Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bizde tek gen hastaligi var simdi bu oran cok yuksek ya bende pgt yaptirdim suanda hamileyim zaten cok tedirgindim simdi daha tedirgin oldum ya

Sizi üzdüğüm için özür dilerim üzmek istemem ama bana denilen bu transferime günler var güvenim azaldı uyuyamadım bütün gece başarı oranı yüksek diye pgt yaptırdım ama dün doktorum pgt yapılmasına rağmen hastalık çıkan hamileler var diyince korktum açıkcası bende tek gen hastasıyım

Kaç aylık hamilesiniz amniyosentez önermişlerdir size yaptırdınız mı ?

Ben arastirdigimda pgt yanilma yuzde 3 ile 7 arasi denilmisti

Cinsiyet belli mi sizde ? Mesela benim hastalığımda erkek bebek hasta kız bebek taşıyıcı doğuyor böyle bi durum var mı sizde ?
Bende araştırdım %3-5 arası yanılma payı vermişlerdi buda böyle olması gerekli henüz %100 yanılma payı olmayan bi yöntem yok bunu kabul ediyoruz zaten de
Bi doktor farklı diğeri farklı konuşunca tedirgin oldum

Bana onermislerdi ama yaptirmadim

Ben de cinsiyet farki yok ama bebegim kiz

Benim hastaligimi bebegim olmeden once hangi gen hasta yapir bunu buldular sonra bize bakildi ayni genlerde hastaligi tadiyici oldugumuz goruldu ve tup bebek yaptirirken bebegimin hastaligini inceleyen geneticiyle calistik pgt de

Benim hastaligimi bebegim olmeden once hangi gen hasta yapir bunu buldular sonra bize bakildi ayni genlerde hastaligi tadiyici oldugumuz goruldu ve tup bebek yaptirirken bebegimin hastaligini inceleyen geneticiyle calistik pgt de

Evet bende öyle yaptırdım 3 tane sağlıklı görünen embriyom var şu anda ben kas hastası taşıyıcısıyım bu sebeple yaptırdım
İnşallah yanılma payı size rastlamaz ve sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Arik denk gelirse oda kismet ben elimden geldi yaptik Allah tevekkul oldum

Merhaba arkadaşlar, uzun suredir bu formu takip ediyorum,3 yildir hamile kalabilmek için uğraşıyordum.İki kez basarusiz tüp bebek denemem oldu.Rahim filmi,histereskooi operasyonları geçirdim,eşim de varikosel ameliyatı oldu ama yinede istediğimiz sonuca ulasamadik.iki yil gecince bende amh sikintisi ve yumurta azligi cikti ve dahada kotusu esimde translokasyon cikti.Artik herseyin sonuna geldigimi dusundum.Sansimiz cok azdi.Yas sorunu da vardi ustelik bende.Yani hikayemizde ne ararsan vardi.Drlarin bike tedavi esnasinda o umutsuz vaka bakislarini anliyordum.Tedaviyi biraktim.Umudumuda.Cocuksuz bir hayata alismam gerekti. Ve tam bu donemde kimyasal gebeliklerimi saymazsak olmayan oldu,hamile kaldım.Önce betanin yukselmeyecegini düşeceğini diğerleri gibi kimyasal olacağını düşündük.Ama beta arttı.adet olmadım.sonra kese göründü. Ama biz yine umutlanamadik.Kalp atışını goremeyecegimizi düşündük ve mucizeler devam etti kalp atışını da gördük çok şükür. Şuan 9 haftalık hamileyim ve hem çok mutlu hem çok korkuyorum.Durumumu ilerleyen zamanlarda da buraya yazacagim .Benim gibi esinde traslokasyon olup ta doğal yollarla hamile kalıp sağlıklı bebek doğuran arkadaşlar var ise yazarsa çok sevinirim.Rabbim hayırlısı ve sagliklisi ile buradaki herkese anne olmayı nasip etsin

Arik denk gelirse oda kismet ben elimden geldi yaptik Allah tevekkul oldum
Canm hiç denk geleceğini sanmıyorum. Sen boşuna strese giriyorsun.Yazık bebeğin de etkileniyor. Risk düşük canm bize %99 doğruluk payı var dediler.Hadi %99 olmasın 95 olsun.O düşük risk te Allah'in izniyle sizi bulmayacak ben inaniyorum.Hatta kafanı rahatlatmak için bence internete fazla girme.Böyle konuları okuma.

Burda aynı şekilde sorunu olup doğal gebe kalan arkadaslar var. eastnbull var mesela şu an o aklıma geldi.Allah bebeğini sağ salim kucağına versin inşallah..

Saol cok tskederim mayis da dogum yapinca ilk buradan haber verecem saglikli sıhhatli olursa

Canım ben varım.evlendiğim yıl bi kaç ay sonra hamile kaldım kalp atışını duyamadık sonlandı.bi kaç ay içinde tekrar hamile kaldım.hamileliğim boyunca folik asit bile kullanmadım.ikili tarama üçlü tarama hiçbişey yapılmadı.çok rahattım.çok şükür gayet sağlıklı bi kıxım oldu.beş yıl sonra ikinciyi düşünfük.hamile kaldım bu sefer kese bile oluşmadı sonlandı.sonra bir daha hamile kalamadım kızım 11 yaşına feldi bu arada.bi tüp bebek denemesi oldu başarısız ve sorun bulunamıyordu.en sonunda bir ay önce eşimde translokasyon olduğunu öğrendik. Böyle bir şeyin varlığını bile bilmiyorduk.şimdiyse ikinci denememizdeyiz ve pgt sonucu bir sağlıklı embriyo bulundu. Transfer için bekliyorum.uzun oldu ama sonuç olarak bir kızım var ve çok şükür sağlıklı ve doğal yoldan oldu.içini rahat tut.Allah ol dedikten sonra oluyor bunu unutma...

Maşallah canım ya.Rabbim tez zamanda sağlıklı ve hayirlisiyla ikinciyi de nasip etsin.Umut oldun bana tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…