Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah..
Acıbadem de 2 kere opu oldum 4 embriyomdan 1 tane sağlıklı geldı cgh +pgt yapıldı tutmadı malesef..
Sonra Brüksel tüp bebek merkezinde tedavi oldum 1. Opuda döllenme sorunu oldu 2. Opuda 3 embriyom 5. Güne geldi bir tanesi genetik bulgu vermedi diğer 2 si pgt den sağlıksız geldi ama Brüksel'de olumsuz birşeyle karşılamadım Yücel Karaman çok iyi bir dr
Yani özetle 4 opu 1 taransfer sonuç hüsran..

Yani hiç trasfer olmadımı yoksa negatif mi

İşte bizim genetikçi tamda bunu söyledi boşuna yapma tüp bebek tutmaz dedii
Valla ne yapacağız bilmiyorum kardeşim 2 yıldır kk de bir çok yazı okudum pgt cgh ngs adı her neyse bu şekilde evladına kavuşanda var ben gibi perişan olanda hamd olsun şikayet etmiyorum kader kısmet ama insanız bir yerde pes ediyoruz nereye kadar yada kaç kere daha denemek lazım seni hikayeni biliyorum arkadaşım geçen yaxınıda okudum hastalığın tekrarlama olasılığı çok düşük diye yazdın yanlış hatırlamıyorsam neden tekrar normal denemıyorsun yada tüp bebek yaptırsan sadece pgt yaptır yaşın çok küçük ngs gerek yok hem iki işlem yapıp kalitesi düşmez embriyonun..
2 yıldır pgt sayfasını takip ediyorum eskiler tek gene baktırıp hamile kalmış yeni olarakta hayat_gun ve Songullum diye bir arkadaş hem tek gen +ngs yaptırıp hamile kaldı demekki iyi merkezlerde yada labaratuvar da bu işlem embriyoya zarar vermeyebiliyor

Aynen arkadaşım doğal denicem rabbim ol derse olur hakkımızda hayırlı olanı versin

hayat_gun kanaması vardı nasıl oldu acaba ??

Sozin
Aynen arkadaşım doğal denicem rabbim ol derse olur hakkımızda hayırlı olanı versin
rahatsizliginiz neydi acaba.tek genmi tek geninde yuzde 75 saglikli yuzde25 hasta doguyomus bizim oyle.de merak ettim.bize doktor normalde deneyebilirsiniz.hasta olursa aliriz demisti...

Arkadaşlar ben de ngs ile hamile kaldım.daha çok yeni ultrasona falan gitmedim ama umut olması açısından yazıyorum.inşallah bütün evlat isteyenlerin kucağı tez zamanda dolar...

Evet bende bahçeci de tedavi gördüm ve oğlumu kucağıma aldım Rabbim herkese nasip etsin.Embriyo dondurma işleminde ilk önce dondurma yapılırken bi ücret alınıyor bu 1750 yazan ücret sonra her yıl daha az bir ücret ödeniyor galiba 500 tl idi artmadıysa.Bu ücretler sabit canım kaç tane embriyo olursa olsun aynı para ödeniyor

Hayatcım inşallah bi sıkıntı olmayacak dr a gittin mi kac haftalik oldunuz .benimde kanamam olmuştu ama 8.hafta basladı arada bi oluyordu 16 haftaya kadar oldu bende plesenta rahim ağzına yakınmış ondan oluyormuş sonradan çıktı yukarı kanama kesilmişti. Ben ayaklarımı yukarı kaldırıp yatıyordum

Yasobebek Allah oğlunu sana bağışlasın inşallah. Embriyodan biyopsi yapılmadan önce embriyoların gelişimi nasıldı? Benim embriyolarım orta kalite gelişiyormuş. Düşük kalite olunca tutma olasılığı da düşük oluyor. Orta olunca tutar mı acaba? Böyle bir bilgi alan oldu mu?

İyi geceler bayanlar buraya yazmayali baya oldu kısaca yazayım bn 8 yıllık evliyim eşinmde 13.14 traslakosyn taşıyıcısı evliliğin ilk 5 yılında tedaviler tüp bebek denemeleri derken 5.pgttli denemede kızımı kucağıma aldım çok şükür şimdi 24 aylık kızım Allahü talanin bir mucizesi ni yaşadım bugün ve hamileyim Dögol yoldan hiç hamile kalmayan bn hamile olduğumu öğrendim Rabbim o kadar büyük ki umut kesilmiyor demem o ki sabırla bekleyin şimdi duam sağlıklı hayırlı bir şekilde kuzumu kucağıma almak her şeyin hayırlısı olsun Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…