Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Saolasın canım doğal deniyordum hatta ilk denemede oldu hamile kaldım ve düşük yaptım ve aklımda deli sorular sağlıksızmıyfı neydi ne oldu niye niçin

Saolasın canım doğal deniyordum hatta ilk denemede oldu hamile kaldım ve düşük yaptım ve aklımda deli sorular sağlıksızmıyfı neydi ne oldu niye niçin
Canım çok geçmiş olsun ne diyecegımı bilemıyırum zor bir durum Rabbim yeniden nasip etsin inş sağlıklı hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin..

Merhaba, genetik ne gibi bir probleminiz var? Ben yurtdisinda da arastirdim en iyisi memorial hem lab olarak hemde ekip olarak, en azindan bu benim gorusum. Kacinci denemenizdi?

Nekadarlıktı bebegin kromozom baktırsaydın ben bebegimi kaybetmeden önce 6 haftalık düşük yapmıştım ozaman pek önemsememişti dr um sağlıksız bebekler düşer demişti patolojiye göndermişti birşey çıkmamıştı şimdiki kadar tecrübeli bilgili olsaydım karomozom incelemesi yaptırırdım içim rahat ederdi genelde drlar bir kaç düşük öyküsü olmadan kromozom bakmıyor nasip öyleymiş ne desek boş..
Ben inanıyorum hayırlısıyla seninde güzel haberlerini alacağız inşallah karamsar olma kolay şeyler yaşamıyorsun yaşamıyoruz hep kış olmaz elbet bizimda baharımız olur inşallah Rabbim yardımcın olsun her konuda..

Canım irenbenin sayfasında imsi yapılıyo deniyor ama embriyolog yapmaya gerek yok diomş soranlara..bence sende kesin yapılmalı spremi en iyi seçen yöntem imsi

Ne deyim inşşlh hepimizinde yüzü güler canım küçüktü daha kendi düştü 20 gün felan hamile kaldim sonra düştü kürtaj olmayınca baktıramadım kromozom genetik..inanki kendim düşürdüğüm parçalrı patolojiye götürmek istedim ama işte olmaz die yapmadım

Haklısın ne yapılırkı bu durumda kendiliğinden düştüğü için yapacak birşeyin yok
Küçücükte olsa nekadar zor üzülmemek elde değil yarım kalmış hissediyor insan Rabbim üzüntülerini sevince döndürsün tez vakitte evlatla müjdelesin inşallah..

Allah razı olsun canım ama doktorlar nu düşükle sonuçlansa bile yinede asla tüp bebek yapma diolar ne deyimki yaa inşlh sonum iyi olur beni kimsede anlamıyo

Allah razı olsun canım ama doktorlar nu düşükle sonuçlansa bile yinede asla tüp bebek yapma diolar ne deyimki yaa inşlh sonum iyi olur beni kimsede anlamıyo
Sen normal denemeye devam et canım Allah'ın izniyle olacak dr ların bir bildiği vardır ısrarla sana normal dene dediklerıne göre kimse anlamaz canım yaşadıklarını yaşamayan hiç kimse anlamıyor Rabbim görüyor yaşadıklarımızı acılarımızı o bize acısın mermahet etsin ondan başkasına ihtiyacımız yok inşallah sırasıyla güzel haberlerımızı paylaşacağız burdan ben inanıyorum..

Merhaba, genetik ne gibi bir probleminiz var? Ben yurtdisinda da arastirdim en iyisi memorial hem lab olarak hemde ekip olarak, en azindan bu benim gorusum. Kacinci denemenizdi?
merhaba bizde iyi olduğu için orayı tercih ettik ama 5. deneme olunca insan acaba değiştirsek mi diye düşünüyor zaten bu konuda fazla seçenekte yok

Yok ya sormadim ne bileyim kimi ne gore adet tarihi gore kimine de transfer tarihine gore hesapliyor boyle olunca benim bebegim ultrasonla uyum saglamiyor
Hadi dualarımız seninle. Korkutma kendini. Allah yardımcın olsun. Sağlıkla al kucağına inşallah. Bize yazmayı ihmal etme lütfen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…