Pgtli tüpbebek hakkinda tecrübeli olanlar lütfen..

Havuz derken canm anlamadm.Drum bana "tüp bebekte %15 falan yanilma payi var.Dogal gebelikte %25.Buyüzden bosuna masraf yapmayin bence dogal dusünün"dedi.Ama Kasimda sonkez görüsüp karar verip baslicaz.Rabbim hayirlisini nasip etsin,ne olacak ben de bilmiyorm ama Kasim ayinda detayli görüsp kararlastiracaz artik.
BUNU SANA KİM SÖYLEDİ CANIM HATA PAYI ELBETTE VARDIR AMA O KADAR YÜKSEK DEĞİL DİYE BİLİYORUM ........... BİR KAÇ AY EMBRİYO TOPLANMASINA HAVUZ DİYOLAR CANIM

Canim Rabbim birdaha bu sıkıntıları yasatmasin.İnsallah hizli ve kolay bir sekilde ilerler bebegini kucagina alirsin.Çark hep ters dönmez arkadasim.Birgün bizden yana da döner.
Ayy, Amiiiinnn.Çok teşekkür ederim canım ya.İnşallah hepimiz için de öyle olur.Hep o umutla yaşıyorum.Tek kendime değil,hepimiz için dua ediyorum gerçekten.

Havuz derken canm anlamadm.Drum bana "tüp bebekte %15 falan yanilma payi var.Dogal gebelikte %25.Buyüzden bosuna masraf yapmayin bence dogal dusünün"dedi.Ama Kasimda sonkez görüsüp karar verip baslicaz.Rabbim hayirlisini nasip etsin,ne olacak ben de bilmiyorm ama Kasim ayinda detayli görüsp kararlastiracaz artik.
Valla canım vizede bir doktor bunun gibi Birşey dedi.Hemde ünlü merkezlerden biri.Kendi doktorum ise normal dene yada deneme diyemem.Bakarsın sağlıklı birtane denk gelir ve kavuşursun dedi.Bizde normal denedik ve biri boş gebelik diğeri ise dış gebelik oldu Açıkçası biz şuan normal düşünmüyoruz,adetimi bekliyoruz PGT için.Tabikide hiç bir şeyin garantisi yok,Allah bilir ama en azından boşuna sağlıksız bir gebelik ve kürtaj olasılığını azaltıyoruz diye düşünüyoruz.Tabi eğer senin düşük Yada kürtaj durumun olmadıysa bir süre daha Deneyebilirsin normal yolla.

Arkadaşlar geçen yıl tüp bebekle hamile kaldım 11. Haftada kalbi durdu. Gecen ay da dondurulmuş denedik ama hiç tutmadı bu sefer. Doktorum eylülde tekrar baslayabilecegimi söyledi tedaviye. Ancak öncesinde karyotip araştırma yapacağını ve histereskopi ile Rahime çizik atacagini söyledi. Bahsettiği karyotip araştırma genetik araştırma mi acaba bilginiz var mı?[/QUOTE
Arkadaşlar geçen yıl tüp bebekle hamile kaldım 11. Haftada kalbi durdu. Gecen ay da dondurulmuş denedik ama hiç tutmadı bu sefer. Doktorum eylülde tekrar baslayabilecegimi söyledi tedaviye. Ancak öncesinde karyotip araştırma yapacağını ve histereskopi ile Rahime çizik atacagini söyledi. Bahsettiği karyotip araştırma genetik araştırma mi acaba bilginiz var mı?
Kromozom analizi oluyor,genetik te diyebiliriz canım.

Peki arkadaşlar bu genetik test fiyati ne kadar acaba? Bir de pgt fiyati? . Benim merkez o ay konuşuruz deyip kesin fiyat vermiyor da.

BUNU SANA KİM SÖYLEDİ CANIM HATA PAYI ELBETTE VARDIR AMA O KADAR YÜKSEK DEĞİL DİYE BİLİYORUM ........... BİR KAÇ AY EMBRİYO TOPLANMASINA HAVUZ DİYOLAR CANIM
dogum dru söyledi canim ama tüpbebek dru olmadigi icin detayli bilgisinin olmadigini,Kasim ayinda bizi görstürecegi tüpbebek drunun daha detayli bilgilendirecegini söyledi.

Valla canım vizede bir doktor bunun gibi Birşey dedi.Hemde ünlü merkezlerden biri.Kendi doktorum ise normal dene yada deneme diyemem.Bakarsın sağlıklı birtane denk gelir ve kavuşursun dedi.Bizde normal denedik ve biri boş gebelik diğeri ise dış gebelik oldu Açıkçası biz şuan normal düşünmüyoruz,adetimi bekliyoruz PGT için.Tabikide hiç bir şeyin garantisi yok,Allah bilir ama en azından boşuna sağlıksız bir gebelik ve kürtaj olasılığını azaltıyoruz diye düşünüyoruz.Tabi eğer senin düşük Yada kürtaj durumun olmadıysa bir süre daha Deneyebilirsin normal yolla.
Canim cok haklisin. Bilgilendiren dr tpbebek dru olmadigi icin detayli bilgisi olmadigini syledi.Kasim ayinda tpbebek druyla grsp insallah mantikli bir karar verecez.Allah hayirlisini nasip etsin insallah hepimiz icin.

Canim cok haklisin. Bilgilendiren dr tpbebek dru olmadigi icin detayli bilgisi olmadigini syledi.Kasim ayinda tpbebek druyla grsp insallah mantikli bir karar verecez.Allah hayirlisini nasip etsin insallah hepimiz icin.
Âmin canım .Hakkımızda en hayırlı kararı vermeyi nasip etsin Allah inşallah.

X