- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #49.561
Canım bugün doğumun oldu inşallah. Aklımda ve dualarımdasın. Güzel haberini bekliyorumInsallah hayirlisiyla sag salim kurtulum dua edin lutfen msj atarim ins
Evet bugun oldu suan hastahanedeyim bebegim iyi ama gozetim altin olsun diye kuvezde Allah razi olsunCanım bugün doğumun oldu inşallah. Aklımda ve dualarımdasın. Güzel haberini bekliyorum
Rabbim yüzünü güldürsün inşlhhEvet bugun oldu suan hastahanedeyim bebegim iyi ama gozetim altin olsun diye kuvezde Allah razi olsun
Bebeğimiz hayirli uğurlu olsun saglikla büyüsün insallah...Insallah biz de bebeklerimizi saglikla kavuşuruzSaolun kizlar herkese cok tskederim yardimlariniz icin ins tup bebek surecini pgt ile yardimci olabilecegim birseyler olursa ben hazirim biliyorsun 2 tane bebegimi kaybettim hastaligimiz hiperinsulinime bagli hipoglisemi oluyordu bebeklerim suana kadar bebegimde herhangi bir seker dusuklugu yasamadik ins da olmaz ben yardimci olmak icin hazirim her konuda
Sen anteptemi pgt olmuştun doktor bana tüp bebek yapma dio doğal denedim buda düştü aklım çok karışık hatta doktor dio tüp bebek merkeziyle görüşme aklın karışır dedi zaten aklım karışık songullum senin merkez neresiSaolun kizlar herkese cok tskederim yardimlariniz icin ins tup bebek surecini pgt ile yardimci olabilecegim birseyler olursa ben hazirim biliyorsun 2 tane bebegimi kaybettim hastaligimiz hiperinsulinime bagli hipoglisemi oluyordu bebeklerim suana kadar bebegimde herhangi bir seker dusuklugu yasamadik ins da olmaz ben yardimci olmak icin hazirim her konuda
Ben hatay yasiyorum ama tup bebegi anatolia ya da yaptirdim pgt intergen yaptirdim Allah isteyen herkese versin ins darisi sizlerin basina ben gecen bir yaz ankaraya gidip geldimSen anteptemi pgt olmuştun doktor bana tüp bebek yapma dio doğal denedim buda düştü aklım çok karışık hatta doktor dio tüp bebek merkeziyle görüşme aklın karışır dedi zaten aklım karışık songullum senin merkez neresi
Insallah sımsıkı tutunsun bebeğin... Insallah Allah bu tedavi ile uğraşan herkesin yüzünü güldürsünBenimde transferim oldu, 1 tane saglikli embryo vardi, son tedavim dua edin nolur
Amim canim, positiv olmaya calisiyorum ama galiba buda olmadi bugün 5. gün, esim icinde son tedaviInsallah sımsıkı tutunsun bebeğin... Insallah Allah bu tedavi ile uğraşan herkesin yüzünü güldürsün
Pozitif dusun ven transfer oldugumda dusunmedim tutacak mi tutmyacak mi gunluk hayatima devam ettim kitap okudum baska ugraslar bulfum ins bebegin tutunursanaBenimde transferim oldu, 1 tane saglikli embryo vardi, son tedavim dua edin nolur
Niye neye mecbursun ki niye Allh affetsin dedin anlMadımAmim canim, positiv olmaya calisiyorum ama galiba buda olmadi bugün 5. gün, esim icinde son tedavi
Ramazana denk geldigi icin cok üzüldüm ama mecburdum, Allah afetsin
Buzamana kadar orucumu hic aksatmadim, ramazan ayi mübarek ayi ondan üzüliyorumNiye neye mecbursun ki niye Allh affetsin dedin anlMadım
S Songullum canım senin doğumun bana büyük umut oldu. Bebeğin nasıl? Herşey yolunda mı? Allah bir ömür mutlu mesut bir hayat nasip etsin size berabercePozitif dusun ven transfer oldugumda dusunmedim tutacak mi tutmyacak mi gunluk hayatima devam ettim kitap okudum baska ugraslar bulfum ins bebegin tutunursana
Canım inşallah bu son olur Rabbim busefer sana bağışlasın evladını sağlıkla kucağına aldığınıda yazarsın elbet bunca üzüntünün ardından mutlu günlerde gelecek mübarek aylar hürmetine Rabbim yüzünü güldürsün inşallah...Bloguma göz atmak isterseni beklemeler nokta blogspot nokta com ilk sayfadan itibaren sırayla okumak istersenz diye paylaştım
Deep bilmemmi seni adaşım rabbim inşşlh busefer yüzünü güldürür biz neler okuduk duyduk tek emriyo trasferi ile ikizleri olanlar olmaz diyip kucağına be eğini alanlar yeterki rabbimin gönlü olsun inşşlh çektiğin sıkınfılar kefaret olurda bu bebeğinle yüzün güler çünki ...Merhaba kızlar uzun zamandır girmiyordum foruma. Eskiler bilir beni . Bir normal yolla düşüğüm var sonrasında pgd fish yapıldı tek embriyo tutundu 6 buçuk aylık hamileydim ama bebeğimde beyin gelişimi farklıydı genetik olarak hiç bişi çıkmadı ama sonlandırıldı. Sonrasında bir tüp bebek bu sefer ngs yapıldı acetto klinikte mustafa acet’te.bir sağlıklı embriyo oldu çok şükür yarın transferim var bu arada opudan sonra histeroskopi yapıldı rahim düzelti . Şimdi tutunması için dua ediyorum.. bende 4-11 translokasyon var. Güzel haber şu ki arkadaşımda da translokasyon vardı ve mgs ile hamile kaldı bugün bebeğini kucağına aldı çok şükür.. ablamda da bendeki translokasyonla aynı taşıyıcılık vardı yıllar süren uğraşlardan sonra tüp bebek defalarcaa denedi ama oömamıştı ki artık umudu kesmişti normal yolla bir bebeği oldu. Şimdi neredeyse 2 yaşında çok şükür.. umudumuzu kaybetmiyoruz allah ol derse oluyor . Denemeye devam etmemiz gerekiyor. Bir blog açöıştım belki okuyanlarınız vardır tüm hikayem orada ve olumlu sonuçlanan mutlu son hikayelerini de kendi ağızlarından paylaştım. Benim için dua edin ne olur bebeğim hayırlısıyla yarın tutunsun bana . Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?