Philips LUMEA LAZER

Olabilir zaman gectikca gorecegiz ..

Kizlar aleti dolunay takvimine gore kullanin kk da linki var . Ben bu yontemke tuylerimin cogundan kurtuldum kalici Olarak .

bu kadar yaygara koparmaya gerek yok bence , lpl sistemi tüyleri uyutma yöntemidir bunu bilerek kullanıyorum ve sonuçlardan memnunum isteyen kullanır isteyen kullanmaz firmayı kötülemenin alemi yok philipsin hangi ürününü aldıysam memnun kaldım .Bu ürünle ilgili olarak memnunum beklentimi karşıladı bi ürün çıkıyo kendi kafanıza göre yorumluyorsunuz beklediginiz gibi olmayınca yaygarayı kopartıyorsunuz tekrar ediyorum lumea uyutma tekniğini kullanıyor lazerli uyutma tekniği ona göre alın

Aynen. adamlar internet sitesinde canlı mesajlaşma yoluyla zaten her sorunuza açık açık cevapta veriyorlar.
Şikayet varda biri mesaj yayınlamış nereye baksam aynı mesajı farklı kişiler yayınlamış olarak görüyorum. muhtemelen karşı firmadır.
Bende henüz 2 aydır kullanıyorum ama şimdilik memnunum. Bakalım zaman ne gösterecek

bu benim sonuçlarım diger açılan konuda paylaşmıştım

Eklentiler

• 10498114_10204551202314907_5135348423509624409_o.jpg
    87,9 KB · Görüntüleme: 2.109
yaklaşık 10 günden sonra dökülme başlıyo öyle patır patır dökülmüyo banyoda kese yaparken falan dökülüyo özellikle banyo sonrası kurulanırken biraz sert bastırıyorum ışından zarar gören tüyler dökülüyor benim 4 ay oldu sanırım artık seansıları saymayı bıraktım :) taş çatlasın kol altımda 10 tane var. şunuda belirtmek isterim ilk dökülen tüyler yavaş yavaş kendilerini göstermeye başladı ama öyle soluk bitkin ,kıl değilde tüy bile denilemez derecede boy veriyolar öyle uzun uzadı değil varla yok arası bişi hani vücumuzun normal bölgelerindeki tüyler varya onun gibi neredeyse ,artık jilet işinide bıraktım dökülmeyen inatçılarım vardı onlara direk atış yaptım geçen gün onlarda döküldü benim en az sonuç aldığım bölge bikini bölgesinin alt tarafı baya zorluymuş keratalar yavaş yavaş onlarda gidiyor artık agda epilasyon

merhaba arkadaşlar,
daha önce burdaki konulara yazmıştım, kullanınca yorum yazcaktım. ben de 3 seans lumea kullandım. ilk kullandığımda tüyler tekrar çıkmıştı dedim işe yaramıyor boşuna verdim parayı. ama yarın 4. seans bitecek ve şuan inanılmaz bir azalma var. hem bacaklarda hem kol altında. bacaklarımda tek tük çıkmış belli bile değil. bu arada ben ilk 2 seansı 7-10 gün aralıkla falan yaptım, sonrakileri 2 haftaya kadar. anneme de aldırcam kullansın. lazer gibi değil biliyorum ama ben şu halinden memnunum.

üç ay oldu kullanmaya başlayalı ben memnun kaldım şu an seansları saymıyorum bile,bıyıklar tamamen bitti diyebilirim,her bölgede kullandım :)) acısına dayanacaksınız artık ,acıdığında yavaş yavaş yaptım koltuk altında bacaklarda hiç acımıyor.ben satın almadan önce tüyler tamamen yok olmasa da ev ortamında uzun bir süre temiz kalırım diye karar vermiştim beklentimden daha iyi oldu .ilk kullandığımda kıllar dökülmedi 10 gün kadar sonra yürüyüşe gittiğimde terlemiştim banyoda baktım hepsi dökülmüş .birde bıyıkları jiletle almadım iple aldırdıkta 7-8 gün sonra uyguladım diğer seanslarda jilete gerek kalmıyor zaten

Merhaba 51 sayfadaki tüm yorumları okudum sadece 1 kişi bahsetmiş göbek bölgesinden. Ben sırf göbek ve göğüs çevresi için alıcam acaba o bölgede kullanıp azalma gören başka kimse yok mu ?

Merhaba arkadaşlar,
Ben ilk seansı Yaptım. Diğeri için 2 hafta beklemem gerekiyormuş ama bir kez daha yapsam sıkıntı olur mu? Ayrıca ilk seanstan sonra Tüyler tekrar çıktıkça jiletliyorum jiletledikçe de Tüyler sertleşiyor anlamadım nasıl dökülecek ????

Bekle ve gör

Hepsi pıtır pıtır eline gelecekler yavaş yavaş.

acele etme sabırlı ol istersen gün aşırı yapsan da yine sonuç değişmeyecek köklerinden ayrılmaya başlama dönemi 10 günü buluyor boşa atışını tüketme bence

acele etme sabırlı ol istersen gün aşırı yapsan da yine sonuç değişmeyecek köklerinden ayrılmaya başlama dönemi 10 günü buluyor boşa atışını tüketme bence
Ben de ilk kullandığımda bunlar niye dökülmüyor acaba diye düşünmüştüm 13. günde başlamıştı dökülmeye

Merhaba 51 sayfadaki tüm yorumları okudum sadece 1 kişi bahsetmiş göbek bölgesinden. Ben sırf göbek ve göğüs çevresi için alıcam acaba o bölgede kullanıp azalma gören başka kimse yok mu ?
Ben kullandım Göbek Çevresinde 4.seansı yapacağım ilk seanstan azalma oldu

Bende şöyle bir sorun var.Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum azalma var ama daha hiç kısa birşey giyemiyorum siyah siyah kıl Kökleri görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…