Olabilir zaman gectikca gorecegiz ..Ben ürünü almadan önce philips yetkili servisle görüştüm. Bu lazer sistemi değil epilasyon dediler, düzenli kullanımda tüylerin çıkma süresini uzatıyormuş sadece. Yani tüylerin tamamen yok olacağını beklememek lazım.
bu kadar yaygara koparmaya gerek yok bence , lpl sistemi tüyleri uyutma yöntemidir bunu bilerek kullanıyorum ve sonuçlardan memnunum isteyen kullanır isteyen kullanmaz firmayı kötülemenin alemi yok philipsin hangi ürününü aldıysam memnun kaldım .Bu ürünle ilgili olarak memnunum beklentimi karşıladı bi ürün çıkıyo kendi kafanıza göre yorumluyorsunuz beklediginiz gibi olmayınca yaygarayı kopartıyorsunuz tekrar ediyorum lumea uyutma tekniğini kullanıyor lazerli uyutma tekniği ona göre alın
Bekle ve görMerhaba arkadaşlar,
Ben ilk seansı Yaptım. Diğeri için 2 hafta beklemem gerekiyormuş ama bir kez daha yapsam sıkıntı olur mu? Ayrıca ilk seanstan sonra Tüyler tekrar çıktıkça jiletliyorum jiletledikçe de Tüyler sertleşiyor anlamadım nasıl dökülecek ????
Olmaz hepimiz yapıyoruz.Teşekkür ederimpeki jilet yapsam bişey olur mu ?
Ben de ilk kullandığımda bunlar niye dökülmüyor acaba diye düşünmüştüm 13. günde başlamıştı dökülmeyeacele etme sabırlı ol istersen gün aşırı yapsan da yine sonuç değişmeyecek köklerinden ayrılmaya başlama dönemi 10 günü buluyor boşa atışını tüketme bence
Ben kullandım Göbek Çevresinde 4.seansı yapacağım ilk seanstan azalma olduMerhaba 51 sayfadaki tüm yorumları okudum sadece 1 kişi bahsetmiş göbek bölgesinden. Ben sırf göbek ve göğüs çevresi için alıcam acaba o bölgede kullanıp azalma gören başka kimse yok mu ?
Kese yap ve bol bol krem kullan canım, vucudun çok kuru sanırım.Bende şöyle bir sorun var.Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum azalma var ama daha hiç kısa birşey giyemiyorum siyah siyah kıl Kökleri görünüyor
Aa tamam çok teşekkür ederim deneyeceğimKese yap ve bol bol krem kullan canım, vucudun çok kuru sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?