlar, yarın elimde olur...
işte aynen böyle yeni olduğum için pek bilmiyorum cevap yazamadım :)Tenim beyaz tüylerim açık renk ve ince o yüzden diyorum ya bende işe yararsa herkesde yarar tatlım çünkü normal lazer benim tüylerimi görmüyor :)
tüy dökücü de kullanabilirsin canım jiletin birazcık daha kibarıÇok teşekkürler :) Peki kızlar aranızda jilet yerine tüyleri kısaltmak için epilatörün bıçak uçlu kısmını kullanan var mı ? Daha önce hiç jilet kullanmadım ilk defa lumea için kullanmam gerekiyor ama jilet kullanma düşüncesi yıllardır jiletle alakalı aklımıza kazınmış pek çok sebepten ötürü endişelendirdi beni. Lumea öncesi tüyleri epilatörün tıraş bıçağı kısmıyla alsam bir sıkıntı olur mu sizce ?
Kızlar, alırsam ben bunu kardeşlerimle kullanmayı düşünüyorum (aynı evdeyiz ve fiyatını da bölüşeceğiz) ama atış sayısı falan okudum, 3 kıza yetebilir mi sizce barındırdığı bu atış sayısı? :)
Canım çok teşekkür ederim cevabın için, harikasın. :)Bende kardesimle kullanmayi düsünüyorum. O yüzden biraz arastirdim :)
140 000 atış olan Lumea yani 2008 modeli oluyor, bir kisiye düzenli kullanimda 10 sene gidiyormus. O zaman 3 kiside 3,3 sene gider ve yenisini almak gerekir.
Birde 250 000 atis yapanlar var. Onlari arastirdim. Misal simdi yeni modeli çıkmış, 2009 , fiyati biraz farkli. Ben yurtdisinda kaliyorum. Burada fiyat farki 100 euro. Trde 300 tl civari fark olmali. 250000 var ve bir kisiye 18 sene gidiyor. 3 kisi olunca sizde 6 sene falan olur.
En güzeli, bu iki modelinde 3 ayrı başlığı var. Hijyen açısından da uygun olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?