- 15 Nisan 2011
- 1.327
- 1.723
- 333
Canım jilet yaptıktan sonra hemen uyguluyorum philips lumea kullanıyorum :)Cnm ben de almayı düşünüyorum
Hangı marka ve hmn jıletten sonra mı uyguluyorsun yada 1-2 gün sonra mı
1 - benim kuzen lazer uzmanı almadan önce görüştüm hiçbir yan etkisi yok.öncelikle merhaba. bu konu hakkında yazılan bütün yorumları okudum ve alamadığım birkaç cevap için yazıyorum.
1- ürünün sağlık açısından bir zararı olup olmadığı konusu hakkında beni tatmin edecek açıklayıcı bi yorum göremedim. uzun süreli kullanan arkadaşlar yorum yapabilirler mi? ya da güvenilir ağızlardan duyanlar var mı?
2- ürünün fiyatı 1030 ile 1900 tl arasında değişiyor. model numarası 2006 olandan bahsediyorum. fiyat farkı neden kaynaklanıyor olabilir. ben bazı ihiyaçlarımı gg. sitesinden karşılarım ve güvenilir olduğunu düşünürüm ama fiyat farkı beni düşündürdü.
diğer sorularım hakkında epey aydınlatıcı yanıtlar buldum. deneyimlerini paylaşıp beni aydınlatan herkese tek tek teşekkür ederim.
bu sorularımada yardımcı olursanız sevinirim. tatmin olduğumda ürünü almayı planlıyorum.
Merhaba. Bende almayı düşünüyorum bi sorum olacak. Ben evli değilim ve bikini bölgesine de kullanicam ileride çocuk olmasını engeller mi o yüzden cok korkuyorum sonuçta radyasyon. Lazere bile çocuğun olmaz falan diyorlar. Korktum gitmedim. Bunun öyle bir zararı olur mu
Merhaba hanımlar almadan önce bende çok araştırdım ve sonunda almaya karar verdim 1 aydır 2 kez kullandım ve gözle görülür azalma elde ettim 2 ayda %80 azalma diyor inşallah o şekilde olur ama şimdilik memnunum ve kullanımı çok kolay acı diye birşey zaten yok ve çok kısa sürede bitiyor. kademe olarak 3 ya da 4 de kullandım daha 5. kademeye gerek duymadım şimdilik. Yani herkese tavsiye ederim çok düşünmüştüm bende ama değer bir cihazmış onu anladım. Şimdilik bacak,kol ve koltuk altında kullandım. bu arada gittigidiyor.com' dan 960 Tl ye aldım.
Şarjla alakalı bir sıkıntı yaşamadım hiç yarıda kalmadı ve hep şarjı vardı kendiliğinden bitmiyor yani. ben uygulama yapmadan önce yarım saat takıyorum dolmuş oluyor sıkıntı yok yani bu konuda da. bir de ben tüm vücuduma bir günde uygulamadım bir gün bacak bir gün kol öyle ayırdım sebebi ışık hızı baya kuvvetli bir makine mutlaka zararı vardır diye düşünüyorum o yüzden yükleme yapmadım birden kendime göre birşey uygulamaya çalıştım inşallah sizde memnun kalırsınız ben çok araştırdım kimse pek yardımcı olmadı gözümü karartıp aldımDeniz merhaba .
Yukardaki mesajimda şarj konusundan bahsetmistim . Sarj kullanmadigin zamanda tukeniyormu ?
Yukardaki yoruma cevaben .Ben butur yorumlara cok inanmiyorum . Urun icin tuyler geri Cikiyorda denemez hic cikmiyorda denemez cunki bu urunu henuz uzun vadede kullanan yok ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?