• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Philips LUMEA LAZER

öncelikle merhaba. bu konu hakkında yazılan bütün yorumları okudum ve alamadığım birkaç cevap için yazıyorum.
1- ürünün sağlık açısından bir zararı olup olmadığı konusu hakkında beni tatmin edecek açıklayıcı bi yorum göremedim. uzun süreli kullanan arkadaşlar yorum yapabilirler mi? ya da güvenilir ağızlardan duyanlar var mı?
2- ürünün fiyatı 1030 ile 1900 tl arasında değişiyor. model numarası 2006 olandan bahsediyorum. fiyat farkı neden kaynaklanıyor olabilir. ben bazı ihiyaçlarımı gg. sitesinden karşılarım ve güvenilir olduğunu düşünürüm ama fiyat farkı beni düşündürdü.
diğer sorularım hakkında epey aydınlatıcı yanıtlar buldum. deneyimlerini paylaşıp beni aydınlatan herkese tek tek teşekkür ederim.
bu sorularımada yardımcı olursanız sevinirim. tatmin olduğumda ürünü almayı planlıyorum.

Merhaba arkadaşlar, bende bu cihazı alalı yaklaşık 3 hafta oluyor. Daha önce 2,3 seneye yakın lazer epilasyona gittim fakat vücudumda % 50'ye kadar dökülme oldu hatta dökülme diyemem tüylerde incelme oldu. Yine çıkıyorlar maalesef... Şuan philips lumea 2. Denemem oldu 10 günde tuylerin bir kısmı elime geldi. Birazda siyah noktalanmalar var.. İnşallah güzel sonuçlar alırız. Önemli olan incelip zayıflasın o bile güzel bir sonuç olur benim için...

Merhaba arkadaşlar bende aldım bu cihazdan.29 ocaktan beri düzenli olarak kullanıyorum.Koltuk altı ve bacaklarda 2.seans bitti iki gün sonra 3.yü yapacağım.Koltuk altında daha fazla olmakla beraber azalma var.Ama ben jiletsiz kullandım.Lazerden 3/4 gün önce ağda yaptım sonra lazer.Jilet kullanmaya cesaret edemedim.Bıyıklarda 3.seansım bitti.Azalma gözlemleyemedim ama benim kılların çok sık sıkar.Yani haftada bir bıyıklarımı alırdım öyle söyleyeyim.Bıyıklarıma da aynı şekilde bir hafta ağda bir hafta lazer yapıyorum.Kollarıma ilk kez denedim geçen hafta hemde jiletle.Evet tüylerim kalın çıktı.Ama ilk seanstan neredeyse %50 azalma var.Bu saydığım yerlerin 4.seanlarım Nisan da bitiyor.Bakalım sonuç ne olacak.iKi gün sonra koltuk altıma ve bacağıma yapmadan önce oralara da jilet yapacağım.Daha etkili olacağını düşünüyorum

öncelikle merhaba. bu konu hakkında yazılan bütün yorumları okudum ve alamadığım birkaç cevap için yazıyorum.
1- ürünün sağlık açısından bir zararı olup olmadığı konusu hakkında beni tatmin edecek açıklayıcı bi yorum göremedim. uzun süreli kullanan arkadaşlar yorum yapabilirler mi? ya da güvenilir ağızlardan duyanlar var mı?
2- ürünün fiyatı 1030 ile 1900 tl arasında değişiyor. model numarası 2006 olandan bahsediyorum. fiyat farkı neden kaynaklanıyor olabilir. ben bazı ihiyaçlarımı gg. sitesinden karşılarım ve güvenilir olduğunu düşünürüm ama fiyat farkı beni düşündürdü.
diğer sorularım hakkında epey aydınlatıcı yanıtlar buldum. deneyimlerini paylaşıp beni aydınlatan herkese tek tek teşekkür ederim.
bu sorularımada yardımcı olursanız sevinirim. tatmin olduğumda ürünü almayı planlıyorum.
1 - benim kuzen lazer uzmanı almadan önce görüştüm hiçbir yan etkisi yok.
2- fiyat değişikliği bugun her elektironik aletlerde öyle bende 2006 yı aldım. artan talebe ve firmanın gücüne göre fiyat değişiyor. ucuz olanı alın. sırf adı marka olmus diye bazı marketler kendini kasmasından kaynaklanıyor.

bu arada 3. seans bacaklar, koltuk altı, bıyıklar uygulandı ve 2. hafta oldu 4. seansı yapcam kelleşmeler oldu. şu an sorunsuz azalmalarla ilerliyorum. ağda acısından kıl dönmelerinden kurtuldum. merak edenlere duyrulur.

Ben de bugün aldım, şarja taktım heyecanla bekliyorum:D Öncelikle bacaklarımda deneyeceğim, bakalım:)
Buarada türkçe klavuzu olmadığı için sorun yaşayanlar olmuş. Kullanmadan önce jiletle ya kıl kısaltma makinasıyla(adı her neyse:)) tüyleri kesmek gerekiyor. Ağda vb. alınan tüylerde etkili değil, uzun bırakılan tüylerde ise sadece tüyün deri üstündeki kısmını yakıyor. Tüy dökücü vb kremleri kullanmayın diyor. Ve hamile ve emziren bayanlar kullanmamalı kesinlikle

Ben hafta sonu 3, seansımı uygulayacağım. Gelişmeleri yazmak istedim. Bikini bölgesinde henüz gözle görülür bir gelişme olmadı. birde bende tüyler uzadığında dökülme olmuyor, bazısı çekince kopuyor ama hepsi değil. Ben kendi haline bıraktım ellemedim. Koltukaltını makine almadan önce ağda ile almıştım ama yinede oraya da uyguladım. 2, seansa kadar koltukaltında pek tüy çıkmadı ben yinede jiletle üzerinden geçip luneamı kullandım. ve 3, seans vakti geldi koltuk altımda hala tüy yok denecek kadar az var.
Eşiminde koltukaltına uyguladık. Onunkiler tüy değil kıl hatta süpürge çalısı:KK70: Ama yinede fayda gördü, bazı bölgeler kel hiç çıkmamış bazı bölgelerde de siyah nokta gibi görünüyor. yani neredeyse 2 hafta olmasına rağmen fazla uzamamışlar.:KK9:

Merhaba. Bende almayı düşünüyorum bi sorum olacak. Ben evli değilim ve bikini bölgesine de kullanicam ileride çocuk olmasını engeller mi o yüzden cok korkuyorum sonuçta radyasyon. Lazere bile çocuğun olmaz falan diyorlar. Korktum gitmedim. Bunun öyle bir zararı olur mu

Merhaba. Bende almayı düşünüyorum bi sorum olacak. Ben evli değilim ve bikini bölgesine de kullanicam ileride çocuk olmasını engeller mi o yüzden cok korkuyorum sonuçta radyasyon. Lazere bile çocuğun olmaz falan diyorlar. Korktum gitmedim. Bunun öyle bir zararı olur mu

Bu cihazı bilmem ama arkadaşım lazer epilasyona gitti. Geçen sene evlendi 1 sene içinde de çocuğu oldu. Herhangi bir sıkıntı yaşamadı yani.
Bende bu cihaz için konuyu takipteyim. Kullanan arkadaşlar gelişmeleri yazarsa çok memnun olacağım.

Ben kullanıyorum 2 aydır.En etkili olduğu yer kollar.Bacaklarda da var tabi ama kol ve koltuk altı kadar değil.Bıyıkta bi azalma söz konusu değil hala.Göbektede azalma var ilk seanstan.

Kizlar kullanan arkadaslara birsey danismak istiyorum ..

Makinayi şarji dolduktan sonra ne kadar kullanabiliyorsunuz . Tum vucutda yeter demislerdi ama yetmiyor . Bide dolu birakdiginizda sarji tukeniyormu ?

Bu konularda problem yasiyorum sanki . Dun doldurdugum makina kullanmadan sarji bitmis oluyor ... Bacak ve koltuk altlarimda bitti sarji :(..

Fişe takili kullanilmiyor dimi ?

Merhaba hanımlar almadan önce bende çok araştırdım ve sonunda almaya karar verdim 1 aydır 2 kez kullandım ve gözle görülür azalma elde ettim 2 ayda %80 azalma diyor inşallah o şekilde olur ama şimdilik memnunum ve kullanımı çok kolay acı diye birşey zaten yok ve çok kısa sürede bitiyor. kademe olarak 3 ya da 4 de kullandım daha 5. kademeye gerek duymadım şimdilik. Yani herkese tavsiye ederim çok düşünmüştüm bende ama değer bir cihazmış onu anladım. Şimdilik bacak,kol ve koltuk altında kullandım. bu arada gittigidiyor.com' dan 960 Tl ye aldım.

Deniz merhaba .
Yukardaki mesajimda şarj konusundan bahsetmistim . Sarj kullanmadigin zamanda tukeniyormu ?

Merhaba hanımlar almadan önce bende çok araştırdım ve sonunda almaya karar verdim 1 aydır 2 kez kullandım ve gözle görülür azalma elde ettim 2 ayda %80 azalma diyor inşallah o şekilde olur ama şimdilik memnunum ve kullanımı çok kolay acı diye birşey zaten yok ve çok kısa sürede bitiyor. kademe olarak 3 ya da 4 de kullandım daha 5. kademeye gerek duymadım şimdilik. Yani herkese tavsiye ederim çok düşünmüştüm bende ama değer bir cihazmış onu anladım. Şimdilik bacak,kol ve koltuk altında kullandım. bu arada gittigidiyor.com' dan 960 Tl ye aldım.

Deniz merhaba .
Yukardaki mesajimda şarj konusundan bahsetmistim . Sarj kullanmadigin zamanda tukeniyormu ?
Şarjla alakalı bir sıkıntı yaşamadım hiç yarıda kalmadı ve hep şarjı vardı kendiliğinden bitmiyor yani. ben uygulama yapmadan önce yarım saat takıyorum dolmuş oluyor sıkıntı yok yani bu konuda da. bir de ben tüm vücuduma bir günde uygulamadım bir gün bacak bir gün kol öyle ayırdım sebebi ışık hızı baya kuvvetli bir makine mutlaka zararı vardır diye düşünüyorum o yüzden yükleme yapmadım birden kendime göre birşey uygulamaya çalıştım inşallah sizde memnun kalırsınız ben çok araştırdım kimse pek yardımcı olmadı gözümü karartıp aldım

arkadaşlar bu ürünü 1-2 yıldır kullanan yokmu?Bu ürünü bırakınca kalın tüyler geri geliyormuş.Sürekli kullanmak gerekiyormuş?böyle bir şey varmı? bir şikayet mesajı sikayetvar dan

Philips Lumea tüy alma sistemi Philips'in bayisinde lazer epilasyon aleti olarak tanıtıldı. Ürünün satış yapılan internet sayfalarında da sanki lazerle epilasyonu evimizde kendi kendimize yapabilecekmişiz gibi tanıtılıyor. Oysa tüyleri uyutma sistemi, aleti kullanmayı bıraktığın anda tüyler eskisinden daha canlı geri geliyor. Ben aldım ve fark edip iade ettim hemen. Bravo Philips, hiç beklemezdim. Bir düşünün yüzünüze jilet vurmanızı söylüyorlar. Babamın yüzüne dönünce yüzüm hesabını kim verirdi?

Yukardaki yoruma cevaben .Ben butur yorumlara cok inanmiyorum . Urun icin tuyler geri Cikiyorda denemez hic cikmiyorda denemez cunki bu urunu henuz uzun vadede kullanan yok ...

Yukardaki yoruma cevaben .Ben butur yorumlara cok inanmiyorum . Urun icin tuyler geri Cikiyorda denemez hic cikmiyorda denemez cunki bu urunu henuz uzun vadede kullanan yok ...

Ben ürünü almadan önce philips yetkili servisle görüştüm. Bu lazer sistemi değil epilasyon dediler, düzenli kullanımda tüylerin çıkma süresini uzatıyormuş sadece. Yani tüylerin tamamen yok olacağını beklememek lazım.

Back