• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Yasobebek Allah oğlunu sana bağışlasın inşallah. Embriyodan biyopsi yapılmadan önce embriyoların gelişimi nasıldı? Benim embriyolarım orta kalite gelişiyormuş. Düşük kalite olunca tutma olasılığı da düşük oluyor. Orta olunca tutar mı acaba? Böyle bir bilgi alan oldu mu?
Amin sagolun .Bana embriyo kalitesiyle ilgili bilgi verilmemisti.Ama bu blog da kalitesi düşük olup transfer yapılan ve bebegini kucağına alanlar var canım .Bol bol dua et Rabbim ol derse hersey olur

İyi geceler bayanlar buraya yazmayali baya oldu kısaca yazayım bn 8 yıllık evliyim eşinmde 13.14 traslakosyn taşıyıcısı evliliğin ilk 5 yılında tedaviler tüp bebek denemeleri derken 5.pgttli denemede kızımı kucağıma aldım çok şükür şimdi 24 aylık kızım Allahü talanin bir mucizesi ni yaşadım bugün ve hamileyim Dögol yoldan hiç hamile kalmayan bn hamile olduğumu öğrendim Rabbim o kadar büyük ki umut kesilmiyor demem o ki sabırla bekleyin şimdi duam sağlıklı hayırlı bir şekilde kuzumu kucağıma almak her şeyin hayırlısı olsun Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi

arkadaşlar merhaba,
eşimde 3. ve 15. kromozomlarda translokasyon var ve Memorial da ilk denememizi yaptık. 7 embriyo 5. güne geldi fakat 1 i pgt den sağlıklı çıktı oda malesef bana tutunmadı. Önericeğiniz biri bir kurum yada herhangi birşey var mı? Baya moralimiz bozuldu haliyle..

Merhaba arkadaşlar, ben uzun suredir takip ediyorum bu sayfayı,hikayemi daha öncede paylaşmıştım,sadece suanki durumumdan haberdar etmek için yazıyorum. Esimde translokasyon var,pgt ve normal tüp denedik olmadı.Doğal yolla hamile kaldim.Şuan 20.haftadayim.İkili ve dörtlü testler temiz geldi,gelişimi haftasiyla uyumlu,on gün sonra ayrintiliya giricez, aminyosentez düşünmüyoruz onunda zararları var bebeğe ve biz Rabbim neyi gönderdi ise kabul edeceğiz.Oğlum olacak inş:) Çok mutluyuz ve sabırsızlıkla onu bekliyoruz.Hikayemin devamını da paylaşacağım inş. Dualarinizi bekliyorum,Rabbim dileyen herkese evlat versinnnAminnnn

Merhaba arkadaşlar, ben uzun suredir takip ediyorum bu sayfayı,hikayemi daha öncede paylaşmıştım,sadece suanki durumumdan haberdar etmek için yazıyorum. Esimde translokasyon var,pgt ve normal tüp denedik olmadı.Doğal yolla hamile kaldim.Şuan 20.haftadayim.İkili ve dörtlü testler temiz geldi,gelişimi haftasiyla uyumlu,on gün sonra ayrintiliya giricez, aminyosentez düşünmüyoruz onunda zararları var bebeğe ve biz Rabbim neyi gönderdi ise kabul edeceğiz.Oğlum olacak inş:) Çok mutluyuz ve sabırsızlıkla onu bekliyoruz.Hikayemin devamını da paylaşacağım inş. Dualarinizi bekliyorum,Rabbim dileyen herkese evlat versinnnAminnnn
Allah bağışlasın canım ne güzel haber inşallah sağlıkla doğar eşinin hangi kromozmlrnda translokasyon vardı

Bu sayfayı baştan sona okuyanlar bilir gerçekten pgt chg ve ngs ile herkesin çocugu oldu aldı kucagına ama sanki bu kadar zor deildi yaa nedense son 1 senedeir ngs bile olsa hep tutunmuyo yada düşük oluyo rabbim emeklerimizi boşa vermesin

Bu sayfayı baştan sona okuyanlar bilir gerçekten pgt chg ve ngs ile herkesin çocugu oldu aldı kucagına ama sanki bu kadar zor deildi yaa nedense son 1 senedeir ngs bile olsa hep tutunmuyo yada düşük oluyo rabbim emeklerimizi boşa vermesin
Aynen ilk yazanlarn hepsinin tedavisi olumlu sonuçlanmış ama şimdiklerde sıkıntı oluyo aslında tam tersi olması lazım çünkü her geçen gün teknoloji imkanlar daha çok artıyor ama neden genelde olumsuz sonuçlar alınıyor anlamadım

Evet ya çok haklısın, niye öyle oldu son zamanlarda..

Kızlar bu arada daha önce yazmıştım. Yaşım 36, eşim 37. İlk tüp bebek denememizdi. Daha önce gebelik ya da düşük yaşamadık. Doktorumuz da NGS ye gerek yok demişti. Biz ısrarla gönderelim dedim. Zaten 2 embriyo kalmıştı 5.güne. İkisini de gönderdik. Maalesef 2si de anormal gelmiş. Tabi önceden tespit edildiği için mutluyuz.
Doktor eşime ve bana kromozom testi yapılacağını söyledi. Bu konuda bilgisi olanlar var mı? Bahceci de yaptırmak zorunda mıyım mesela? Hastaneler falan yapıyo mu?

Kızlar bu arada daha önce yazmıştım. Yaşım 36, eşim 37. İlk tüp bebek denememizdi. Daha önce gebelik ya da düşük yaşamadık. Doktorumuz da NGS ye gerek yok demişti. Biz ısrarla gönderelim dedim. Zaten 2 embriyo kalmıştı 5.güne. İkisini de gönderdik. Maalesef 2si de anormal gelmiş. Tabi önceden tespit edildiği için mutluyuz.
Doktor eşime ve bana kromozom testi yapılacağını söyledi. Bu konuda bilgisi olanlar var mı? Bahceci de yaptırmak zorunda mıyım mesela? Hastaneler falan yapıyo mu?
İyki yaptırmışınız demek ki transfer olsa tutmuycakmş umutlarınızda boşa gitcekmiş.. üniversite hastanelerinde ücretsiz yaptırabilrsnz ya da laboratuvarda kendiniz yaptırabilrsnz

İyki yaptırmışınız demek ki transfer olsa tutmuycakmş umutlarınızda boşa gitcekmiş.. üniversite hastanelerinde ücretsiz yaptırabilrsnz ya da laboratuvarda kendiniz yaptırabilrsnz
Evet valla iyiki göndermişiz. Transfer olsaydı da düşük olurdu dedi dr. Ama o süreç daha üzücü olurdu bizim için.
Çok tesekkür ederim bilgiler için.

Evet valla iyiki göndermişiz. Transfer olsaydı da düşük olurdu dedi dr. Ama o süreç daha üzücü olurdu bizim için.
Çok tesekkür ederim bilgiler için.
Aynen düşük insanı daha çok yıpratıyor ben iki kez düşük yaptım o ağlayışlarımı asla unutamam Allahım kimseye yaşatmasın

Hayırlı olsun .inşallah sağlıkla alacaksın bebegini kucağına dualamız seninle ve burda hasretle bebegini bekleyen herkese

Yok cnm o embriyo raporunla üniversite veya araştırma hastane sine git ücretsiz yaparlar ben Bağcılar devlet hastanesinde yaptım

Merhaba arkadaslar pgt sonucu memorialda gercekten dedikleri gibi 20 günde mi çikiyor yoksa oncesinde aradiklari oluyor mu benim bir haftam kaldi 3 embiryom var merak icerisindeyim daha once yaptiran varsa cevaplayabilir mi?

Back