Arkadaşlar cevap verir ama bende çok araştırdım alma aşamasındayım o yüzden yazıyorum. 1-100.000 atış cihazın ampülünün ömrü, ampulü kendimiz değiştiremiyoruz ama servisde değişebiliyormuş üşenmedim arayıp sordum ama servis yetkilisi bu sayıda ki atışın 5 yıl kadar süreceğini söyledi. 2- Cihazı kullanmayı bıraktıktan sonra tüyler yeniden eskisi gibi çıkıyor bu modern ağda dediğimiz IPL sistemi çünkü, tüyleri kökten kurutmak gibi bir vaadi yok 3- Yan etkisini ne burada ne yabancı forumlarda okumadım.Normal lazerde geçerli olan korunma yöntemleri bunda da geçerli. 4- Jilet ile tüylerin tamamen alınması gerekiyor, yurtdışı forumlarda ise tüyleri normal sir ile alıp ortalama 13-16 gün sonra tüyler baş vermeye başladığında kullananlar var aynı biçimde tüyler dökülüyormuş ama herhalde tüyleri güçlü ve koyu renk 5- Farklı markalarda farklı model cihazlar var,model eskidikçe fiyat ucuzlar biliyorsun şu anki Lumea 2006 hepsiburada da 1350 civarı ama n11 gibi sitelerde 1020 liraya kadar gördüm. Cihazı almak için sabırsızlanıyorum ama herhalde ay başını bulur gibi...