• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Philips LUMEA LAZER

ben de aldım bu aletten. türkçe kullanım kılavuzu yok ya neye göre kullanmaya başladınız? yani başkalarından öğrenerek mi?
nasıl başlayacağım bilmiyorum. jiletlemek mi gerekiyor once? kökünden alınsa olmuyor mu? sonra ne sıklıkta yapacağımız falan bunların üretici tarafından talimatına ulaşan var mı?

ben de aldım bu aletten. türkçe kullanım kılavuzu yok ya neye göre kullanmaya başladınız? yani başkalarından öğrenerek mi?
nasıl başlayacağım bilmiyorum. jiletlemek mi gerekiyor once? kökünden alınsa olmuyor mu? sonra ne sıklıkta yapacağımız falan bunların üretici tarafından talimatına ulaşan var mı?

Benim kutudan Türkçe CD çıkmıştı.

Jilet ile tüyleri aldıktan sonra krem vs sürmeden temiz cilt üzerinde her bölgeye bir defa atış gelecek biçimde atış yapıp işlemi bitiriyorsun.

2 Haftada bir defa uygulama yapıyorsun.

Tüyler kökten alınarak uygulama yapılamaz zira makine zaten tüy köklerini uyutmaya yarıyor. Eğer ağda ile alırsan tüyler kökten alındığı için atışlar boşa gider.

Geçmiş mesajları incelersen arada paylaştığımız ip uçları var, yararlı olur.

Not: 14 günü kesinlikle geçirme

Benim kutudan Türkçe CD çıkmıştı.

Jilet ile tüyleri aldıktan sonra krem vs sürmeden temiz cilt üzerinde her bölgeye bir defa atış gelecek biçimde atış yapıp işlemi bitiriyorsun.

2 Haftada bir defa uygulama yapıyorsun.

Tüyler kökten alınarak uygulama yapılamaz zira makine zaten tüy köklerini uyutmaya yarıyor. Eğer ağda ile alırsan tüyler kökten alındığı için atışlar boşa gider.

Geçmiş mesajları incelersen arada paylaştığımız ip uçları var, yararlı olur.

Not: 14 günü kesinlikle geçirme
teşekkür ederim. mesela jiletle kestik diyelim. iki haftada o jilet ormana döndürür. tekrar sürekli jilet mi yapacağım bu alet işe yarayana kadar uzun süre :/ bir de tuttuğum bir alanı içine alacak şekilde mi ikinci alana geçmeliyim? yani aynı yere tekrar ışık gelirse sorun olur mu? bir zaman için mi iki haftada bir yoksa bu aleti kullandığım süre boyunca mı iki haftada bir*

teşekkür ederim. mesela jiletle kestik diyelim. iki haftada o jilet ormana döndürür. tekrar sürekli jilet mi yapacağım bu alet işe yarayana kadar uzun süre :/ bir de tuttuğum bir alanı içine alacak şekilde mi ikinci alana geçmeliyim? yani aynı yere tekrar ışık gelirse sorun olur mu? bir zaman için mi iki haftada bir yoksa bu aleti kullandığım süre boyunca mı iki haftada bir*

Jiletle kestikten sonra tüyler uzadıkça yeniden jilet yapacaksın tabii.
Aynı yere tekrar atış gelmesi bir sorun yaratmaz
Kullanım kılavuzuna göre 2 ay boyunca 2 haftada bir diyor sonrasında seans araları uzatılabiliyor ama ben tüylerden tamamen kurtulduktan sonra yine maksimum ayda bir yapılmasından yanayım zira yeniden çıkıyorlar. Bunu modern ağda gibi düşün.

Bu arada varsa yazım ve harf hatalarımdan dolayı özür dilerim kucağımda kedi ile yazmak çok zor oluyor.

Jiletle kestikten sonra tüyler uzadıkça yeniden jilet yapacaksın tabii.
Aynı yere tekrar atış gelmesi bir sorun yaratmaz
Kullanım kılavuzuna göre 2 ay boyunca 2 haftada bir diyor sonrasında seans araları uzatılabiliyor ama ben tüylerden tamamen kurtulduktan sonra yine maksimum ayda bir yapılmasından yanayım zira yeniden çıkıyorlar. Bunu modern ağda gibi düşün.

Bu arada varsa yazım ve harf hatalarımdan dolayı özür dilerim kucağımda kedi ile yazmak çok zor oluyor.
sağol canım. ilerde bir aya inmesi iyiymiş. hep iki haftada bir sanınca tüh dedim. :)

Jilet işi çok kötü.Önce jiletliyorsun tüyler kalın çıkıyor ve yayılıyor bakıyorsun daha önce hiç Çıkmayan yerde kıl çıkmış ve tabiki çoğaltıyor.Sonra da lumea vurup azaltmaya çalışıyorsun dengeliyor işte.Mesela tam ayak bileklerime kadar yayıldı daha önceden oralarda hiç çıkmazdı.Epey can sıkıcı bir durum:KK43:

Kızlar merhaba,
Konuyu az çok okudum ama cevabını bulamadığım bir durum var. Bacakları sürekli kırmızı kırmızı nokta nokta olup lumea kullanıp çözüm bulan var mı aranızda? bu kırmızılıklar kıl kökleriyle alakalı bu arada. Ben etkisi olur diye düşünüyorum ancak tecrübeli birisi cevaplarsa memnun olurum.

Arkadaşlar bende bu makineyi araştırma içine girdim baktım net cevap yok müşteri hizmetlerine soru yazdım hemen cevap gelince şaşırdım doğrusu sizlerle paylaşmak isterim.

Sorum: Ömrünün nekadar olduğu ampul bitiminde değiştirilip değiştirilmeyeceğiniz sordum.

Cevap:

Tüketici Danışma Merkezimize göndermiş olduğunuz e-mail için teşekkür ederiz.

Philips Lumea Precision IPL SC2006/11 cihazında değişim gerektirmeyen yüksek
performanslı bir ampul mevcuttur. Bu ampul 140.000 üzerinde atış üreterek
pahalı yedek ampullerin neden olabileceği masraftan tasarruf etmenizi sağlarken
uzun yıllar iyi sonuçlar elde etmenize yardımcı olur.
Ürün ile 375 seans yani 250 tüm vücut bitirecek şeklinde tasarlanmıştır.
Klinik çalışmalar, iki haftada bir gerçekleştirilen dört uygulamadan sonra tüylerin önemli ölçüde azaldığını ve ipeksi, pürüzsüz bir cilde ulaşıldığını göstermiştir. Bu sonuçları korumak için gerektiğinde işlemi tekrarlamanız yeter. Yaşa, metabolizmaya ve diğer faktörlere bağlı olarak, herkesin tüyleri farklı şekilde uzar.
Philips Lumea tüy köklerine yumuşak ışık darbeleri verir. Bunun sonucunda tüy doğal yollarla dökülür ve yeniden büyümesi önlenmiş olur.

Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.
Saygılarımızla,

Türk Philips Ticaret A.S.

Tüketici Danışma Merkezi

0 850 222 7445

üç ay oldu kullanmaya başlayalı ben memnun kaldım şu an seansları saymıyorum bile,bıyıklar tamamen bitti diyebilirim,her bölgede kullandım :)) acısına dayanacaksınız artık ,acıdığında yavaş yavaş yaptım koltuk altında bacaklarda hiç acımıyor.ben satın almadan önce tüyler tamamen yok olmasa da ev ortamında uzun bir süre temiz kalırım diye karar vermiştim beklentimden daha iyi oldu .ilk kullandığımda kıllar dökülmedi 10 gün kadar sonra yürüyüşe gittiğimde terlemiştim banyoda baktım hepsi dökülmüş .birde bıyıkları jiletle almadım iple aldırdıkta 7-8 gün sonra uyguladım diğer seanslarda jilete gerek kalmıyor zaten
canimmm ya bikini bölgesinde kullandin mi kullandiysan yarari veya zarari oldu muu ?

Merhaba arkadaslar.ben dün 500 tlye gitti gidiyordan philips Lumea CONFORT aldim. Daha kucuk biyu fakat kablolu oldugu icin sarj problemi yasamiyorsunuz. Yillarimi lazer merkezlerine vermis biri olarak net bi sonuc almadigimdan daha rahat olmak adina dayanamayip siparis verdim.ilk seansimi yaptim ve aci yok denecek kadar az. 5. Derecede bile sadece sicaklik:) ilerleyen gunlerde size gelismleri aktaracagim. Tuylerim cok koyu degil kumral ve sari yogunlukta. Yuzume gobegime genitl bacak ve kollarima istedigim gibi uygulayip haberleri verecegimm. Hoscakaliiiin:)

Merhaba arkadaslar.ben dün 500 tlye gitti gidiyordan philips Lumea CONFORT aldim. Daha kucuk biyu fakat kablolu oldugu icin sarj problemi yasamiyorsunuz. Yillarimi lazer merkezlerine vermis biri olarak net bi sonuc almadigimdan daha rahat olmak adina dayanamayip siparis verdim.ilk seansimi yaptim ve aci yok denecek kadar az. 5. Derecede bile sadece sicaklik:) ilerleyen gunlerde size gelismleri aktaracagim. Tuylerim cok koyu degil kumral ve sari yogunlukta. Yuzume gobegime genitl bacak ve kollarima istedigim gibi uygulayip haberleri verecegimm. Hoscakaliiiin:)
Canim süpersiin bekliyoruzz sonuclari sabirsizliklaa :)

ben 6 aydır kullanıyorum nerdeyse. buraya bikaç kere de yorum yazmıştım. 2 aydan sonra hiç tüy çıkmıyo demesine rağmen hala çıkıyodu bende. bu aya kadar sürekli jilet yaptım.
15 günde bir kullanıyodum normalde. sonra burdaki yorumlara bakarak bir hafta arayla uyguladım. şimdi tüyler daha da azaldı. benim metabolizmam hızlı olduğu için daha sık arayla yapmam gerekiyor sanırım. bundan sonra bi haftayı geçirmem. tüyler çıkmamaya başladığı zaman da süreyi biraz uzatırım.

merhaba
ses durumu nasıl çalışırken? epilasyon aleti gibi gürültülü değildir sanırım?

Back