• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Philips LUMEA LAZER

ben lumea aldım ama çok memnun değilim şimdilik
3 aydır kullanıyorum belirgin bi dökülme yok
ve sürekli jiletlemek zorunda kalıyorum çünkü çok uzuyo ve fazla dökülmüyo
yani o 4 seanstan sonra jiletlemeye gerek yok dedikleri durum herkes için geçerli değil
sürekli elime batıyo tüyler dokununca o yüzden kendimi hiç temiz hissetmiyorum
ağdayla alsam yaptığım da boşa gider sanırım

bi iki ay daha kullanıcam bakalım olmazsa normal lazere gidicem
bekarken sorun olmuyo ama evli bayanlar rahat kullanamaz bence tamamen bitmesi için 6-7 ay gerek en az
tabi cilt tipine göre de değişir süre

ben lumea aldım ama çok memnun değilim şimdilik
3 aydır kullanıyorum belirgin bi dökülme yok
ve sürekli jiletlemek zorunda kalıyorum çünkü çok uzuyo ve fazla dökülmüyo
yani o 4 seanstan sonra jiletlemeye gerek yok dedikleri durum herkes için geçerli değil
sürekli elime batıyo tüyler dokununca o yüzden kendimi hiç temiz hissetmiyorum
ağdayla alsam yaptığım da boşa gider sanırım

bi iki ay daha kullanıcam bakalım olmazsa normal lazere gidicem
bekarken sorun olmuyo ama evli bayanlar rahat kullanamaz bence tamamen bitmesi için 6-7 ay gerek en az
tabi cilt tipine göre de değişir süre
Tüh yaa herkeste aynı olmuyor demekki :(

Tüh yaa herkeste aynı olmuyor demekki :KK43:

maalesef
kısa sürede işe yarayanlar gerçekten şanslı
kıl köküyle ilgili heralde benim normalde de güçlü kökler
ağdayla alsam da yara oluyodu bazı yerler
ama normal lazer pahalı geliyosa yine de alın bence
uzun süreli kullanımda işe yarar diye düşünüyorum
ben hamile kalınca eskiye dönüyo diye normal lazer istiyorum
yani yara olduğu için tekrar tekrar uğraşmak istemiyorum
öyle bi probleminiz yoksa alabilirsiniz
yoksa şu anda bekarım yani 8 ay filan kullansan baya azalır diye düşünüyorum
şu küçük olan modeli alabilirsiniz daha ucuz sanırım internette 600 filan
ben büyük olanı almıştım 950ye

maalesef
kısa sürede işe yarayanlar gerçekten şanslı
kıl köküyle ilgili heralde benim normalde de güçlü kökler
ağdayla alsam da yara oluyodu bazı yerler
ama normal lazer pahalı geliyosa yine de alın bence
uzun süreli kullanımda işe yarar diye düşünüyorum
ben hamile kalınca eskiye dönüyo diye normal lazer istiyorum
yani yara olduğu için tekrar tekrar uğraşmak istemiyorum
öyle bi probleminiz yoksa alabilirsiniz
yoksa şu anda bekarım yani 8 ay filan kullansan baya azalır diye düşünüyorum
şu küçük olan modeli alabilirsiniz daha ucuz sanırım internette 600 filan
ben büyük olanı almıştım 950ye
Özellikle bikini bölgesi için istiyorum.İnşallah alabilirim. tavsiyeniz için teşekkürler

Jileti kuru vurmuyorum ama üst bacak bölgesinde kızarık oluşuyor, ve bu hiç hoş değil . Yardımcı olabilecek olan var mı acaba ?

Merhaba arkadaşlar bende lumea almak istiyorum fakat kafam da bir kaç soru var yanitlarsaniz çok sevinirim. Pcos hastasıyım sadece yüzüm için kullanicam suan cımbızla alıyorum yüzümü ve 2 günde bir çıkıyor. Malum epey kalın ve ilk kullanimlarda etki etmiyecegini biliyorum bu ürünle epilasyon yaptığınızda ne kadar arayla geri çıkıyor malum yüz hassas. Ürünü ne kadar arayla kullanmak uygun. Birde Pcos hastası olup bu ürünle kıl köklerini en azından zayıflatmış azaltmış kişiler var mı? Biraz uzun oldu ama cevap verirseniz mutlu olurum :)

Merhaba herkese
Lumea almaya karar verdim belli bölgeler için lazere gidiyorum ama çok masraflı.
Tüylerim gayet kalın etki edeceğini düşünüyorum inşallah.

Size sormak istediğim comfort ve diğer üst model ile ilgili.
Arasında şarj ve hassas bölge başlığı haricinde çok ciddi farklar vvar mı?
Çok yoğun tüylenmem olduğu için şarjlının olanın tek seferde yetmeyeceğini düşünüyorum ve bir kaç sefer de yğraşmak istemiyorum açıkcası. O yüzden comfort modelini almayı düşünüyorum. Sizler neler önerirsiniz?

Ben philips lumea precision plus kullanıyorum. 2 seans bitti 3.yü yapacağım birkaç güne kadar. Bimeksten 1200 e aldık. Yüz hariç her yere kullandım. Yüze jilet vurmaya güvenemediğim için çene bölgesi için lazere başladım. 2 seans sonrasında bacak kol ve koltuk altında çok azalma oldu. Dökülmüyor normal lazerdeki gibi ama çıkmıyor da. Diğer yerlerde de baya azalma var fakat en çok koltuk altı. Almak isteyenlere eğer cilt yapıları uygunsa şiddetle tavsiye ederim. Acı konusuna gelince evet acıtıyor ama açıkçası lazer merkezindeki kadar değil.koltuk altı biraz fazla acıyor diğer yerler o kadar değil. Sevgiler :)

Merhaba herkese
Lumea almaya karar verdim belli bölgeler için lazere gidiyorum ama çok masraflı.
Tüylerim gayet kalın etki edeceğini düşünüyorum inşallah.

Size sormak istediğim comfort ve diğer üst model ile ilgili.
Arasında şarj ve hassas bölge başlığı haricinde çok ciddi farklar vvar mı?
Çok yoğun tüylenmem olduğu için şarjlının olanın tek seferde yetmeyeceğini düşünüyorum ve bir kaç sefer de yğraşmak istemiyorum açıkcası. O yüzden comfort modelini almayı düşünüyorum. Sizler neler önerirsiniz?
Merhaba,
Philips Lumea Comfort’un içinde değiştirmeniz gerekmeyen yüksek performanslı bir lamba bulunur. Bu lamba,100.000 defadan fazla yanıp sönebilir. Bu dayanıklı tasarım elde ettiğiniz sonuçları 5 yıldan uzun süre boyunca sürekli olarak korumanızın yanı sıra pahalı yedek lambalara gerek duymayacağınız için tasarruf etmenizi sağlar.

Cihaz, tüyü ve cilt altındaki kökü ısıtarak çalışır. Tüydeki ve tüy kökündeki melanin gönderilen ışık atımlarını emer.

Philips Lumea Precision IPL SC2006/11 ise 140.000 üzerinde atış üretir. İki ürun çalışma prensipleri aynıdır. Atış miktarları farklıdır. Bu da sadece ürünün ömrünü uzatır. sc2006 ortalama 10 yıldan daha fazla kullanıla bilinir. Sc2006 sonradan üretildiği için daha yeni ve ışık akımı yüksektir. Ancak bu uygulamanın kalitesini etkilemez.

Lumea Precision Plus içerisinde hassas bölge başlığı varken Comfort ürününde bulunmaz.
Comfort cilt tonunuzu algılar, diğerinde 5 tondan kendinize en yakın olanı seçmeniz gerekir.
Lumea Precision Plus çantası vardır ve kablosuzdur, minimum 370 seans yapılabilir. Comfort ise kablolu ve çantasızdır.

Bunların haricinde iki ürün arasında bir farklılık bulunmamaktadır ve çalışma sistemleri aynıdır.

Merhabalaar,
Bende Lumea'yı almayı düşünüyorum fakat aklımda sorular var.
Mesela benim cildimde aşırı derecede batık oluşur epilasyan veya ağda yaptığımda. Lumeayla batık sorunu yaşayan oldumu?
Birde kıllar bitsede her 6 haftaya bir düzenli yapmak gerekiyormuş. Yoksa aynı eski kalınlıkta yeniden çıkıyormuş kıllar. Bu konuda sizin tecrübeleriniz nedir, yani eger bazen kullanamazsak hemen yeniden mi uzuyor?

Birde merak ettigim, Lumeayla bir seans nekadar zaman alıyor?

bugün 2007 modelini aldım 250 bin atışlık olanı. pazartesi başlayacağım bütün vücuduma uygulayacağım. yüz hariç. o da yüzüme jilet değdirmek istemediğimden. bugün birkaç atış yaptım cildimin reaksiyon verip vermeyeceğine bakacağım çünkü 5 ay önce roaccutane tedavimi tamamlamıştım. kullanma klavuzunda 6 ay bekleyin diyor ama benim vücudum çok hassas değil bekleyemem de zaten bir ay daha. 8 hafta sonra sonuçları yazarım.

Uzun sure kullanan var mi?

Memnun musunuz?

Birkac sorum olacak benim kullanip deneyimli olanlara?

Memnun musunuz?

Hangi bolgelerde kullandiniz?

Biyik bolgesi, yuzdemi ayva tuyler, gobek vs gibi bolgelerde kullandiniz mi mesela? Kullanmadan once jilet kullandiniz mi bu bolgelerde?

Ciddi ciddi almayi kafaya koydum ama jilet konusundan cekiniyorum acikcasi..

Bıyık ve çene bolgesine jilete cesaret edemedim açıkçası o yüzden onlar için lazer merkezine gittim. Onun haricinde her yere kullandım. Jiletleyip sonrasında kullandım evet. Bacak ve koltuk altı bitti sayılır. Şuan için cok memnunum

Arkadaslar ben philips lazer lumia yi alali yaklasik 3.5 ay oldu kesinlikle tuy seklinde olan killar cogalmaya ve kalinlasmaya basladi kesinlikle tavsiye etmiyorum bin pismanim aldigima siz siz olun aklinizdan bile gecirmeyin emin olun hic faydasi yok kullanmadan onceki tüyleri mumla ararsiniz

Ve 1500 tl para verdim vede uygulamada ne yaziyorsa bire bir uyguladim harfiyen yine cozum olmadi memnun kalmadim olan paramiza oldu ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Back