- 27 Ağustos 2014
- 19
- 1
- 8
- 28
Arkadaşlar cevap verir ama bende çok araştırdım alma aşamasındayım o yüzden yazıyorum. 1-100.000 atış cihazın ampülünün ömrü, ampulü kendimiz değiştiremiyoruz ama servisde değişebiliyormuş üşenmedim arayıp sordum ama servis yetkilisi bu sayıda ki atışın 5 yıl kadar süreceğini söyledi. 2- Cihazı kullanmayı bıraktıktan sonra tüyler yeniden eskisi gibi çıkıyor bu modern ağda dediğimiz IPL sistemi çünkü, tüyleri kökten kurutmak gibi bir vaadi yok 3- Yan etkisini ne burada ne yabancı forumlarda okumadım.Normal lazerde geçerli olan korunma yöntemleri bunda da geçerli. 4- Jilet ile tüylerin tamamen alınması gerekiyor, yurtdışı forumlarda ise tüyleri normal sir ile alıp ortalama 13-16 gün sonra tüyler baş vermeye başladığında kullananlar var aynı biçimde tüyler dökülüyormuş ama herhalde tüyleri güçlü ve koyu renk 5- Farklı markalarda farklı model cihazlar var,model eskidikçe fiyat ucuzlar biliyorsun şu anki Lumea 2006 hepsiburada da 1350 civarı ama n11 gibi sitelerde 1020 liraya kadar gördüm. Cihazı almak için sabırsızlanıyorum ama herhalde ay başını bulur gibi...
Ya peki bu cihaz kıl köklerini uyutuyor ama lazer epilasyon yakıyor yazılmış o zaman lazer tercih etmek daha iyi olmaz mı
Remingtondan memnun olan pek yok zaten kuzum niye bilmiyorum ama lumea için başarılı olduğu söyleniyor... Benim lazer yaptırma şansım yok biliyorsun çünkü tüyler çok açık renk ve cılız konuşmuştuk, ben bikini bölgesi için ağda niyetine kullanmayı düşünüyorum. Bir deneyeyim baktım olmadı zaten 2 ay iade garantisi var...bu makineye para verme sakın.. remington aldım o kalitede para boşa gitti bu olay evde yapılacak kadar kücük atışlarla düşük atış gücü ile mümkün değil.ben merkezde yaptırıyorum şu an ve memnunum
ben 1000 tl ye almıştım :S yazık ya valla ne yapsam bilemiyorum sarı kıllara etkili ise lazerde işe yaramayan yerlere mi kullasam bilemiyorumRemingtondan memnun olan pek yok zaten kuzum niye bilmiyorum ama lumea için başarılı olduğu söyleniyor... Benim lazer yaptırma şansım yok biliyorsun çünkü tüyler çok açık renk ve cılız konuşmuştuk, ben bikini bölgesi için ağda niyetine kullanmayı düşünüyorum. Bir deneyeyim baktım olmadı zaten 2 ay iade garantisi var...
ağdadan farkı ne canım bu cihazınRemingtondan memnun olan pek yok zaten kuzum niye bilmiyorum ama lumea için başarılı olduğu söyleniyor... Benim lazer yaptırma şansım yok biliyorsun çünkü tüyler çok açık renk ve cılız konuşmuştuk, ben bikini bölgesi için ağda niyetine kullanmayı düşünüyorum. Bir deneyeyim baktım olmadı zaten 2 ay iade garantisi var...
ağdadan farkı ne canım bu cihazın
ben 1000 tl ye almıştım :S yazık ya valla ne yapsam bilemiyorum sarı kıllara etkili ise lazerde işe yaramayan yerlere mi kullasam bilemiyorum
su an fiyatı 250 tl.. :S
hıımmHenüz almadım ve kullanmadım öncelikle bunu yeniden belirteyim, yazdıklarım tamamen kişisel ve yaptığım araştırmalardan kaynaklı.
Kendi açımdan eğer alet işe yararsa
Ağdanın o yapış yapış derdinden kurtulacağım, gerçekten nefret ediyorum
Agdadan daha acısız bir işlem olacak
Ağdanın cildimde yarattığı alerjik reaksiyonlardan kurtulacağım
Ayda bir o yapış yapış ağdayı cildime sürüp her seferinde aynı stresi yaşamayacağım çünkü daha uzun sürede çıkıyor tüyler yani kullandıkça seanslar erteleniyor
benim sebeplerim bunlar canım.
hıımm
bunu duymak istiyordum : )
bikini bölgesi için düşünüyorum ben bu cihazı
kullandıkça bir aydan iki aya çıkması bile yeterli
teşekkür ederim canım
Lazer kesin çözüm değil ama bu cihaz da kesin çözüm değil di mi?
En uygun fiyatı n11 de buldum oradan alacağım.Peki siz alacak mısınız alacaksanız nereden
En uygun fiyatı n11 de buldum oradan alacağım.
Çok açık sarı tüylerde etki edeceğini sanmıyorum kuzum, köklerin koyu olması gerek, ben bu yüzden bacakta denemeyeceğim bile yine de sen lazerden dolayı incelmiş ve rengi açılmış tüylerden bahsediyorsan bir dene olmadı gittigidiyora koy derim yada sevdiğin genç bir kız akrabana falan hediye et .
Bildiğim kadarıyla yokBu ürünün 2008 ı türkiye de var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?