Philips LUMEA LAZER

Yüzümde yada vücutta yanık yada kızarıklık olmadı. Ben jiletten 2 gün sonra atış yaptım. ertesi gün belki yeni cıkanlar vardır diye bir kere daha atış yaptım. Şuan 10 gün oldu ama hala tüy cıkmış değil, çıkanlarda elimle cekince köksüz olarak geliyor. yarın 2. seansı yapıcam. Şuan cok memnunum. Yüz bölgemde hala iri tüy yok.

kızlar ben de 1 seans yaptım ancak dökülme olmadı, 1 haftada yine aynı çıkıyo sanki. 2. seansı da bu hafta yapıcam.
Bu arada bacaklarıma ve kol altına 3. kademe de yapıyorum, 4-5. seviyeler acıttı dayanamadım
Azalma var mı farkedemiyorum henüz çok sık değil tüylerim ama dökülme-pürüzsüz bir süre geçmesi falan olmadı.

Bana kalirsa aman elinizle filan bir tane bile olsa cekmeyin. Bir kilin koku cok onemli. Kendisi duserse normal. Ayni kokun uzerine defalarca seans uyguluyoruz ve kokune zarar vermis oluyoruz. Kokten cikarsa killar cihaz ise yaramaz.

Ben dokulmesini beklemiyorum. Ayni yere uc kez basinca killar kokunden yanip dusuyor. Derimde kizariklik filan olsada yarim saate geciyor. İlk seansimi bazi yerlerimde oyle yapmistim hala killar ayni yerden cikmadi. Tektuk vardi onlarida yaktim. Dokulecek diye sahsen ben bekleyemem. Tez canliyim. Hassas cildim yok. Bir aya yaklasti seans yapmadim. Cunku killarim
Uc seanstan sonra acaip azaldi ama bu hafta sonu bir seans daha yapicam. Kil cikmadi diye seanslari uzatmamak lazim.

hımm, ben bir kerede aynı yere birden fazla yapılmaması lazım diye biliyordum. hatta çok dikkatle yaptım 2 seansı da, aynı yere denk gelmesin diye. bir süre böyle denerim, olmazsa bir de seninkini denerim

Kızlar bende tez canlıyımdır kılların düşmesini bekleyemedim. Iki sean yüzünüme uygulama yaptım şuan kıl % 40 azaldı. Iki seans koltualtındaa yaptım %50 azaldı. Göbek ve genital ikinci seansı ilk seansta pek bişey değişmiş gibi durmuyor. Bacaklar ilk seansta %40 gibi azaldı. Bacakları da bugün ikinci seansı olcak cok umutluyum. Ama size tavsiyem tekrar çıkan kılları mumkunse jilet atmayın. Varsa traş makinesi ile kısaltma yapın. Üstüne hemen atış yapın. Genital bölgesinde traş makinesi kesik yapıyor dikkatli olun. Yada jileti ters vurmadan alın. Daha iyi şekilde sonuç alanları bekliyorum. Kolay gelsin.

Bu arada kolunuza yada yüzünüze atış yaparsanız hemen bepantol gibi krem surun vede dışar ıçıkmadan önce faktörlü krem sürüp çıkın. Çünkü güneş yada rüzgar teninizin rengini değiştirmemesi gerekli.

ben yarın 3. seansımı yapacam ilk seansta dökülen tüylerim tekrar geri gelmedi yani her seans döküle döküle garip bir hal aldı her yerim biraz orda biraz burda gerçi ben rahatsız değilim bu durumdan sonuçta nasılsa hepsi dökülecek ve dökülenler hali hazırda çıkmadı .genital bölge için 2. seansta 5. seviye kullandım alt kısmı hariç dökülme çok iyi ama hassas kısımlarda baya tüy mevcut özellikle popo kısmında yarın yine jilet yapıp her atış yaptığım yeri beyaz kalemle çizecem ki bu işimi kolaylaştırıyor. Bir de şunu söylemek istiyorum şarj konusunda ilk alet geldiğinde 2 saat kadar şarj ettim ve 2 seans kullandım (diz altı kol altı genital ) hala atış yapıyordu.ama işimi garanti altına almak için 3. seans öncesi yani bu akşam şarja koyacam yarıda kalmamak için bu şarjı

hımm, ben bir kerede aynı yere birden fazla yapılmaması lazım diye biliyordum. hatta çok dikkatle yaptım 2 seansı da, aynı yere denk gelmesin diye. bir süre böyle denerim, olmazsa bir de seninkini denerim
Gec olsunda guc olmasin derler. Yeterki bitsin iki ay daha beklemek zor olmaz. Ben yaz sezonuna kadar bitirmek istiyorum. Bu sene İnsallah kilsiz tuysuz kiyafet giydigimin tadini cikartacagim. O yuzden ust uste ayni yere gecis yapiyorum. Yuzume daha once lazer merkezine gittigim yerdede ayni yere donup dolasip geri atis yapiyorlardi. Hayirlisi olsun! Kilsiz puruzsuz gunler dilerim :))

ben bir atış yapıyorum acelem yok sonuç mükemmel olsun yeter :) bide saflık edip aleti almadan önce 2 defa jilet yaptım sözde gür olunca kalın olunca daha etkili oluyormuş alakası yok kalın olanlar daha güçlü ve dökülmede problem yaratıyor

arkadaşlar bende bu cihazdan almak istiyorum,ancak aklıma takılan ince sarı tüylerde etkilenip dökülüyormu?kullananlardan rica ediyorum paylaşabilirlermi. ben daha önce bir klinikte epilasyon yaptırdım,yüz bölgeme,kalın siyah tüyler gitti ama sarı tüyler kuvvetlendi,bundada öyle olurmu?

Kızlar bende aldım luneamı. 8 gün önce ilk seansımı yaptım. Tüyler hafif çıkmıştı yaptığımda, bazı arkadaşlar tüyleri tütsülüyor demişti ama öyle tütsülenme gibi bir şey olmadı. Normal seyirde uzamaya devam ettiler. dökülme falanda yok. o pürüssüzlük hissi ne zaman olacak

ben 3. seansımı yaptım dökülen yerler pürüzsüz oldu ama bazı yerlere ışık denk gelmemiş sanırım ada şeklinde tüyler kaldı her seanta heryeri yeniden yapıyorum dökülenler çıkmasın diye dökülmeyenler döküldün diye

Acele etme diyosun yani :) bende pazargünü 2. seansımı yapıcam. daha hiç dökülme falan olmayınca panikledim. ben baya sarışınım da, ya işe yaramazsa diye korkularım var.
Gerçi @kılıçbalığı da benim gibiymiş onda işe yaradıysa bendede yarar sanırım

valla kalın ve siyah tüylerde dökülme daha fazla oluyor dediler bende makinayı almadan 2-3 defa jilet vurdum resmen pişman oldum çünkü daha açık renkte olan zayıf tüylerim daha çabuk döküldü bende arada sırada tüyleri kontrol ettim zaten pıt diye iki parmağının arasına geliyor dediğim gibi acele etme zaten deneme süresi var biliyorsun baktın olmadı verirsin geriye ama biraz sabret ilk seansta benimde çok az döküldü zaten yerine yenileri pek çıkmıyor

zaten uzuyor ondan sonra dökülüyor yani uzamadan dökülme olmuyo en az pirinç tanesi kadar uzuyor kişiye göre değişir tabi de ama dediğim gibi uzayıp ışık gören ve güçlü olmayan tüyler dökülüyor benim bikini bölgesi sorunlu doğru düzgün alt kısımlarda dökülme olmadı 2 seansta üst bölge baya azaldı ada şeklinde kısımlarda oldu ama sabret

Hımm anladım canım saol. benimde neredeyse gözle görülmeyecek kadar ince ve sarı bıyıklarım var :) normalde fark edilmiyor aslında ama güneşte simli gibi parlıyorlar çok sinir oluyorum.1 kere aldırmıştım, sonradan zor geldi bir daha aldırmadım. Makinem gelince onlara yaptım 2 günde yok oldular. artık çıktıkça iki ışıkta oraya atarım :) yani cılız olanlar daha çabuk temizleniyor gerçekten.
Ve demin denedim 1-2 tane tüy elime geldi. güçsüzleşmeye başladılar sanırım.

Benimde tüylerim var ama yapıları çok zayıf ve baya renksiz batıklar vs gitsin ve biraz azalsın diye bu cihazı düşünüyorum ama hiç faydalı olmazsa geri verebiliyormuyuz cihazı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…