Philips LUMEA LAZER

Ya peki bu cihaz kıl köklerini uyutuyor ama lazer epilasyon yakıyor yazılmış o zaman lazer tercih etmek daha iyi olmaz mı

Ya peki bu cihaz kıl köklerini uyutuyor ama lazer epilasyon yakıyor yazılmış o zaman lazer tercih etmek daha iyi olmaz mı

Lazer kesin çözüm değil yani tüylerin tamamen yok olup çıkmaması mümkün olmuyor pek, forumda lazer epilasyon konularında okuduğum ve gördüğüm ben kurtuldum diyen yok... Eğer tamamen bitsin istiyorsan lazerdense iğneli epilasyondan çok iyi anlayan bir uzman bulup yaptırman daha iyi bir seçenek olabilir bence. Kişisel ihtiyaca göre değişir yani...

bu makineye para verme sakın.. remington aldım o kalitede para boşa gitti bu olay evde yapılacak kadar kücük atışlarla düşük atış gücü ile mümkün değil.ben merkezde yaptırıyorum şu an ve memnunum

Remingtondan memnun olan pek yok zaten kuzum niye bilmiyorum ama lumea için başarılı olduğu söyleniyor... Benim lazer yaptırma şansım yok biliyorsun çünkü tüyler çok açık renk ve cılız konuşmuştuk, ben bikini bölgesi için ağda niyetine kullanmayı düşünüyorum. Bir deneyeyim baktım olmadı zaten 2 ay iade garantisi var...

ben 1000 tl ye almıştım :S yazık ya valla ne yapsam bilemiyorum sarı kıllara etkili ise lazerde işe yaramayan yerlere mi kullasam bilemiyorum
su an fiyatı 250 tl.. :S

ağdadan farkı ne canım bu cihazın

ağdadan farkı ne canım bu cihazın

Henüz almadım ve kullanmadım öncelikle bunu yeniden belirteyim, yazdıklarım tamamen kişisel ve yaptığım araştırmalardan kaynaklı.

Kendi açımdan eğer alet işe yararsa

Ağdanın o yapış yapış derdinden kurtulacağım, gerçekten nefret ediyorum
Agdadan daha acısız bir işlem olacak
Ağdanın cildimde yarattığı alerjik reaksiyonlardan kurtulacağım
Ayda bir o yapış yapış ağdayı cildime sürüp her seferinde aynı stresi yaşamayacağım çünkü daha uzun sürede çıkıyor tüyler yani kullandıkça seanslar erteleniyor

benim sebeplerim bunlar canım.

ben 1000 tl ye almıştım :S yazık ya valla ne yapsam bilemiyorum sarı kıllara etkili ise lazerde işe yaramayan yerlere mi kullasam bilemiyorum
su an fiyatı 250 tl.. :S

Çok açık sarı tüylerde etki edeceğini sanmıyorum kuzum, köklerin koyu olması gerek, ben bu yüzden bacakta denemeyeceğim bile yine de sen lazerden dolayı incelmiş ve rengi açılmış tüylerden bahsediyorsan bir dene olmadı gittigidiyora koy derim yada sevdiğin genç bir kız akrabana falan hediye et .

hıımm
bunu duymak istiyordum : )
bikini bölgesi için düşünüyorum ben bu cihazı
kullandıkça bir aydan iki aya çıkması bile yeterli
teşekkür ederim canım

hıımm
bunu duymak istiyordum : )
bikini bölgesi için düşünüyorum ben bu cihazı
kullandıkça bir aydan iki aya çıkması bile yeterli
teşekkür ederim canım

Aynen, yani birde tüyler kırıldı koptu alınamadı derdi yok bende bu yüzden kafayı taktım işte...

acaba ordan satabilir myiim canım deneyeyim bir haklısın :)

Merhabalar, bende eşime bahsetmiştim bak bakalım diye, almış dün, yarın elimizde olacak inşallah,
benim tüylerim çok köklüdür ve sıktır, gelişmeleri burdan paylaşmayı düşünüyorum, ben daha çok araştıracaktım, eşim almasaydı o kadar parayı vermeye cesaret edemeyebilirdim, inşallah işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…