Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

canım allah kucagına almayı nasip etsen bebegini genetiklerde sorunmu vardı nasıl oldu kısa özetlermisin bende resmen çıkmazdayım nerdeyse ümidim kalmadı öpüyorum[/QUOTE

günaydın canım amin allah razı olsunn inşş sende en kısa zamanda miniğinin haberini alır ve kucağına alırsın
evt bizdede genetik problem eşimde taşıyıcısı 12 yıllık evliyiz 5 tüp bebek 6 aşilama 4 gebelik kayıbım var birde bende kan pıhtılaşması var birde polikistik hastasıyım bana bir dr demiştiki sen 8 yıl önce gelseydin çocuğun olmaz diye eve gönderirdim dedi ama hamd olsun şuan hamileyim inşş sağlıkla alırım kucağımıza hiç aklımda yokken hamile kaldım kafamdan atmıştım sanırım çünkü taşınma telaşımız vardı izmirden ankaraya evmi yerleştirdim hamile olduğumu öğrendim bana çok dua edinde miniğimi sağlıkla kucağıma alayım inşş bende sizlere edecem rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşşş
ama çıkmazdayım deme zamanı vardır eminim bebişinin gelmesine sadece bol dua et olurmuuu

Canım dileklerin için çok teşekkür ederim allah kucagına almayı nasip etsin darısıda isteyen herkese banada canım pgt hamile kaldın yoksa tüpmü yaptırdın taşıyıcılık olunca düşügemi sebep olunuyor bende genetik sonucumu bekliyorum eşimle benim genetigimize baktırıyoruz dua ediyorumki birşey çıkmasın allah hepimize saglık sihat güç versinki bu yollardan saglıklı bir şekilde ilerleyelim sevgiler canım

kızlar bana yardımcı olabilirmisiniz.kendi durumumu özetleyim.

5 senelik evliyim 1 tanesi ikiz olmak üzere 4 tane düşüğüm var hepsine doğal yolla gebe kaldım 3. düşükten sonra kan pıhtılaşması teşhisi kondu 4. gebeliğimde cleaxsan04lük iğne kullanmama rağmen düştü drum şimdi sana yapılacak 2 şey var dedi ya sağlıklı gebeliği bulana kadar deneyeceksin yada pgtyle tüp bebek yaptıracaksın dedi sizce napmalıyım benim durumumu yaşayan varmı aranızda nolur yardımcı olun tüp bebek yaptırırsam şansım ne kadar acaba

şimdiden çok teşekkürler

tüp bebek yaptırırsan şansın nedir onu bilemiyorum ama benim fikrim pgt ile tüp bebek yapmandan yana.oluşan embriyolarda genetik sorun olabilir.birdahaki doğal yolla hamile kalmanda eğer problem varsa sağlıksız bir bebek dünyaya getirmiş olursun Allah korusun.hem senin için hem bebek için sıkıntı bu durum.aramızda bu durumda olan arkadaşlarımız var.
benim pgt ile dünyaya gelmiş ikiz kızlarım var.rabbim isteyen herkese nasip etsin.sevgiler...

nurcancım hoşgeldin cnaım...
hamileliğinin iyi gitmesine sevindim.Allahım hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin inşaallah...

tüp bebek yaptırırsan şansın nedir onu bilemiyorum ama benim fikrim pgt ile tüp bebek yapmandan yana.oluşan embriyolarda genetik sorun olabilir.birdahaki doğal yolla hamile kalmanda eğer problem varsa sağlıksız bir bebek dünyaya getirmiş olursun Allah korusun.hem senin için hem bebek için sıkıntı bu durum.aramızda bu durumda olan arkadaşlarımız var.
benim pgt ile dünyaya gelmiş ikiz kızlarım var.rabbim isteyen herkese nasip etsin.sevgiler...

çok saol canım ilgin için sanırım bende o riski göze alamayacağım dediğin gibi pgtyi deniycem gelişmeleri yazarım ...........kromozomlarımızda normal çıkmıştı ama niye böyle oluyor anlamadım........

ikizlerini de rabbim sana bağışlasın hayırlı evlat olurlar inşallah darısı bizlerin başına......

nurcancım hoşgeldin cnaım...
hamileliğinin iyi gitmesine sevindim.Allahım hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin inşaallah...

hituci canım hoşbuldummm...
şuan hamdolsun iyi gidiyo canım inşş sonuna kadar böyle olur ve kızımı sağlıkla kucağıma alırım inşşşş

Canım dileklerin için çok teşekkür ederim allah kucagına almayı nasip etsin darısıda isteyen herkese banada canım pgt hamile kaldın yoksa tüpmü yaptırdın taşıyıcılık olunca düşügemi sebep olunuyor bende genetik sonucumu bekliyorum eşimle benim genetigimize baktırıyoruz dua ediyorumki birşey çıkmasın allah hepimize saglık sihat güç versinki bu yollardan saglıklı bir şekilde ilerleyelim sevgiler canım

canım amin inşşşş rabbim kimsenin kucağnı boş bırakmasın yok canım normal olla hamile kaldım ama pgd li denemm olmuştu hamile kaldım ama kaybettim evt canım hem düşüğe hemde sakat bebeklere neden oluyormuşş bizim ki şimdilik iyi şükür inşş sağlıkla kucağımıza alırız kızımızı
inşş genetikte bişeyiniz çıkmaz tez zamanda minik meleğinin haberini alırsın inşş

nurcancığım allah tamamına erdirsin inşallah canım....hiç kafanı takma inşallah bebeğin sağlıklıdır.....aynı sorunlar bendede vardı biliyorsun üstelik genetik olarak taşıyıcıda bendim.....ama doğal yolla hamile kaldım....hatta amniyosentezde yaptırdım.....bebeğim sağlıklı çok şükür.....o kadar tatlıki anlatamam......rabbim herkese nasip etsin....sende sadece sağlıklı olduğunu düşün aklına başka şey getirme

tedaviye yeni başlayacak olanlara ve başlayanlara allah sabır güç ve olumlu sonuçlar versin inşallah...sadece dua edin arkadaşlar ve stres yapmayın.......inanın aklınızdan çıkardığınız anda hamile kalıyorsunuz ben buna inandım....nasıl olur diyordum ama oluyormuş

çok saol canım ilgin için sanırım bende o riski göze alamayacağım dediğin gibi pgtyi deniycem gelişmeleri yazarım ...........kromozomlarımızda normal çıkmıştı ama niye böyle oluyor anlamadım........

ikizlerini de rabbim sana bağışlasın hayırlı evlat olurlar inşallah darısı bizlerin başına......

canım allah hepimizin bu yolda yüzünü güldürür inşallah eşinin ve senin genetiklerinize bakıldımı benim anlamadıgım 6.7 yumurta ile pgt yapılırmı en son tüpte 6 yumurtam olmuştu ondada 2 tanesi döllendi böyle olunca pgt. benim için nasıl olur bilmiyorum sevgiyle kalın

canım allah hepimizin bu yolda yüzünü güldürür inşallah eşinin ve senin genetiklerinize bakıldımı benim anlamadıgım 6.7 yumurta ile pgt yapılırmı en son tüpte 6 yumurtam olmuştu ondada 2 tanesi döllendi böyle olunca pgt. benim için nasıl olur bilmiyorum sevgiyle kalın

amin canım inşallah.........
bu konuda daha çok yeniyim pek bi bilgim yok ama neden olmasınki ismini hatırlamadığım bi arkadaş vardı tek embriyosu sağlıklı çıkmıştı hamile kalmış hemde tek yumurta ikizi olmuştu bence denemende yarar var canım

canım benimde yumurta sayım az oluyordu.
tedavimin birisinde 3. güne 2 embriyom kalmıştı.ben okadar ümitsizdimki ama ikiside sağlıklı çıkmıştı.
onlar tutunmadı ama olsun Allah ol dedikten sonra tarfilin dediği gibi tek embriyodan tek yümurta ikizi olur.yeterki rabbim ol desin. ümidini kaybetme bol bol dua et.sağlıcakla kal...

canım benimde yumurta sayım az oluyordu.
tedavimin birisinde 3. güne 2 embriyom kalmıştı.ben okadar ümitsizdimki ama ikiside sağlıklı çıkmıştı.
onlar tutunmadı ama olsun Allah ol dedikten sonra tarfilin dediği gibi tek embriyodan tek yümurta ikizi olur.yeterki rabbim ol desin. ümidini kaybetme bol bol dua et.sağlıcakla kal...

canım benim okadar bana morel oluyosunuzki anlatamam insan takmadan edemiyor hergün dua ediyorum en azından şu genetiklerimde sorun olmasın birşey soracagım pgt çok masraflımı umut tüp bebek 2 milyar demişti bana telefonda zarar görmüyor sanırım embriolarda hayırlısı allahtan canım kendine sende iyi bak sevgiyle kal...

selam arkadaslar allah in izni ile bende yarin ilk igneme basliyorum benim tedavim uzun sureli olacak yani kismet olursa onumuzde ayin bu zamanlarda bitecek ne olur banada bol bol dua edin ayni kaderi paylasiyoruz birbirimeze cok dua edelim birgun belki birimizin duasi kabul olur hepinize selamlar ALLAH A EMANET OLUN

selam arkadaslar allah in izni ile bende yarin ilk igneme basliyorum benim tedavim uzun sureli olacak yani kismet olursa onumuzde ayin bu zamanlarda bitecek ne olur banada bol bol dua edin ayni kaderi paylasiyoruz birbirimeze cok dua edelim birgun belki birimizin duasi kabul olur hepinize selamlar ALLAH A EMANET OLUN

canim insallah hamile kalirsin
bende polip bulundugu icin tedavim ertelendi
seninki uzun protokolmu olucak
bana doktor dogum kontrol hapina adetiyin birinci gunu basla demisti birinci gunu hapi icince adetin durmuyyomu
allaha emanat ol

arkadaşlar bende yeni tedaviden çıktım aslında şuan 8 haftalık gebeyim fakat bebğm tam kalbinin atma aşamasında gelişimini durdurmuş. bunun için düşük yapmayı bekliyorum.daah öncede 1 düşüğüm var. onun için doktorum kan pıhtılaşması , eşimin ve benim genetik testlerimizin yapılmasını ve histeroskopi istedi.bizde üniversite hastanesinde bunları yaptırmayı düşünüyoruz.genetik testler için ücret alınıyormu acaba?

arkadaşlar bende yeni tedaviden çıktım aslında şuan 8 haftalık gebeyim fakat bebğm tam kalbinin atma aşamasında gelişimini durdurmuş. bunun için düşük yapmayı bekliyorum.daah öncede 1 düşüğüm var. onun için doktorum kan pıhtılaşması , eşimin ve benim genetik testlerimizin yapılmasını ve histeroskopi istedi.bizde üniversite hastanesinde bunları yaptırmayı düşünüyoruz.genetik testler için ücret alınıyormu acaba?

canım çok geçmiş olsun bende bütün testlerimi ünüversite hastanesinde yaptırdım hatta şuan bekledigim tstlerimde var hiç para ödemedim çok pahalı testlermiş hepiside ben ofis histeroskopisi yaptırmıştım ayrıca protein c ve s bakıldı bende 2 düşük yaşadım kalp atışını duyamadım hiç birinin sevgiler. allah yardımcımız olsun

güneşim canım ne olur üzülme...çok zor biliyorum ama bundada var bihayır de,rabbim en iyisini bilir benim bebeğiminde geleceği bi zaman var de.güçlü olmaya çalış.benimde iki defa trasferim iptal oldu bir defada trasferim tutmadı seni çok iyi anlıyorum ama bak rabbim en sonunda bebeklerimi bana gönderdi.inşaallah sanada en kısa zamanda anne olmayı nasip eder canım.Allaha emanet ol canım.sağlıcakla kal canım öptüm...

Canim beni hatirlar misin bilmiyorum ama ...

Ben ne kadar yazmasam da burdan sizleri takip ediyorum ...

Pek cok yeni kader arkadaslarimiz geldi ...

Yazmayisimin nedeni kendimi hic bir gruba dahil edemedim .. Ne yenilere , ne hamilelere , ne bebeklerini büyütenlere ...

Hepimiz cok zor yollardan gectik ve hala geciyoruz ..

Bilmiyorum ki bir gün ben de senin gibi bebeklerime kavusabilecek miyim ?

Ve senin gibi etrafimdakilerine umut isigi olabilecek miyim ?

Cok uzattim biliyorum ama seni cok takdir ettigimi bilmeni isterim ...

Allahim evlatlarinla birlikte uzun ve mutlu ömürler nasip etsin ...Darisi bizlere ...

Dualarinda bizleri de unutma ...

canım benim okadar bana morel oluyosunuzki anlatamam insan takmadan edemiyor hergün dua ediyorum en azından şu genetiklerimde sorun olmasın birşey soracagım pgt çok masraflımı umut tüp bebek 2 milyar demişti bana telefonda zarar görmüyor sanırım embriolarda hayırlısı allahtan canım kendine sende iyi bak sevgiyle kal...
pgt masraflı bitedavi ama 2 milyarda değil canım sen iyi araştır başka merkezlerlede görüş.
benim tedavimde oluşan embriyo sayima göre pgt fiyatıda değişiyordu.
pgt için merkeze 600tl(bütün embriyolar için),genetik labaratuvarınada embriyo başına 100euro ödüyordum.

Canim beni hatirlar misin bilmiyorum ama ...

Ben ne kadar yazmasam da burdan sizleri takip ediyorum ...

Pek cok yeni kader arkadaslarimiz geldi ...

Yazmayisimin nedeni kendimi hic bir gruba dahil edemedim .. Ne yenilere , ne hamilelere , ne bebeklerini büyütenlere ...

Hepimiz cok zor yollardan gectik ve hala geciyoruz ..

Bilmiyorum ki bir gün ben de senin gibi bebeklerime kavusabilecek miyim ?

Ve senin gibi etrafimdakilerine umut isigi olabilecek miyim ?

Cok uzattim biliyorum ama seni cok takdir ettigimi bilmeni isterim ...

Allahim evlatlarinla birlikte uzun ve mutlu ömürler nasip etsin ...Darisi bizlere ...

Dualarinda bizleri de unutma ...

hatırlıyorum tabiki canım...
ben buradaki herkesin birgün bebeğine yada bebeklerine kavuşacağına inanıyorum.yeterki dua edin ve elinizden geleni yapın.
buradaki arkadaşlar hamileyim yazarken bu mucize benim içinde gerçekleşirmi?yok canım piyango gibi bişşey,piyango nasıl çıkmazsa bana bu da olmaz diye düşünürdüm hep.
bir bebek bile hayal iken rabbim iki tane nasip etti.
inşaallah güzel Allahım en kısa zamanda hayırlısı ile sağlıkla sizlerede nasip eder en kısa zamanda...
sağlıcakla kal canım...öpüyorum...

canım çok geçmiş olsun bende bütün testlerimi ünüversite hastanesinde yaptırdım hatta şuan bekledigim tstlerimde var hiç para ödemedim çok pahalı testlermiş hepiside ben ofis histeroskopisi yaptırmıştım ayrıca protein c ve s bakıldı bende 2 düşük yaşadım kalp atışını duyamadım hiç birinin sevgiler. allah yardımcımız olsun

saol canım. benim kanama bugün başladı yani düşüğüm başladı. bundan sonraki ilk adetimle üniversitede hepsini yaptırmayı düşünüyorum. zaten tüp bebk için çok para harcıyoruz bide onlara para vermeyelim.

X