- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #52.021
Kızlar bişey sormak istiyorum pgt li tüp bebekyapıldığında gebelikte tarama testlerini yaptırmaya gerek var mı bu konu da bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba fish yontemi nedir? yorumunuz cok eski ama ben shimdi okuyorum gerektigi icin, gorursenis lutfen cevaplayinEvet ngs nin maliyeti yüksek ama bence ngs tercih etmelisin. Msjını şimdi gördüm kusuruma bakma. Ama fish yöntemi vakit kaybı olabilir. Ngs düşün..
Fish yöntemi belli kromozomlar bakılıyor ama ngsde bütün kromozomlarmerhaba fish yontemi nedir? yorumunuz cok eski ama ben shimdi okuyorum gerektigi icin, gorursenis lutfen cevaplayin
Bende merak icindeyimKızlar bişey sormak istiyorum pgt li tüp bebekyapıldığında gebelikte tarama testlerini yaptırmaya gerek var mı bu konu da bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
Cok doğru karar verdin yas ilerledikçe kromozomsal bozukluk çıkıyor benim bir embriyomda çıkmıştı geriye bir kaldi transfer edildi 5.gunumMerhaba hanımlar, Yaş 41. Genetiğe üç tane tam kalite 5.gün embriyosu gönderildi. İkisi sağlıklı değil. Son kalan embiryodan yanıt alamamışlar. Yüzde bir görülen bir durummuş. Yani embiryonun durumu hakkında ellerinde hiçbir bilgi yok. Sebebi de bilinmiyormuş. Tekrar çözdürüp dondurmak için onay istediler benden. Bazı emniryolarda çözdürülünce tutunma olasılığı da azalıyormuş. Ben de genetik inceleme olmadan transfer olmak istemedim. Doğru mu karar verdim bilmiyorum. Böyle bir sorun duydunuz mu hiç?
Genetik hastalığınız ne bizde eşimle tasiyiciyiz pgt yapıldı transfer oldum 5.gunum inşallah bizimde saglikli çocuğumuz olur amniyosentez yaptirdiniz miBenim hikayem de çok uzun ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı sonra yine hamile kaldım bebeğim 8 aylık doğdu ve 3 gün yaşadı uzun araştırma sonrası tekgen hastalığı olduğunu normal yolla denersek artık hastalığı bildiğimiz için (cvs) ile bebege bakarız hastaysa gebeliği sonlandırırız dedı doktorlar yada pgt ile tüp bebek önerdiler
Tabi ben hemen tüp bebeği tercih ettim
İlk 2 tedavim maslak Acıbadem Bülent tıraş ta oldu hatırlamak bile istemiyorum o hastahaneyi sonraki 5 tedavim Brüksel tüp bebek merkezinde oldu toplam 7 tedavi sonrası evladıma kavuştum şükürler olsun şuan 15 aylık. bu sayfalardan buradaki birçok arkadaştan çok şey öğrendim hepinizden Allah razı olsun ve bu sayfanın uğurlu olduğuna inanıyorum buraya yazan herkes evlat sahıbı oldu olmayanda zamanla olacak inşallah bütün kalbimle inanıyorum Allah kulunu yarım bırakmaz mutlaka tamamalar sabırlı olmak ve inanmak en önemlisi. eminim hepimizin hikayesi yaşadıklarımız birer kitap olur roman olur ne acılar ne göz yaşları neler yaşadık neler geldi geçti birçoğumuzun hala devam ediyor acısı sızısı Allah tüm sıkıntılarınızı gidersin tez vakitte hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlarla müjdelesin bekleyen isteyen herkesi sevindirsin inşallah Allah'a emanet olun..
Canım yarın test yapsan çıkar mı 6.günGenetik hastalığınız ne bizde eşimle tasiyiciyiz pgt yapıldı transfer oldum 5.gunum inşallah bizimde saglikli çocuğumuz olur amniyosentez yaptirdiniz mi
Yarin yapacagimCanım yarın test yapsan çıkar mı 6.gün
Çok iyi canım. İnşallah kavuşursun bebeğine.Cok doğru karar verdin yas ilerledikçe kromozomsal bozukluk çıkıyor benim bir embriyomda çıkmıştı geriye bir kaldi transfer edildi 5.gunum
8 toplndi 5 oluştu ikisi 5. Güne gittiÇok iyi canım. İnşallah kavuşursun bebeğine.
Kaç yumurta toplanmıştı kaç embriyo oluştu ?
Canım çok teşekkür ederim ben bu başlığı bulamamıştım Mutlaka okuyacağım birbirimizin tecrübeleri bize yol gösterecek Sen de transfer aşamasındaymışsın. Sağlıklı embriyoyu bulmuşsunuz çok şükür inşallah bize de nasip olacakCimenlere_uzansam canım konu bu hiç umudunu yitirme
İnsalh canım umudunu asla yitirmeCanım çok teşekkür ederim ben bu başlığı bulamamıştım Mutlaka okuyacağım birbirimizin tecrübeleri bize yol gösterecek Sen de transfer aşamasındaymışsın. Sağlıklı embriyoyu bulmuşsunuz çok şükür inşallah bize de nasip olacak
Monozomi olarak geldi benim embiryonun bir tanesi. Doktor son üç yılda monozomili embiryo transferlerin hiçbiri tutmadı dedi Şişli memorial de.Merhaba arkadaşlar genetikten monozomi olarak gelen embrioyu tranfer eden var mi
Merhaba benim de pgt tüp bebek oldu. Bu testleri yaptırdınız mı süreçteKızlar bişey sormak istiyorum pgt li tüp bebekyapıldığında gebelikte tarama testlerini yaptırmaya gerek var mı bu konu da bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
Merhaba hayırlı olsun bebeğiniz siz tutunmada bişey yaptinizmi serum felanMerhaba benim de pgt tüp bebek oldu. Bu testleri yaptırdınız mı süreçte
Merhaba hiçbir şey yapmadım Şişli memorial de tedavi gördüm 1. Deneme doktor hatası oldu. Siz hangi aşamadasınızMerhaba hayırlı olsun bebeğiniz siz tutunmada bişey yaptinizmi serum felan
Trasfer aşamasinda sağlıklı bulduk şükürMerhaba hiçbir şey yapmadım Şişli memorial de tedavi gördüm 1. Deneme doktor hatası oldu. Siz hangi aşamadasınız