Bunu ben de merak ediyorumBu pgt Türkiye'deki yapılıyor İspanyaya mı gidiyor sonuclar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu ben de merak ediyorumBu pgt Türkiye'deki yapılıyor İspanyaya mı gidiyor sonuclar
Hiç bir merak ettiğimiz cevap bulmuyor ki kim ne derse yapıyoruz ama hep bı kafamızda soru isaretiBunu ben de merak ediyorum
Bahceci İspanya:ya gonderiyor, daha once orada tedaci olmus bir arkadasimdan onu biliyorum ama Memoriali bilmiyorum Cuma gunu ongorumem var, ogrenip sana da haber veriyim o zamana kadar cevap gelmezseHiç bir merak ettiğimiz cevap bulmuyor ki kim ne derse yapıyoruz ama hep bı kafamızda soru isareti
Memorialdanmi aldın on görüşme evet bahçeci İspanya'ya diye biliyorum bende ben yarın karar vereceğim ngs gitsin gitmesin diye çok sağol canimBahceci İspanya:ya gonderiyor, daha once orada tedaci olmus bir arkadasimdan onu biliyorum ama Memoriali bilmiyorum Cuma gunu ongorumem var, ogrenip sana da haber veriyim o zamana kadar cevap gelmezse
Memorialdanmi aldın on görüşme evet bahçeci İspanya'ya diye biliyorum bende ben yarın karar vereceğim ngs gitsin gitmesin diye çok sağol canim
Arkadaşınız gönderdiği embriyo sağlıklı geldimiBahceci İspanya:ya gonderiyor, daha once orada tedaci olmus bir arkadasimdan onu biliyorum ama Memoriali bilmiyorum Cuma gunu ongorumem var, ogrenip sana da haber veriyim o zamana kadar cevap gelmezse
Evet ben once bi Memorialle gorusecegim, icime sinmeyen bir sey olursa diger secenekleri degerlendirmeyi dusunuyorum. Semra hanim ve ekibi simdilik onceligimArkadaşınız gönderdiği embriyo sağlıklı geldimi
Rabbim yardımcısı olsun cokzor herşeyi yapipta yinede negatif olması inşallah en kısa sürede nasip olur.cd56 testini ne varmış o falan yapıldımiki arkadaşina serum falan varmış bahcecideEvet ben once bi Memorialle gorusecegim, icime sinmeyen bir sey olursa diger secenekleri degerlendirmeyi dusunuyorum. Semra hanim ve ekibi simdilik onceligim
Arkadasim pek cok kez tedavi oldu, acibadem ve bahcecide, embriyo saglikli gelip transferi de gerceklesiyor ama malesef tutunamadi simdiye kadar.
Merhaba transferiniz oldumu merak ettim nasil gecti umarim hersey yolundadirBen memorial da yaptırdım transferine az kaldı Semra hanımla 10 yıl önce tanıstık. İlk deneme de bir kızım oldu. Sonrasında ki tedavide bir düşük oldu o yüzden pgt yaptık 3-4gün içinde transfer olucam ama gözün kapalı güvenebilirsin..
Çok soru sormadım ama sanırım memorial de yapılıyor.. Bir yere gönderilmesine bahsedilmedi hiç ama emin değilim perşembe transferim sorarım yazarım sizlereBu pgt Türkiye'deki yapılıyor İspanyaya mı gidiyor sonuclar
Perşembe inşallah doğal siklus la transferim yapılacak sadece 5 gün ilaç kullandım.Merhaba transferiniz oldumu merak ettim nasil gecti umarim hersey yolundadir
Perşembe inşallah hayırlısı ile ilk defa 1 embiriyo transfer edilecekMerhaba canim nasil gidiyor hersey yolundami transfer nezaman olucak bilgi aldinizmi
Hadi bakalim az kalmis hayirlisi olsun .. benimde dogal siklustu.. catlatma ignesi kullandin herhalde ozaman dun baska hangi ilaclar verdiler?Perşembe inşallah doğal siklus la transferim yapılacak sadece 5 gün ilaç kullandım.
Zannetmiyorum ama genetikten dr Murad Cetinkaya ya sorabilirsiniz bizim pgt 8 hafta surduBu pgt Türkiye'deki yapılıyor İspanyaya mı gidiyor sonuclar
Canım 5 gün bir ilaç verdiler femara. Sonra cuma akşamı çatlama iğnesi yaptım. Devamında da iki ilac verdiler 4 gün kullanıncam rulid ve prednol. Ve progesteron verdi. Heyecanla bekliyorum..Hadi bakalim az kalmis hayirlisi olsun .. benimde dogal siklustu.. catlatma ignesi kullandin herhalde ozaman dun baska hangi ilaclar verdiler?
Canım 5 gün bir ilaç verdiler femara. Sonra cuma akşamı çatlama iğnesi yaptım. Devamında da iki ilac verdiler 4 gün kullanıncam rulid ve prednol. Ve progesteron verdi. Heyecanla bekliyorum..
Yakin arkadasimda da cikti kan pihtilasmasi 29 yasinda 5 tane dusugu oldu tup bebekle ikiz annesi oldu sen hamileligin 12.ci haftasi boyunca igne vurulman gerekiyor zannedersem hakkinda hayirlisi olsun canimYok hastalık taşıyıcısı değiliz sadece heterezigot çıktı kan pihtilasmasi sanırsam yaşım 30 doktor niye istedi anlamadım kendini garantiye almak icinmi
Hepimiz için hayırlısı. Evet ben başka merkez düşünemiyorum.. Memorial de 3 deneme de 2 si pozitifAynisi bendede vardi.. ilk once catlatma ignesi sonra climara band (ostrojen) rahim duvarim biraz inceymis.. sonra rulidle le prednol (igrenc tadi var) 4 gun boyunca ve dedigin gibi progesteron vaginal tablet suan jel kullaniyorum crinone jel lutinus a gecicem hayirlisi olsun memorialdemi olacak transferin canim?
Oo supermis canim benimde 1.ci denemem evdeki test pozitif yarin kan testi yaptiricam bakalim hayirlisiHepimiz için hayırlısı. Evet ben başka merkez düşünemiyorum.. Memorial de 3 deneme de 2 si pozitif