Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar bişey sormak istiyorum pgt li tüp bebekyapıldığında gebelikte tarama testlerini yaptırmaya gerek var mı bu konu da bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim

Merhaba hanımlar, Yaş 41. Genetiğe üç tane tam kalite 5.gün embriyosu gönderildi. İkisi sağlıklı değil. Son kalan embiryodan yanıt alamamışlar. Yüzde bir görülen bir durummuş. Yani embiryonun durumu hakkında ellerinde hiçbir bilgi yok. Sebebi de bilinmiyormuş. Tekrar çözdürüp dondurmak için onay istediler benden. Bazı emniryolarda çözdürülünce tutunma olasılığı da azalıyormuş. Ben de genetik inceleme olmadan transfer olmak istemedim. Doğru mu karar verdim bilmiyorum. Böyle bir sorun duydunuz mu hiç?

Cok doğru karar verdin yas ilerledikçe kromozomsal bozukluk çıkıyor benim bir embriyomda çıkmıştı geriye bir kaldi transfer edildi 5.gunum

Genetik hastalığınız ne bizde eşimle tasiyiciyiz pgt yapıldı transfer oldum 5.gunum inşallah bizimde saglikli çocuğumuz olur amniyosentez yaptirdiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…