Philips LUMEA LAZER

Kizlar kullananlar yorumlarini paylasabilir mi acabaaa
uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun araştırmalar sonunda aldım bugun elime geçti.olumsuz yorumla karşılaşmadım hiç.n11 den 1020 tl ye 2006 modelini aldım.ürün yüzde yuz orijinal full paket çantası ve kullanım cd si var hem de Türkçe:)koluma kullandım hemen tahminen beş dk surdu lazer kadar olmasa da hafif anlık acı veriyor ama lazern yanında hiç tecrübe ettiğim için soyluyorum lazre iki seans gittim her seferinde korkudan zorla yatırldılar beni zaten yandım da bi kere eve buz torbasıyla gittim.urun geyet pratik kablo sorunu yok çok hafif bi kere. açar açmaz paketi müşteri hizmetlrini de aradım ayrıntılı bilgi için sanki komuşummuş gibi samimi bir şekilde bayan her şeyi anlattı.en iyi sonuş 4-5kadamelerinde alınıyor.2 aya varmadan tüylerde buyuk olçüde azalma oluyor ve bir daha çıkmıyor.on günde bir yaptğını ve çok iyi sonuç aldığını söyledi bayan .sonuç alabilmek için jiletten hemen sonra yapmak şart jiletsiz sadece tüyler tutusuleniyor.bir de lazerden farkı tüyleri dokmuyor uyutuyor yani lazer yapıldıktan birkça gun sonra tüyler dökülürken bunda uzun sure çıkmıyor dökülme olayı yok yani ilerleyen zamanlarda nasıl sonuç aldığımı yazarım ayrıca beş kişinin tum vücudunu bitirmeye yetecek kadar atışı varmış birebir müşteri temsilcisi dedi:)benden kızıma kalacak yani:)(bu yorumu geçen hafta yapmıştım ikinci kullanım haftaya acı olayı kişiden kişiye değişiyor genital hariç diğer bölgelerimde beşinci seviyede çalıştım ama genitalde beşte çalışamadım üçte çalıştım cilt tonuyla alakalı beyaz tenliyseniz acı yok denecek kadar az çözüm buldum bir krem aldım uyuşturuyor onla daniyicem bakalım ama lazere oranla acı çok çok az.ileryen zamanlarda yazarım gelişmeleri)

merhaba,
canım ben de 1yıldır , lazer'e gidiyorum ,tüg'lerim baya baya bitti sayılır , sadece ufak bir bölgede rengi acıldgı icin pek dökülme olmadı , zaten'de cansız ..
Bu alet benim isime yararmı acaba ? ,lazer seansımı bitirdim, tenimde reaksiyon vermeye baslamıstı , ne dersin bana bir etkisi olurmu sence :)

Canım öncelikle affına sığınarak "TÜY" olarak düzeltmek istiyorum.

Bu Ipl makineleri salon tipi makinelerden çok daha düşük frekanslarda çalışıyor, dolayısı ile eğer ki önceden yaptırdığın lazer işlemi artık tüylerin iyice açık renge dönüştüğü için görmemeye başladıysa bu makineden sonuç alabileceğini sanmıyorum canım.

Şöyle ki, benim vucut tüylerin oldukça açık renk ve incedir haliyle normal sir ağda ile bile tüyleri kökünden almakta zorlanıyorum zira hemen kopuyorlar. Bu makinenin bu tarz tüylerde etkisi olmayacağını tahmin etmiştim, yine de bacak tüylerimde deneme yaptım lakin en ufak bir acı-hassasiyet olmamasından yola çıkarak diyebilirim ki bahsettiğin tüyler sarı renk ise, cımbızla çektiğinde koyu renk bir kök görmüyorsan işe yaramayacaktır.

hiç farkında değilim tüğ yazdığımın :)
Neyse ben hata aramıyorum by by

Merhaba yeniden dayamayıp sipariş verdiğimi önceki mesajlarda yazmıştım 4 gün önce çenemde siyah 3-4tane tüy vardı onlarda denedim ve uzamadı önceden ertesi gün uzardı bügünde bacağımda Yaptım kullanımı çok kolay 5.derecede yaptığım haldede acı hissedilmeyecek kadar azdı.fakat önceden kullanan bir arkadaşımdan öğrendiğim bilgiye dayanarak tüyleri iyice traş etmedim makasla veya eşiniz varsa onun traş makinasıyla yaparsanız makina daha iyi görüyor tüyleri.gelişmeleri yine yazacağım bu arada gitti gidiyorda bir Banka'nın kartına 100 lirada puan veriyorlar.makina 950 liraya falan geliyor,,

meraba kızlar şu ev tipi lazeri kullanan varsa bi cevap yazın lütfen.yıllardır denemediğim yöntem kalmadı. işe yarıyorsa alıcam.

Bn geçen salı yaptım ilkini. Başka bölgelerime lazer de yaptırmıştım. Lazrrin acısının yanında verdiği acı çok fazla değil.
Tüyler şu an normal uzadı. Hiçbi fark yok bnde. 2 ay sonunda işe yarıyormuş zaten. 2 ay sabırla kullanıp sonucu yazcam :)

İnternette bnde 5-6 ay kullanan kimse görmedim. Bnce bu biz kadınların bişeyi düzenli yapamayışından ve hemen sonuç beklememizden kaynaklanıyor.

hanımlar ben yeni görüyorum bu ürünü.Kullanıp gerçekten memnun kalan var mı? Kesinlikle alınmalı diyen ,işe yaradı diyen var mı acaba ? Ona göre ben de almak istiyorum.

teşekkür ederim ama ben kişilerden çok muhattap bulacağım siteleri tercih ediyorum

Her mesajında bu siteye ait bir link vermişsin sen daha çok reklam yapmayı tercih diyor olmayasın sakın? Bu tarz şeyler bu forumda yasak bu da bilgin olsun...

Gobekteki tuylere veya yuzune uygulayan var mi ? Malum ordaki tuyler cok kalin ve siyah degil. Ordaki tuyleri de doker mi acaba?

419 euroya Krefelden aldim. Belcikanin tum magazalarinda mevcut. Benimkinin atisi 100.000 flash ama basi bir daga degismiyor. Sadece yuze uygulanmiyor. Philips Lumea cesitleri cok fazla ve flash basligi benim kullandigimin sadece bir tane... İnanilmaz canim yaniyor ama guzellik ugruna dayaniyorum. Tipki lazer merkezindeki gibi bir aci duyuyorum. Bikini bolgesinede yapabiliyorsun ama acisina dayanabilirsen. Bakma sen 2 hafta dediklerine killarinin uzama seansina gore uygulamak en bitirici cozum. Ben bacaklarimi jiletle alinca ertesi gun dik dik uzuyor. Lazer makinasini yeni aldim ve ilk seanstan itibaren ucuncu gun olmasina ragmen tam anlamiyla eski kil yapim ertesi gun belirmedi. Ucuncu seanstan sonra gozle gorulur sonuc elde edilir diye dusunuyorum. Koltuk altima flash atarken daha fazla canim yaniyor. Lazer oncesi krem kullanmak bu urunde kesinlikle yasak. Ama lazeri yapinca serinletmesi ucun surebilirsin. Evet makina sarjli. Ayni telefon gibi takicaksin kablosunu dolucak ve kablosunu makinadan cikartip kullanmaya baslicaksin. Kablo takili oldumu calismiyr. Kullanimi cok rahat ve ev ortaminda kimse yokken kullanilmali ... Cunku inanilmaz yanik kil kokusu sariyor her yeri... Killar tras edildikten 2 gun sonra lazer yapmak kokleri daha fazla yakip öldurur. Ayni gun tras ve lazer iyi olmuyor. Bende baska markaninda var ama bu kadar cabuk ve etkili degil. Bu makina inanilmaz gercekci. Eger beyaz tenliysen kesinlikle lazeri son seviyesinde sakin kullanma. Guclu oldugundan derini tahris ediyor ve 2 saat flashin degdigi yerler kirmizi kalip aciyor. Ben arkadasima denedim resmen kizin kollari su toplamaya yakin oldu ama zamanla iz kalmadan gecti.. Acaip hassas ve beyaz tebnliydi. Gerci ona sac boyasi bile alerji yapiyor degisik bir cins :)) Ha ben esmerim hic sorun yok. Ayni yere uc seferde lazer bassam anlik canim yaniyor ve geri geciyor.

Bende baska markaninda var ama bu kadar cabuk ve etkili değil demişsiniz hangisi merak ettim.Bende philips lumea ile me touch lazer epilasyon aleti arasında kararsızım.Me touch açık renk tüylere de etki ediyormuş ama kullanıcı yorumu bulamadım.

Kızlar bikini bölgesinde acı hissediyorsanız xylocaine sprey alın eczaneden. Normalde ilaç adı vermek yasak ama bu oral yolla alınan bir ilaç olmadığı için yazıyorum. Gerçi bu alet bikini bölgesinde bile pek acı vermiyor ama yine de canı tatlı olanlar için bahsettiğim sprey iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…