- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #49.361
Genetikçi kiminle konuştunuz ? Nerde tedavi oluyorsunuz ?Ay insallah bize istemezler ya.suana kadar iki genetikci bi kadin dogumla konustuk pgt ardindan trasfer dendi.insallah bi suprizle karsilasmayiz...
Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah..Çok teşekkür ederim nasip kısmet ne denir bilemiyorum işimiz o kadar zor ki Rabbim yardım etsin hepimize benim 2 hafta sonra transferim var su ana kadar bi sıkıntı yaşamadım umarım yasamam. Siz tekrar nerde tedavi olmayı düşünüyorsunuz ?
Bahcecide tedavide goruyorum.istanbul genetikle gorustum.bide bezmialam bizi tup bebege yonlendiren genetik doktoruylaGenetikçi kiminle konuştunuz ? Nerde tedavi oluyorsunuz ?
Yani hiç trasfer olmadımı yoksa negatif miRabbim yüzünüzü güldürsün inşallah..
Acıbadem de 2 kere opu oldum 4 embriyomdan 1 tane sağlıklı geldı cgh +pgt yapıldı tutmadı malesef..
Sonra Brüksel tüp bebek merkezinde tedavi oldum 1. Opuda döllenme sorunu oldu 2. Opuda 3 embriyom 5. Güne geldi bir tanesi genetik bulgu vermedi diğer 2 si pgt den sağlıksız geldi ama Brüksel'de olumsuz birşeyle karşılamadım Yücel Karaman çok iyi bir dr
Yani özetle 4 opu 1 taransfer sonuç hüsran..
Oldum canım ama negatifle sonuçlandı pgt+cgh yapılmıştıYani hiç trasfer olmadımı yoksa negatif mi
Valla ne yapacağız bilmiyorum kardeşim 2 yıldır kk de bir çok yazı okudum pgt cgh ngs adı her neyse bu şekilde evladına kavuşanda var ben gibi perişan olanda hamd olsun şikayet etmiyorum kader kısmet ama insanız bir yerde pes ediyoruz nereye kadar yada kaç kere daha denemek lazım seni hikayeni biliyorum arkadaşım geçen yaxınıda okudum hastalığın tekrarlama olasılığı çok düşük diye yazdın yanlış hatırlamıyorsam neden tekrar normal denemıyorsun yada tüp bebek yaptırsan sadece pgt yaptır yaşın çok küçük ngs gerek yok hem iki işlem yapıp kalitesi düşmez embriyonun..İşte bizim genetikçi tamda bunu söyledi boşuna yapma tüp bebek tutmaz dedii
Aynen arkadaşım doğal denicem rabbim ol derse olur hakkımızda hayırlı olanı versinValla ne yapacağız bilmiyorum kardeşim 2 yıldır kk de bir çok yazı okudum pgt cgh ngs adı her neyse bu şekilde evladına kavuşanda var ben gibi perişan olanda hamd olsun şikayet etmiyorum kader kısmet ama insanız bir yerde pes ediyoruz nereye kadar yada kaç kere daha denemek lazım seni hikayeni biliyorum arkadaşım geçen yaxınıda okudum hastalığın tekrarlama olasılığı çok düşük diye yazdın yanlış hatırlamıyorsam neden tekrar normal denemıyorsun yada tüp bebek yaptırsan sadece pgt yaptır yaşın çok küçük ngs gerek yok hem iki işlem yapıp kalitesi düşmez embriyonun..
2 yıldır pgt sayfasını takip ediyorum eskiler tek gene baktırıp hamile kalmış yeni olarakta hayat_gun ve Songullum diye bir arkadaş hem tek gen +ngs yaptırıp hamile kaldı demekki iyi merkezlerde yada labaratuvar da bu işlem embriyoya zarar vermeyebiliyor
hayat_gun kanaması vardı nasıl oldu acaba ??Valla ne yapacağız bilmiyorum kardeşim 2 yıldır kk de bir çok yazı okudum pgt cgh ngs adı her neyse bu şekilde evladına kavuşanda var ben gibi perişan olanda hamd olsun şikayet etmiyorum kader kısmet ama insanız bir yerde pes ediyoruz nereye kadar yada kaç kere daha denemek lazım seni hikayeni biliyorum arkadaşım geçen yaxınıda okudum hastalığın tekrarlama olasılığı çok düşük diye yazdın yanlış hatırlamıyorsam neden tekrar normal denemıyorsun yada tüp bebek yaptırsan sadece pgt yaptır yaşın çok küçük ngs gerek yok hem iki işlem yapıp kalitesi düşmez embriyonun..
2 yıldır pgt sayfasını takip ediyorum eskiler tek gene baktırıp hamile kalmış yeni olarakta hayat_gun ve Songullum diye bir arkadaş hem tek gen +ngs yaptırıp hamile kaldı demekki iyi merkezlerde yada labaratuvar da bu işlem embriyoya zarar vermeyebiliyor
rahatsizliginiz neydi acaba.tek genmi tek geninde yuzde 75 saglikli yuzde25 hasta doguyomus bizim oyle.de merak ettim.bize doktor normalde deneyebilirsiniz.hasta olursa aliriz demisti...Aynen arkadaşım doğal denicem rabbim ol derse olur hakkımızda hayırlı olanı versin
Amin canım Rabbim yardımcın olsun inşallah tez vakittte sağlıklı hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin sana ve hepimize inşaAllah..Aynen arkadaşım doğal denicem rabbim ol derse olur hakkımızda hayırlı olanı versin
Müsait olsa yada kendini iyi hissetse mutlaka yazardı buradakileri habersiz bırakmazdı inşaAllah iyidir Allah yardımcısı olsun bebeğini ona bağışlasın..hayat_gun kanaması vardı nasıl oldu acaba ??
İnşallah canm çok teşekkür ederim..Hayat kanamadan korkma hatta burda sağlıklı bebeği olanların çoğu hamilelikte kanama yaşamış vizdanazabıda öyleydi
Evet bende bahçeci de tedavi gördüm ve oğlumu kucağıma aldım Rabbim herkese nasip etsin.Embriyo dondurma işleminde ilk önce dondurma yapılırken bi ücret alınıyor bu 1750 yazan ücret sonra her yıl daha az bir ücret ödeniyor galiba 500 tl idi artmadıysa.Bu ücretler sabit canım kaç tane embriyo olursa olsun aynı para ödeniyorCanim sana bisey sorcam yanlis hatirlamiyoaam sense bahcecide tedavi gormustun hamilesin.ayriyetten embriyo dondurmustun embriyo basinami ucret odediniz yoksa toplammi.bize verilen ucret bilgi formunda embriyo dondurma 1750 yaziyo.emriyo basina diye diye belirtilmemis.
Evet bende bahçeci de tedavi gördüm ve oğlumu kucağıma aldım Rabbim herkese nasip etsin.Embriyo dondurma işleminde ilk önce dondurma yapılırken bi ücret alınıyor bu 1750 yazan ücret sonra her yıl daha az bir ücret ödeniyor galiba 500 tl idi artmadıysa.Bu ücretler sabit canım kaç tane embriyo olursa olsun aynı para ödeniyor
Amin Amin inşallah. Teşekkür ederimCanm teşekkür ederim.Yumurtanın fazla olması kaliteyi düşürüyor zaten.Seninki inşallah en az 4ü döllenip sağlıklıların gelir.Allah kimsenin emeğini araya vermesin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?