- 31 Ocak 2013
- 495
- 295
- 103
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #49.421
Dimi bende öyle bilydm ama bi yerde farklı bişey gördüm sanki ondn sorayım dedim tamam canm saolsnNgs en gelişmiş olan yöntem
Herkesin farklı bi tedavisi vardır herkese farklı vermez sanırım bana da ovilette bide gonepltly iki çatlatma iğnesi vermişti sizin kaç tane yumurtan iz olmuş acabaArkadaslar bisey sorcam.benim pazartesi yumurta toplamm olcak.doktor iki tane catlama ignesi yazmis...araka arkaya vurcaksin dedi hemsire.herkesemi iki catlatma ignesi veriliyo
Merak ettim
Bilmiyorumki bi suru saydi olctu.ama bana bisey demedi.acaba dedim fazla yumurtami olunca iki tane veriyo diye dusundum sonradan.eve gelince...Herkesin farklı bi tedavisi vardır herkese farklı vermez sanırım bana da ovilette bide gonepltly iki çatlatma iğnesi vermişti sizin kaç tane yumurtan iz olmuş acaba
Yok canım ya onla alakası olmadığını düşünüyorum ben erken çatlama sin diye önlem amaçlıdır büyük ihtimal bende bilmiyorum tam olarak ama benim 9 tane toplanmıştı öyle bişey olsa daha fazla yumurtam olurdu ve bunların 6 tanesi döllendi diğerleri boştu malesefBilmiyorumki bi suru saydi olctu.ama bana bisey demedi.acaba dedim fazla yumurtami olunca iki tane veriyo diye dusundum sonradan.eve gelince...
Bidakine sormama gerek kalmiycak yumurta toplanicak ki erken catlamasin derken anlamadim onlar yani verdigi iki igne catlarma ignesi zatenYok canım ya onla alakası olmadığını düşünüyorum ben erken çatlama sin diye önlem amaçlıdır büyük ihtimal bende bilmiyorum tam olarak ama benim 9 tane toplanmıştı öyle bişey olsa daha fazla yumurtam olurdu ve bunların 6 tanesi döllendi diğerleri boştu malesefbi daha ki kontrolünde sor istersen kaç tane olmuş diye aklında kalmasın
Hayırlısı olsun hakkında ne zaman yumurta toplama günü? İnşallah sağlıklı bir sürü yumurtan olsun. Yanlış yazmisim catlamasin diye değil de belki küçüklü buyukludur hepsini catlatmak içindir onu opu dan sonra ogrenirsin ozaman çünkü benimki nin bazıları tam erişkin değildi sanırım ama toplayabildigini topladı sanırımBidakine sormama gerek kalmiycak yumurta toplanicak ki erken catlamasin derken anlamadim onlar yani verdigi iki igne catlarma ignesi zaten
Amin insallah pazartesi.gunu.yumurta toplanicak.siz kac tane catlama ignesi vurundunuz acabaHayırlısı olsun hakkında ne zaman yumurta toplama günü? İnşallah sağlıklı bir sürü yumurtan olsun. Yanlış yazmisim catlamasin diye değil de belki küçüklü buyukludur hepsini catlatmak içindir onu opu dan sonra ogrenirsin ozaman çünkü benimki nin bazıları tam erişkin değildi sanırım ama toplayabildigini topladı sanırım
Bende 2 tane vuruldu markaları gonepltly ve oviretlle di sanırım 2 markadanda 1 er tane size hangidin verdiler kaç tane vurulacan aklın karıştı?Amin insallah pazartesi.gunu.yumurta toplanicak.siz kac tane catlama ignesi vurundunuz acaba
Hayırlı olsun hayatcım bebeğinin seninle olmasına çookk sevindim Allah eline kavuştursun ancak gitmene de şaşırdım eskilerin girip yazmasına çok mutlu olduğunu söylerdin sen niye gitmeyi düşündün kAlıp umut olmayı düşünmedinBütün arkadaşlarım kaderdaşlarim hakkınızı helal edin.Ben hesabımı kapatıyorum ama durumumu özellikle yazmak istedim.Umudunuzu yitirmeyin lütfen..Çok bilgi alış verişinde bulunduk.Çok şey kattı bana burası..
Arkadaşlarım hakkınızı helal edin.Hersey gönlünüzce olsun innnşallah..
merhaba
Sebepsiz infertılıte ve yaş 30..
diğer 3 deneme ıkısi düşük..
Ngs ile tup bebek denememde ek olarak cd56 testi/ era testi dahıl edıldı.
Kese ve yolk kesesi goruldu . Ancak cok fazla kasılma ve agrı ile kanama ile düşük gercekleştı. Öncesındede kahverengı lekelenmelerım oldu.
Artık yapılacak ne kaldıkı dıye dusunuyorum. Herseyıyaptırdım. Yıne hüsranla sonuclandı. Aynı durumuyasayan varmı deneyımlerınızı paylasırsanız sevınırım
Sağlıklı embriyo ve tutunması için hersey yapıldı. Sonuc husran.. arkadaslar artık tum ümidimi kaybetmeküzereyım...
Cok caresız kalıyor insan.. ben cok buyuk agrılarla dusuk yaptım. Artık gozum korkmaya basladı. Hamılelık boyle bırsey mıBende aynı durumdayım yaş 30 tek sıkıntı eşimde morfoloji .%1 onu da mikroçip ile hallettik .5. Denemem 4 tane 5. Gün embriyosundan 2 tanesi NGS den sağlam geldi. Transfer öncesi histereskopi yapıldı çizik atıldı embriyolarımın biri hatched diğeri hatching idi o derece iyi yapışmak üzere dediler.6-7. Günler idrar testinde ikinci çizgi net bir şekilde çıktı fakat 9. Gün yaptığım testte çizgi belli belirsiz çıktı hemen kan verdim değerim 4.50 çıktı.sanırım tutunmışlardı o çizgileri gördüğümde fakat gerilemeye başladılar .Perşembe yine vereceğim ama yükseleceğini zannetmiyorum. Daha ne yapmamız lazım gerçekten bilmiyorum
Çok şükür canım sen cevap vermeyince korkmustum.Benimde 16 haftaya kadar kanamam oldu bak oğlum yanımda inşallah seneye bu zamanlar sende bebeğin le o günleri anarsın dikkat et kendine canımmMaysa2011 Y yaso bebekkk ve diğer arkadaşlarım uzun zamandır yazamadım. Kanamalar ara ara devam etse de şuan kuzum benimle bin şükür. Kalp atışlarını duyduk hamdolsun.İnşallah rabbim sağ salim kucağımıza almayi nasip eder ben ve diğer bütün hamileler için bunu diliyorum.Rabbim bu yolda emek veren herkesin kucaklarını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah..
Maysa ve tedavide olan,tedaviye başlayacak olan bütün arkadaşlarıma söylüyorum;
Benim 3.tedavim 2.si olumlu sonuçlandı ancak değerim katlamadi düşükle sonuçlanmıştı.Myomdan olabilir diye myomum vardı operasyonla aldırdım. Tekrar tedaviye başladım her ihtimale karşı bu defa ngs yöntemi uygulandı. Çok şükür pozitifi gördük. Kalp atışını duyduk.Arada kanamalarım oldu hala istirahat ediyorum.
Ben bu yazıyı yazmayı uzun zamandır hayal ettim bizden sonrakilere umut olması adına. Çünkü ben de ilk tedaviye karar verdigimden beri burayı çok araştırdım. Başta yazanların sonraki durumlarına baktım hep.Olumlu sonuçlandıgini okuyunca inanılmaz mutlu oldum.Olumsuzsa bütün umudum azaldı. Genellikle pozitif sonuçlar okudum.
Arkadaşlar asla umudunuzu kaybetmeyin.Bana dr ilk tüp bebek denemelisin dediğinde dünya başıma yıkıldı. Umutsuz bakıyordum. Herkes kendi acısını bilir.Çektiğim sıkıntıların içinde bugün doğacak güneşi göremedim. Şimdi çok şükür farkındayım bebişim benimle inşallah bırakmaz tabi.Umudunuzu kaybetmeyin gerçekten zamanı gelince oluyor.Ve nacizane tavsiyem böyle bir yola girmişken fish yönteminden ziyade ngs yöntemi isteyin.Gerçekten sonu güzel olur Allah'in izniyle..Allah nasip edince hersey bahane ama biz tedbiri birakmayalim.Allah hepimizin yardımcısı olsun dualarını kabul etsin.Tedavide olanlar dualarimdasiniz.İnşallah bu topic tamamen mutlu sonlarla kapanır.Mutlu olun sağlıcakla kalın..
Canım rabbim sabır versin bende seninle aynı durumdayım bir tek serum kullanmadım ben ngs ile olan sonuncu denememde kalbi durdu meleğimin ne yapacağımızı bizde şaşırdık bundan sonraki süreçte de ne yapacağımı hiç bilmiyorum maddi manevi bittik. Benim daha öncesinde doğal yolla 4 gebeliğim vardı kalbi durmuştu ya da hiç gelişememişti bende aynı şeyleri yaşadım ngs ile yapılan son denememde.merhaba
Sebepsiz infertılıte ve yaş 30..
diğer 3 deneme ıkısi düşük..
Ngs ile tup bebek denememde ek olarak cd56 testi/ era testi dahıl edıldı.
Kese ve yolk kesesi goruldu . Ancak cok fazla kasılma ve agrı ile kanama ile düşük gercekleştı. Öncesındede kahverengı lekelenmelerım oldu.
Artık yapılacak ne kaldıkı dıye dusunuyorum. Herseyıyaptırdım. Yıne hüsranla sonuclandı. Aynı durumuyasayan varmı deneyımlerınızı paylasırsanız sevınırım
Sağlıklı embriyo ve tutunması için hersey yapıldı. Sonuc husran.. arkadaslar artık tum ümidimi kaybetmeküzereyım...
Değeriniz yükseldi mi acaba inşallah olumlu olmuşturBende aynı durumdayım yaş 30 tek sıkıntı eşimde morfoloji .%1 onu da mikroçip ile hallettik .5. Denemem 4 tane 5. Gün embriyosundan 2 tanesi NGS den sağlam geldi. Transfer öncesi histereskopi yapıldı çizik atıldı embriyolarımın biri hatched diğeri hatching idi o derece iyi yapışmak üzere dediler.6-7. Günler idrar testinde ikinci çizgi net bir şekilde çıktı fakat 9. Gün yaptığım testte çizgi belli belirsiz çıktı hemen kan verdim değerim 4.50 çıktı.sanırım tutunmışlardı o çizgileri gördüğümde fakat gerilemeye başladılar .Perşembe yine vereceğim ama yükseleceğini zannetmiyorum. Daha ne yapmamız lazım gerçekten bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?